- 1 Kasım 2007
- 197
- 0
Arkadaşlar merhaba Allahıma şükürler olsun bu sabah test yaptım clear blue testinden ve koyu şekilde çıktı.Allahım dualarımı kabul etti. Cumartesi doktora gidicem inşallah keseyi görürsem ve birde sonra kalp atışlarını duyarsam o zaman emin olucam ve inanıcam.Rabbime şükürler olsun dileğim tüm isteyenlere nasip etsin. Her zaman herkes için dua ediyorum.
Şu an rüya gibi sabah testi yapıp ağladım görünce. hala inanamıyorum korkuyorum sanki rüya bozulacak diye. Kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 10 gün geçmişti adetim ve kanamam olmuştu dilerim rabbim hayırla sağlıkla bu bebeğimi bize bağışlasın.
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH DUALARIM SİZLERLE
duygucum hayırlı olsunnnnnn
adetine kac gun var ken bu testi yaptın peki ?
5-6 gunum varbenim
geçen ay fortel isimli testi erkenden yapmıstım ve çıkmamıstı zaten hamilede deilmisim bu ay almamak için kendimi zor tutuyorum su erken gebelik testlerinden birs uru para çunku bos yere olmadıgını bilse insan alır ama.
clear blue nin ucreti ne kadar ?
hayırlı olsunt ekrar
Hayırlı olsun duygucum allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerde de en kısa zamanda hamiş olmayı :)
ilk tebrik eden ben olayım:teytey::teytey:
ne kadar güzel üç hamile oldu:dance::dance:
allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
SAĞOL CANIM DARISI TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH
hayırlı olsun duyqu :) mart hamişleri olarak aramıza hoş qeldin Raßßim sanada bizede bebişimizi hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasib eder inşallah