- 10 Aralık 2007
- 1.620
- 4
arkadaşlar bugün test yaptım pozitif çıktı allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
TEBRİKLER CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI VE ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN CANIM:):teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün test yaptım pozitif çıktı allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
loracım çok sağol, çok iyi kalplisin. dün bana sıkılmadan verdiğin cevaplar çok hoştu. inşallah hamileyimdir lora. sol kasığımdaki bu tuhaf rahatsızlık batma kötü birşey değildir dimi
aslında ben şubatın 1. düşük yaptım ve ilk adetimi 29 şubatta gördüm.ikinciyi görmeden hamile kalmak istiyorum
kızlar ben 29 subat hadı bır gunde benden 1 martla lıstede beklemedeydım ama 5 mart oldu hala beklıyorum atesım bu sabah 37 idi.ama aynı zamnda testde yaptım negatıf ne oluyor anlamadım ..
kızlar ben 29 subat hadı bır gunde benden 1 martla lıstede beklemedeydım ama 5 mart oldu hala beklıyorum atesım bu sabah 37 idi.ama aynı zamnda testde yaptım negatıf ne oluyor anlamadım ..