mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

Arkadaşlar merhaba Allahıma şükürler olsun bu sabah test yaptım clear blue testinden ve koyu şekilde çıktı.Allahım dualarımı kabul etti. Cumartesi doktora gidicem inşallah keseyi görürsem ve birde sonra kalp atışlarını duyarsam o zaman emin olucam ve inanıcam.Rabbime şükürler olsun dileğim tüm isteyenlere nasip etsin. Her zaman herkes için dua ediyorum.

Şu an rüya gibi sabah testi yapıp ağladım görünce. hala inanamıyorum korkuyorum sanki rüya bozulacak diye. Kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 10 gün geçmişti adetim ve kanamam olmuştu dilerim rabbim hayırla sağlıkla bu bebeğimi bize bağışlasın.

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH DUALARIM SİZLERLE

Arkadaşlar merhaba Allahıma şükürler olsun bu sabah test yaptım clear blue testinden ve koyu şekilde çıktı.Allahım dualarımı kabul etti. Cumartesi doktora gidicem inşallah keseyi görürsem ve birde sonra kalp atışlarını duyarsam o zaman emin olucam ve inanıcam.Rabbime şükürler olsun dileğim tüm isteyenlere nasip etsin. Her zaman herkes için dua ediyorum.

Şu an rüya gibi sabah testi yapıp ağladım görünce. hala inanamıyorum korkuyorum sanki rüya bozulacak diye. Kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 10 gün geçmişti adetim ve kanamam olmuştu dilerim rabbim hayırla sağlıkla bu bebeğimi bize bağışlasın.

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH DUALARIM SİZLERLE

ilk tebrik eden ben olayım:teytey::teytey:
ne kadar güzel üç hamile oldu:dance::dance:

allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

duygucum hayırlı olsunnnnnn

adetine kac gun var ken bu testi yaptın peki ?

5-6 gunum varbenim
geçen ay fortel isimli testi erkenden yapmıstım ve çıkmamıstı zaten hamilede deilmisim bu ay almamak için kendimi zor tutuyorum su erken gebelik testlerinden birs uru para çunku bos yere olmadıgını bilse insan alır ama.
clear blue nin ucreti ne kadar ?

hayırlı olsunt ekrar

duygucum hayırlı olsunnnnnn

adetine kac gun var ken bu testi yaptın peki ?

5-6 gunum varbenim
geçen ay fortel isimli testi erkenden yapmıstım ve çıkmamıstı zaten hamilede deilmisim bu ay almamak için kendimi zor tutuyorum su erken gebelik testlerinden birs uru para çunku bos yere olmadıgını bilse insan alır ama.
clear blue nin ucreti ne kadar ?

hayırlı olsunt ekrar

Sağol canım Allah razı olsun hepinizden

Belirtileri hep bende takip ediyodum merak edenler olur diye yazmak istedim bende.Adetim 2 marttı 3 gün geçti. Pek belirtimde yoktu sadece karnımda şişlik vardı gögülerimde hala değişiklik yok. Biraz kahverengi kısımları büyüdü gibi o kadar. Karnımda şişlik var şu an sol kasığımda batma var. Belirtilerim adetim geçtikten sonra belirginleşmeye başladı ilk önce inanamadım hamile olduğuma çünkü belirtim yoktu. çok hafif sabah midem bulandı gibi o kadar birde yorgunluk var üstümde.testi bile öylesine yaptım yani yoktur ama dedim adetim geçti yapıyım diye yaptım süpriz gibi oldu açıkçası.

Rabbim hepinize nasip etsin

clearblue 23.50 aldım ben ucuzundan kalmamıştı neyse dedim o olsun zaten yok ama dedim bakıyım geçen ayda adetim geçmişti biraz çıkmamıştı bu ayda öyle olur dedim ama nasip etti rabbim inşallah sağlıkla hayırla gelir

Hayırlı olsun duygucum allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerde de en kısa zamanda hamiş olmayı :)

günaydın kızlar. duygumutlu tebrikler. allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizede bir an önce anne olmayı.

Duygumutlu TEBRIKLER!
Darisi basimiza....Listeye beni de ekler misiniz kizlar? 26 mart

tebrik ederim canım Allah bize de nasip eder inş. fazla belirtin olmamasına sevindim çünkü bende sürekli kendimde belirtiler bulmaya çalışıyorum bulamayınca üzülüyorum 10 gün var benim reglime ama meraktan çatlıcam yakında ne kadar zor beklemek, Rabbim bu bekleyişlerde bize sabır versin, sonunda da bebek versin inş. :)

Tebrikler DUYGUMUTLU! Darisi basimiza.. Beni delisteye ekler misiniz hanimlar? 26 MART

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben normalde ilaç kullnamazsam adet göremiyorum adetimin 16.gününde progestan ilacına başlıyorum ve 10 gün kullanıp bitince adet oluyorum ozaman ben bu ilaca başlayınca 10 gün içindemi yumurtlamış oluyorumfisfisfis

hayırlı olsun duyqu :) mart hamişleri olarak aramıza hoş qeldin Raßßim sanada bizede bebişimizi hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasib eder inşallah

hayırlı olsun duyqu :) mart hamişleri olarak aramıza hoş qeldin Raßßim sanada bizede bebişimizi hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasib eder inşallah

inşallah canım seninkde hayırlı olsun sen keseyi görmüşsün darısı başıma inşallah bende merak ediyorum :nazar:

evet dün kesesini qördüm bebişimin :) 10 qün sonra da qidip kalp atışlarını duycam inşallah :) birlikte 9 ay burda birbirimizi haberdar edelim :)

Tatlıcadıcım ben senden önce öğrendim hamiş olduğumu ama gitmedim doktora gitsemmi artık kesesini görürmüyüm sen adetin kaç gün geçtikten sonra gittin?
Bu arada duygumutlu'cum aramıza hoşgeldin çok tebrik ederim

X