mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

kızlar test yaptım negatif sonuç ama bide kan testi yaptırcam ondan sonra beni listeden silin umut fakirin ekmeği

sudenazcım benim adet olmama 3-4 gün varken dediğin gibi ilişki sırasında çok ağrı çekmeye başladım bu ay sonra hamile olduğumu öğrendim ondan sonra da birkaç gün daha devam etti ve bitti, belki seninki de hamişliktendir :teytey: yani benim o acı yaklaşık bir hafta falan sürdü, heralde kendi tahminlerime göre bebeğin rahime yerleşme zamanlarıydı öyle düşündüm tabi ben ama yanlışta olabilir

bu arada beklemede olan arkadaşlar, benden 5 ay önce hamile kalan arkadaşım 9 gün gecikti adeti öyle çıktı idrar testinde, eğer stres yapıyorsanız hiç boşuna beklemeyin gidin kan testi yaptırın. benim adetim 1 gün geçince gittin kan testi yaptırdım ve pozitif biliyorsunuz, o yüzden boşuna gerilmeyin derim ben.

veee yeni hamiş olan arkadaşlarımı da canı gönülden kutluyorum a.s.

benim bebişim de yarın 6 haftayı bitiyor 7. haftaya giriyoruz, :nazar: artık mercimeklikten fasulyeliğe terfi edecek sırnaşık şey mide bulntılarım başlıyor yavaş yavaş inşallah çok artmaz, duygusal olarak ta yoğun bir döneme giriyorum sanırım. kilo aldığımı d hissediyorum yavaş yavaş. Neyse bebişlerimiz aramıza sağlıkla katılsın da gerisi gelir geçer. hayırlı haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar :emir_bebek:

kızlar adetime 9gün kaldı ama mide bulantım ve kasık agrılarım çok daha erken değilmi beyaz bir akıntımda geliyo testte çıkarmı acaba.........

umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın beyazmelek,bende 25 mart ı sabırsızlıkla beklıyorum,umarım bende nısan başında size güzel haberler veririrm..

sudenazcım yarın yaptırcam inşallah bi değişiklik olmassa bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ederim allah kucaklarımızı boş bırakmasın

sudenazcım benim adet olmama 3-4 gün varken dediğin gibi ilişki sırasında çok ağrı çekmeye başladım bu ay sonra hamile olduğumu öğrendim ondan sonra da birkaç gün daha devam etti ve bitti, belki seninki de hamişliktendir :teytey: yani benim o acı yaklaşık bir hafta falan sürdü, heralde kendi tahminlerime göre bebeğin rahime yerleşme zamanlarıydı öyle düşündüm tabi ben ama yanlışta olabilir

bu arada beklemede olan arkadaşlar, benden 5 ay önce hamile kalan arkadaşım 9 gün gecikti adeti öyle çıktı idrar testinde, eğer stres yapıyorsanız hiç boşuna beklemeyin gidin kan testi yaptırın. benim adetim 1 gün geçince gittin kan testi yaptırdım ve pozitif biliyorsunuz, o yüzden boşuna gerilmeyin derim ben.

veee yeni hamiş olan arkadaşlarımı da canı gönülden kutluyorum a.s.

benim bebişim de yarın 6 haftayı bitiyor 7. haftaya giriyoruz, :nazar: artık mercimeklikten fasulyeliğe terfi edecek sırnaşık şey mide bulntılarım başlıyor yavaş yavaş inşallah çok artmaz, duygusal olarak ta yoğun bir döneme giriyorum sanırım. kilo aldığımı d hissediyorum yavaş yavaş. Neyse bebişlerimiz aramıza sağlıkla katılsın da gerisi gelir geçer. hayırlı haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar :emir_bebek:

valla şekerim ilaç gibi geldin bana sen ne diyim artık.....
fakat ben adet günüme 5 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı...o yüzden umutlanamıyom.
gerçi bazen acaba erken yaptırmış olabilirmiyim diyorum ama.genede bilmiyorum işte yaff

bebişin koca adam olmuş kızzzzzz :nazar: :nazar: maaşallah 41 kere maşallah :nazar:

bol sanslar cnm isallah guzel haberle donersin

canım geldim az önce.doktor ultrasonla baktı rahmin kalınlaşmış gebelik gibi gözüküyo dedi bide kan testi yapalım dedii saat 2yi bekliommm gecmio dakikalar bileee

