arkadaşlar umutlu değilim dedim çünkü yazılarınızı takip ediyorum erken hamilelik belirtilerinin hiç biri bende yok, ne sık sık idrara çıkıyorum, ne gögüslerimde şişkinlik var ne miğdem bulanı vb.. şeyler sadece her ay rutin adet sancım olan kasık ağrısı bugün itibariyle başlamış durumda ( bir ayda ağrı olmasa olmaz ) 17 aylık evliyim bebişim olsun hamiş olayım çok istedim olmadı bu ay yine adet olacam o çift çizgiyi göremeyeceğim üzülüyorummm..
aslıhan teşekkür ederim ayrıca tebrik ederim. inşallah sağ salim bebeşini kucağını alırsın
bilmiyorum benim her iki kasıklarımda adetimden iki üç günönce ağrımaya başlar yine ağrıyorlar 14 ünde adet tarihim
bir de şey diyorlar hamileysen bunu hissedersin diyorlar dı bend öyle bir his de yok zate
peki sende oldumu
loracım beni sil listeden demiştim ama ben hamileyim test yaptırdım sonuç 64 çıktı. bir aksilik olmazsa inşallah bende hamileyim
guleycim neden bir test yapmiyorsun cnm
loracım beni sil listeden demiştim ama ben hamileyim test yaptırdım sonuç 64 çıktı. bir aksilik olmazsa inşallah bende hamileyim