mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

ya sen hala ne duruosunkiiii... ben olsam kosa kosa gıtmıstım normal test yaptınmı belırtılerın varmı?

yok şirine normal testte yapmadım belirtiler adet olcakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyo ama çok az sık tuvalete gidiyorum onun dışında bişi yok.bide hep en fazla 28 günde bir olurdum ilk defa bu kadar geçiyor normal testte çıkmaz diye düşündüm

kan testı yapmadan hemen eczaneden al normal test yapıver bızde senın verecein güsel haberi hemen cecık alalım canım karbonat yap bakalım ne olacak idrarın içine karbonat kat bence sacma ama bi dene elının altında vardır karbonat

şirine birinci sorum hangi testi almalıyım hiç yapmadım ilk defa yapıcam.2.side karbonatı yaptım okur okumaz ancak dibe çöktü bir arkadaşıma demiştim onun kabardığı halde adet oldu bugün.

bende eşime yaptım onunkı benımkınden cok kabardı oda dalga gectı ben hamıleyım galıba die:)erken gebelık testlerı var fortel isimli biras pahalı ama bence sen 3 ytl olan normal gebelık testlerınden al isimleri aklımda yok ama eczacı sana tavsiye eder birtane erken gebelık almana gerek yok zaten günün gecmiş hadi yarın sabah güsel haberler beklıoruz senden

yarın sabah yapcam inşallah allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim iyi geceler dilerim

rüyagibi seker benim bildigim eger erken gebelik testi alirda yaparsan cikar ama öbur turlu ucuz satilanlardan alirsan hemen cikmayabiliyor,ben ilk gebeligimde,8 inci gunu yapdigim halde cikmamisdi 9 gun tekrrar denedim cikdi cift cizgi canim,fortel die erken gebelik testi varmis.yada en kesin sonuc kan testi yapdirman...

insallah canım benımde 1 gunum kaldı insallah benımde gunum gecerde hemen test alırım cok heyecanlı oluo valla:)sanada iyi geceler dilerim canım kendine dikat et

nefisem teşekkürler öncelikle okadar heyecanlıyımki geçen nisandan beri deniyoruz ve haziranda ameliyat oldum ben çikolata kisti yüzünden ve tek yumurtalığım yok şansım biraz az yani.ama belli olmaz.eşimde sabırsızlıkla bekliyor.cuma günü evde beraber gider yaptırırız birgün daha bekle diyor.bende ona süpriz yapmak isterdim aslında yarın gidip en iyisi kan testi mi yaptırsam ondan gizli diye düşünüyorum

bi sey deil canim,tek yumurtan olsa bile olur cok kiside duydum tek yumurta ile kac cocuklari olmus masallah,seninki neden olmasin,tabi neden olmasin güzel bi süpriz yababilirsin esine, söyle guzel bi romantik aksam yemegi hazirlayip süprizi söylersin.benimde regl olmama4 gunum kaldi süpheleniyorum bazi belirtiler var eger bende hamis olursam esime güzel bir sürprizle bildirmek isdiyorum.

hadi kizlar bakalim kacimiz hamile cikacak mart ayina
benden baslayalim adet gunum 23 mart

lora 23 mart

Selam..Adet günüm 7 Marttı ve ben dün kan testi yaparak hamile olduğumu öğrendim :))))))))))))

Rabbim tüm bebek isteyen annelere yar ve yardımcı olsun..

Selam..Adet günüm 7 Marttı ve ben dün kan testi yaparak hamile olduğumu öğrendim :))))))))))))

canım çok tebrik edrim....çok güzel bir haber.....sağlıklada kucağına alırsın inşaalah.a.s.

bende şimdi gidiom kan testine ban şans dilwyin görüşürüz
:sm_confused:

lora canım ben hala beklemedeyimmmmmmmm....4.gün bugün..neyse silme yani haaaaaaaa.....

kızlar şimdi size bi sorum olacak....deminden beri internette araştırıyorum bişey bulamadım pek......

son bir kaç keredir ilişki sırasında kasıklarım patlıycakmış gibi ağrıyor.....sizce niye olabilir? yada böyle olan varmı?

çoğu sitede kist,enfeksiyon,v.s gibi sorunlar olabilir diyor fakat daha ben geçen ay bir çok test yaptım...hiç bişeyim çıkmadı.hatta dr.um pırıl pırılsın dedi,hiçbir sorunun yok....ama ben şimdi buna kafayı taktım......

evet canım bende geçen ay öyleydim inşallah sen benim gibi dilsindir benimde adetim gecikmişti 4 gün doktora gittim kist dedi ilişki sırasında resmen patlayacakmış gibi oluyo ama hap kullandım eridi bu ay da inşallah hamişimdir umarım senide sana tutunan meleğin sıkıyodur rabbim hepimize ve tüm isteyenler hayırlı hamilelikler nasip etsin hayırlı haberlerini alıp sevinelim:dance::teytey::teytey:

sudenaz kist ler hemen biranda ortaya çıkan seylermis diye duydum. bir arkadasım geçen ay dr a gittigi halde bu ay ki kontrolunde kist oldugunu ogrendi. bebek için takipte her ayg idiyor dr a . o geçen surede olusmus. gerci yumurta uyarıca ilacların ondaki kistde etkisi buyuk ama kist birnda çıkarmıs. o yuzden geçen aykı testler gvenme biran evel dr unla konus eniyisi

kızlar çok teşekkürler ama dediğim gibi daha geçen ay özellikle sordum kist falan varmı diye ufacık bile yok dedi......rahim ve yumurtalıkların kusursuz çok iyi dedi....ondan yaniiiiii........valla tedirgin oldum şimdi......devam ederse gideyim bari doktoruma.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…