MART LİSTEMIZ

BEKLEMEDE OLANLAR
sevgii.....................9mart
rüyagibiseker..........10mart
sudenaz222.............10 mart
dıptısdıptıs................11 mart
balimnur.................11mart
ballim53..................11mart

YENI LISTE

esmarin..................12mart
onu seviyorum..........12mart
Kelebek41...............13 mart
elmali turta..............13mart
elale.......................13 mart
ze_nannn.................13mart
xnazanx..................13mart
esmarin...................13mart
ze_nann..................13 mart
fatoş1982..................14 mart
karabiberim……......14mart
mehay.....................14mart
sekerpembe..............14mart
dermanz...................14mart
sirine........................14mart
mitaku.....................15mart
baharcik...................15mart
gülsü........................15mart
neseli.......................16mart
gözek.......................16mart
fındık80.....................17 mart
amoramor.................17mart
zelis82.....................17mart
bebisiiiim..................17mart
öykübebek................17mart
emeliko....................17mart
findik80...................17mart
hürrem2000.............18mart
smhsmh...................18mart
karamio....................18mart
aregon.....................19mart
wissh.......................19mart
ebrar 43....................20mart
esingül.....................20mart
hipOndriyak...............20mart
wendy76..................20mart
sevil35.....................21mart
sibelbursa.................21mart
hasretimsinn.............21mart
gönulcelen................21mart
elif26.......................22mart
yesimexpo................22mart
beyazbulut...............22mart
guley......................22mart
cise1981..................23mart
kardelenecrin.............23mart
runhas.....................24mart
cidy........................24mart
birgül38...................24mart
ceylin35..................25 mart
tiviti........................25mart
lora.........................25 mart
gamzeli....................25mart
bernis.....................25mart
mavi rüya................25mart
caniminici.................25mart
baturnuray...............25 mart
seyma88..................25 mart
AHURA MAZDA.........25 mart
doga6.......................25mart
aysegül34................26mart
elizabethtown...........26mart
gurbet gelini.............26mart
haziran na................27mart
sselda.....................27mart
prensesim................27 mart
haziran_na..............27mart
sibel.mtlu...............27mart
armus.....................28mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
balsurat..................28mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nur82....................29 mart
melih.....................30mart

NİSAN LİSTEMİZ

SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
BEDEF............................................. .4NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
MİTAKU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
cimbomlu:::::::::::::::::::::::::::::::::::
fater::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeynoo24::::::::::::::::::::::::::::::::::
gulay_da::::::::::::::::::::::::::::::::::::
aslihanxx:::::::::::::::::::::::::::::::::::
neshe1976:::::::::::::::::::::::::::::::::
achel10::::::::::::::::::::::::::::::::::::

canım geldim az önce.doktor ultrasonla baktı rahmin kalınlaşmış gebelik gibi gözüküyo dedi bide kan testi yapalım dedii saat 2yi bekliommm gecmio dakikalar bileee

canim kac saat oldu gideli bende bari haberini beklerim isallah hamissindir cnm ya biri hamis olunca cok seviniyorum inanin

ahhhhh canımmmmmmm çok mutlu oldum inan........ ay inşallah pozitif çıkar....telefonlamı öğrencen sonucu?

bak hemen yaz tamammı?????? :dance: :içelim:

canim kac saat oldu gideli bende bari haberini beklerim isallah hamissindir cnm ya biri hamis olunca cok seviniyorum inanin

inşallah canım.allahım isteyen herkese versin.sıra artık sende içime doğuyo kız valla.buara ne desem çıkıo.dün canım bezelye istedi nealakaysa hiç sevmem normalde bi baktım alt komsum getirmiş.bugünde hastaneye giderken eşime sölemedim süpriz olsun diye dedim bi arkadas var dedim onu belki görürüm hastanede valla öle sık giden biri değil hastaneye ama bi baktım o.kızının idrar yollarında enfeksiyon çıkmışta şansa bak dedim ya ne gecse içimden oluyo hamiş olacan yakında bakta görrrr ya buay engec gelecek ay sevgi demişti dersinnnn

