Canım benimde sol kasığımda tuhaf batmalar,kıpır kıpır bişey oluyor.Belimde adet olucakmış gibi 2 gundur sancılar var ama benım adetıme daha cok var CADIARZU
Canım benimde sol kasığımda tuhaf batmalar,kıpır kıpır bişey oluyor.Belimde adet olucakmış gibi 2 gundur sancılar var ama benım adetıme daha cok var CADIARZU
canim kasiklarinda cok asiri bir agri olmadikca ve kanaman olmadikca hepsi normal merak etme hamileligin tadini cikar bebisin surekli seninle olacak merak etme hep pozitif dusun
balsurat cım benimde daha 15 gün öncesinden başladı diyebilirim. heh şimdi adet olucam. heh oluyorum diye diye delirmiştim. 15 mart adet tarihim. 2 kez fortel erken gebelik testinden yaptım ikisindede net çift çizgi çıktı.hamiş değilsen bende adetime daha çoook varken aynı belirtileri yaşamıştım. inşallah hamişsindir.
canım yaaaa çok tebrik edrim.....
darısı başımıza vallahi..........
Allah sağlıkla kucağınada almayı nasib etsin.........
bende tık yok yaaaaa....bugün gecikeli 3 gün oldu testler negatif çıkıyo......niye hasta olmuyorum yavvvvv.....hiç gecikmezdi.......
hanımlar size koca bi soruuuuuuuuuuuuuuu test yaptım gece beyaz bişi vardı orda sabah pozitif gtöründü nedir buuuuu
varmı bebek yokmu tabi silik bi çizgi