- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
merhaba sudenaz gününmü geçti canım genelde düzenlimi olursun:1hug:
canım evet günüm 4. gün geçti şuan. ben her zaman günü dedimmi adet olurum...bu kadar aksamazdı testler negatif diyor... ama adet günüme 10 gün kala bi lekelenmem oldu 3 gün sürdü hergün 3-4 damla..
bu ay bu kadar ilk yaşadım ama sonuç NEGATİF!!! senağlama.
dr mı giitin negatif olduğunu dr danmı öğrendin canım ne kadardır istiyosun tedavi oluyomusun herşeyin hayırlısı unutma
emindim bu ay adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım..negatik çıktı..idrar testlerim hala negatif çıkmaya devam ediyor(en son dün sabah yaptım)
ben 5 aydır deniyorum..artık 6. aya inşaalah..ümitlerim tükeniyor gün geçtikçe...:bbo:
canım bi dr gitsen bende aynı durumdayım zamanla bilikte umutlarında geçiyor ayrıcaben senden büyüğüm 26 yaşındayım:a015: ben napim demekki hakkımızda hayırlısı buymuş ne yapalım sabır
kızlar beni bekleme listenizden çıkarın hamişlerrrrrrrr listesine yazabilirsinizzzzz)))))))))))
slm beyazmlek sende sanırım aydında yaşıyorsun?
canım benim seni anlıyorum ama bunun yaşla bir ilgisi yok.ben bekarken 17 yaşımda ciddi bir rahatsızlık geçirdim...ameliyat oldum 2 sene tedavi gördüm..o zamanlar doktorlar ilerde çocuğun olmama olasılığın çok yüksek diyorlardı ..evlendim..hemen doktora gittim,ilk tüplerime bakıldı o kadar geçirdiklerimden sonra sonuca onlar bile şaşırdı Allaha şükür iki tüpümde açık çıktı..daha geçen ay muayne oldum herşey normaldi..tedavisiz olur dendi.çalışıyoruz bizde...
Allah hepimize sağlık versin yeterki...her ay bi ümidimiz olsun........
ben buaydan umutsuzum sadece inaniyorum ama bi gün oda olucak.....umarım sende kavuşursun bebişine canım......a.s.
teşekkürler sudenaz adetim geçti zaten 3.gün bugün test yaptım önce tek çizgi bi yarım saat sonra silik bi çizgi çıktı.sonra duramadım kan testi yaptırmaya gittim sonuç:57 allaha şükür allah herkese nasip etsin sık idrara çıkma dışında bi nokta kadr kahverengi leke gelmişti okadar allah herkese nasip etsin
slm canım evet aydın-nazillide yaşıyorum
kızlar beni bekleme listenizden çıkarın hamişlerrrrrrrr listesine yazabilirsinizzzzz)))))))))))
arkadaslar bana fıkır verırmısınız, ben 14 aylık evlıyım 9 aydır bebegım olmuyor daha oncelerı doktora gıtmıstım adet gecıkmesınden dolayı, doktor rahım terslıgı var demıstı ama bu kesınlıkle gebelıge negel degıl demıstı bıde ufak ufak kıstler var 1 sene dolsun öyle gelırsındemıstı ama ben artık beklemek ıstemıyorum sızce dr gıtsem ufaktan ufaktan tedavıye veya bazı tetkitlere baslarmı böle beklemek cok kotu kafamçokkarıştı
selda bende olsam giderdim yani tahliller alt tarafı kan vs bakılıyor çok yuksede değil ucretleri makul yerlerde yaptırırsan en azaından için rahat eder.
canım gıderım sorun degıl ama doktor 1 senen dolsun eger gebe kalamazsan gel dedı ama benım suan 9 ay oldu onun ıcın sızlere sordum yanı sımdıden gıtsem ıstesem bazı testler falan yaparmı dıye, yanı 1 senem dolmadı canım
canım hep öyle diyolar zaten banada aynısını dedi....sonuçta beklemek istemiyorum dersin yaniiiii...zaten az değil 9 ay olmuş daha ne olsun aaaaa......
ah bi bilseler beklemek ne kadar zorrrr........:çok üzgünüm: