- 18 Mayıs 2007
- 1.037
- 8
- 44
kızlar test yaptım negatif sonuç ama bide kan testi yaptırcam ondan sonra beni listeden silin umut fakirin ekmeği
bende şimdi gidiom kan testine ban şans dilwyin görüşürüz
:sm_confused:
lora canım ben hala beklemedeyimmmmmmmm....4.gün bugün..neyse silme yani haaaaaaaa.....
sudenazcım benim adet olmama 3-4 gün varken dediğin gibi ilişki sırasında çok ağrı çekmeye başladım bu ay sonra hamile olduğumu öğrendim ondan sonra da birkaç gün daha devam etti ve bitti, belki seninki de hamişliktendir :teytey: yani benim o acı yaklaşık bir hafta falan sürdü, heralde kendi tahminlerime göre bebeğin rahime yerleşme zamanlarıydı öyle düşündüm tabi ben ama yanlışta olabilir
bu arada beklemede olan arkadaşlar, benden 5 ay önce hamile kalan arkadaşım 9 gün gecikti adeti öyle çıktı idrar testinde, eğer stres yapıyorsanız hiç boşuna beklemeyin gidin kan testi yaptırın. benim adetim 1 gün geçince gittin kan testi yaptırdım ve pozitif biliyorsunuz, o yüzden boşuna gerilmeyin derim ben.
veee yeni hamiş olan arkadaşlarımı da canı gönülden kutluyorum a.s.
benim bebişim de yarın 6 haftayı bitiyor 7. haftaya giriyoruz,artık mercimeklikten fasulyeliğe terfi edecek sırnaşık şey mide bulntılarım başlıyor yavaş yavaş inşallah çok artmaz, duygusal olarak ta yoğun bir döneme giriyorum sanırım. kilo aldığımı d hissediyorum yavaş yavaş. Neyse bebişlerimiz aramıza sağlıkla katılsın da gerisi gelir geçer. hayırlı haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar
silmem canim merak etme isallah sende guzel haberi verecen bize
bol sanslar cnm isallah guzel haberle donersin
canım geldim az önce.doktor ultrasonla baktı rahmin kalınlaşmış gebelik gibi gözüküyo dedi bide kan testi yapalım dedii saat 2yi bekliommm gecmio dakikalar bileee
canım geldim az önce.doktor ultrasonla baktı rahmin kalınlaşmış gebelik gibi gözüküyo dedi bide kan testi yapalım dedii saat 2yi bekliommm gecmio dakikalar bileee
canim kac saat oldu gideli bende bari haberini beklerim isallah hamissindir cnm ya biri hamis olunca cok seviniyorum inanin
ahhhhh canımmmmmmm çok mutlu oldum inan........ ay inşallah pozitif çıkar....telefonlamı öğrencen sonucu?
bak hemen yaz tamammı?????? :dance: :içelim:
ya canım aslında telle öğreniliyo ama kendimmi gitsem o kağıdı almak sonucu gözümle görmek istiom bide varsa doktorun yanına gitmek istiom belki biseyler söler ama bilmiom sence gideyimmi tellemi öğreneyim ayyyyyyyy
inşallah canım.allahım isteyen herkese versin.sıra artık sende içime doğuyo kız valla.buara ne desem çıkıo.dün canım bezelye istedi nealakaysa hiç sevmem normalde bi baktım alt komsum getirmiş.bugünde hastaneye giderken eşime sölemedim süpriz olsun diye dedim bi arkadas var dedim onu belki görürüm hastanede valla öle sık giden biri değil hastaneye ama bi baktım o.kızının idrar yollarında enfeksiyon çıkmışta şansa bak dedim ya ne gecse içimden oluyo hamiş olacan yakında bakta görrrr ya buay engec gelecek ay sevgi demişti dersinnnn
şimcik canım sen önce bi telefonla öğren...ondan sonra bize sonucu yaz sonra istiyosan dr. una gidebilirsin....nasılım ama??? hemen çözdüm olayı......kafamçokkarıştı
napalım canım bizde merak edyoz sen şimdi bi gider bidaha gelmezsin yaffffff sırnaşık şey