Daha erken elifcim ama cok merak ediyorsan erken gebelik testini deneyebilirsin,çıkan sonuçla hayal kırıklığına uğramıyacaksan tabi...Çünkü eğer hamileysen bile idrar testlerinde göstermeyebiliyor hatta kan testinde bile erken yapıldığında çıkmayabiliyormuş,tamamen kişiye bağlı,gebelik belirtileri bile herkezde farklı oluyor,yani kısacası canım pozitif çıkarsa yanılma payı çok düşük ama negatif çıkarsa yapacağın teste fazla güvenme ve fazlada üzülme...

ahhhhh canımmmmmmm çok mutlu oldum inan........ ay inşallah pozitif çıkar....telefonlamı öğrencen sonucu?

bak hemen yaz tamammı?????? :dance: :içelim:

ya canım aslında telle öğreniliyo ama kendimmi gitsem o kağıdı almak sonucu gözümle görmek istiom bide varsa doktorun yanına gitmek istiom belki biseyler söler ama bilmiom sence gideyimmi tellemi öğreneyim ayyyyyyyy

ya canım aslında telle öğreniliyo ama kendimmi gitsem o kağıdı almak sonucu gözümle görmek istiom bide varsa doktorun yanına gitmek istiom belki biseyler söler ama bilmiom sence gideyimmi tellemi öğreneyim ayyyyyyyy

şimcik canım sen önce bi telefonla öğren...ondan sonra bize sonucu yaz sonra istiyosan dr. una gidebilirsin....nasılım ama??? hemen çözdüm olayı......kafamçokkarıştı

napalım canım bizde merak edyoz sen şimdi bi gider bidaha gelmezsin yaffffff sırnaşık şey

inşallah canım.allahım isteyen herkese versin.sıra artık sende içime doğuyo kız valla.buara ne desem çıkıo.dün canım bezelye istedi nealakaysa hiç sevmem normalde bi baktım alt komsum getirmiş.bugünde hastaneye giderken eşime sölemedim süpriz olsun diye dedim bi arkadas var dedim onu belki görürüm hastanede valla öle sık giden biri değil hastaneye ama bi baktım o.kızının idrar yollarında enfeksiyon çıkmışta şansa bak dedim ya ne gecse içimden oluyo hamiş olacan yakında bakta görrrr ya buay engec gelecek ay sevgi demişti dersinnnn

canimsin benim ya isallah canim dedigin gibi olur bende az once doktordan geldim belki biliyorsundur benim iki dusugum var malesef bana simdilik herseyin yolunda oldugunu soyledi iki doktor ayri ayri inceliyor birisi kandan bakiyor digeride hormonlardan yani dusuge neden olan seyleri arastiriyorlar bu ay hamile kalirsan cok ii diyor ama kalmazsamda diger aya kadar butun tahlil sonuclari belli olacak yani hicbiseye gec kalmis olmayacam artik gerisi kismet yüce rabbim herkese hayirli seyler nasip etsin cocugu olmayan bunun icin ugrasan herkese herzaman dua ediyorum cunku biliyorum anne olmayi hepimiz hakediyoruz yuce rabbim hepimizin kucagina bebislerimizi nasip etsin isallahhhhhhhhhhh

bu arada umarim sende guzel haber verecen bize bende bunu hissediyorum senin icin dua ediyorum inan canim

şimcik canım sen önce bi telefonla öğren...ondan sonra bize sonucu yaz sonra istiyosan dr. una gidebilirsin....nasılım ama??? hemen çözdüm olayı......kafamçokkarıştı

napalım canım bizde merak edyoz sen şimdi bi gider bidaha gelmezsin yaffffff sırnaşık şey

kız allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiii çatlak:dance: doğru sölüyon hastaneden dönüşte arkadasa uğrucam anca akşama haber veririm size hayırlısıyla inş.kız sende yarın git bi kan testi yaptır belkide geç döllenme olmuştur o yüzden gecen kan testinde görünmemiştir.bizim bi tanıdık adeti gectikten 1 hafta sonra anca ögrendi herkesin farklı kana karışma süresi yarın git mutlaka okkk???.....

X