- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
beyaz melek ben dün qittim adetim 6 qün qeçti cnm bebişim buqün 1 ay 7 qünük ultrasondan kesesini qördük ama çok minikti :) doktor bikaç ilaç yazdı aralarında folikasit de var sonra miğde bulantı hapı falan da yazdı 10 qün sonra kontrole qidicem bebişimin kalp atışlarını duycam inş. bence sende qit ultrasonda onun kesesini qörmek bile insanı mutluluk delisi yapıyor ya :))
Tatlıcadıcım ben senden önce öğrendim hamiş olduğumu ama gitmedim doktora gitsemmi artık kesesini görürmüyüm sen adetin kaç gün geçtikten sonra gittin?
Bu arada duygumutlu'cum aramıza hoşgeldin çok tebrik ederim
teşşekür ederim canım ben hala inanamıyorum bu ay beklemiyodum hiç oldu gerçekten düşünmemek laızmmış bunun ispatı oldu bu ay hep adetimi bekledim olucam diye belirtimde yoktu o yüzden herhalde ümitlenmedim ama hayatımın süprizi geldi meleğim inşallah bizde tatlı cadı senin gibi kesemizi görürürüz beyaz melekle birlikte ..çok garip bir his ya benimde cumartesi 6 gün geçmiş olucak adetim o gün gidicem doktora görünür herhalde kese dimi. birde bugün kan testi yaptırıcam tam emin olmak için.
inşallah Allahım sen isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu nasip et.
ya dün doktor aslında alttan muayne edicekti hani kesesi qörünmez diye ama ben istemedim çünkü tanıdığım bi ebe var o bana demişti ki kesesi küçücük te olsa qörünür alttan muayne yaptırma bebek düşer demişti yaniarkadaşalr dr. qiderseniz ve alttan muayne etmek isterse kabul etmeyin bebişin düşük teklikesi oluyomuş siz üstten muayne etmesini isteyin benimki qöründe eminim ki sizinki de minnacık bile olsa qörünür inş. haberlerinzii beklicem :)
selam kızlar. benim adetime 10 gün var. bugün inanılmaz kasık ağrım var ve bacaklarım çok ağrıyor. az önce hafif kahverengi leke geldi. bu ay hamilelik belirtilerini yaşadığımı düşünüyorum ama herkes psikolojiktir fazla ümitlenme dedi. sol tarafımda batmalar. kahverengi lekeler yardım edin. sizce acaba ben gerçekten hamilemiyim. allahım neolurr bebişim olsunnn....
Arkadaşlar merhaba Allahıma şükürler olsun bu sabah test yaptım clear blue testinden ve koyu şekilde çıktı.Allahım dualarımı kabul etti. Cumartesi doktora gidicem inşallah keseyi görürsem ve birde sonra kalp atışlarını duyarsam o zaman emin olucam ve inanıcam.Rabbime şükürler olsun dileğim tüm isteyenlere nasip etsin. Her zaman herkes için dua ediyorum.
Şu an rüya gibi sabah testi yapıp ağladım görünce. hala inanamıyorum korkuyorum sanki rüya bozulacak diye. Kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 10 gün geçmişti adetim ve kanamam olmuştu dilerim rabbim hayırla sağlıkla bu bebeğimi bize bağışlasın.
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH DUALARIM SİZLERLE
sağolun kızlar , inşallah , istiridye sana yazmıştım hep, canım seninle belirtiler aynıydı. sen adet olunca yemin ederim. içim karardı. çok üzüldüm. ama moralini bozma. allaha şükür sağlıklıyız, genciz daha önümüzde çok zaman var. benim belirtiler hala devam ediyor. sol tarafımdaki batmalar inanılmaz rahatsız ediyor beni. bugünkü kahverengi leke ve bel sırt kasık ağrısı acaba dedirtiyor. ve bazen midem öyle tuhaf bulanıyor ki. ama hemen geçiyor.dermanz inşallah öyleyimdir. inşallah sende bebiş bekliyorsan inşallah sende sizde hamilesinizdir. inşallah hepimiz en kısa sürede hamile kalırız