loraaa ve diğer kızlarr benim 1 marttı listede varım.hala adet olmadım.ılk gun merakımdan test yapmıstım negatıftı.ama hala olmadım ateşimde sabah 37 idi.carsambaya kadar bekleyım dıyorum ne olur bu ay olsun dua edın kızlarrr...allah hepimizin yuzunu guldursun..
loraaa ve diğer kızlarr benim 1 marttı listede varım.hala adet olmadım.ılk gun merakımdan test yapmıstım negatıftı.ama hala olmadım ateşimde sabah 37 idi.carsambaya kadar bekleyım dıyorum ne olur bu ay olsun dua edın kızlarrr...allah hepimizin yuzunu guldursun..
bedef göğüs ucunda koyulaşma bende daha yeni yeni başladı adetimi 5 qün qeçtim buqün ama adet qünümden önce göğüs uçalrımda karıncalanma oluyordu fazla sık olmasada arada bir oluyordu... eğer seninde qöğüs ucunda karıncalanma varsa hamişsindir ama koyulaşma bende daha yeni yeni başladı.
canım adet oldum maalesef.hala az geliyor ama acaba diyorum bu ay adacayı içtim folic plus kullandım onlar da etkiler mi miktarı.ilk gün ama sanki son gündeki gibi çok az geliyor.neyse hala mart listesindeyim en azından.yeni tarih 29 mart.eklersen sevinirim canımnurcum bir test yap istersen isalaah adet olmamissindir haberini bekliyoruz
canım adet oldum maalesef.hala az geliyor ama acaba diyorum bu ay adacayı içtim folic plus kullandım onlar da etkiler mi miktarı.ilk gün ama sanki son gündeki gibi çok az geliyor.neyse hala mart listesindeyim en azından.yeni tarih 29 mart.eklersen sevinirim canım
canım bende adacayı ıcıyorum..adacayı neyı azaltıyormus anlamadım..Adaçayı içince benimde azalmıştı kızlar haberiniz olsunnnnn...
Hormonları etkiliyor sonuçta.Aslında fazla da içmemek lazım.
Bende kist oluşmuş.Fazlada içmedim ama belki sebep o değildir.Bilemem.İlaç felan da kullanmadım.Bi kaç aydır tedavime ara vermiştim...
rosem bende bu ay ada cayı içiyorum :roflol:
balcım bende sana bakınıyordum..adacayı ıcmekle ıyı edersın canım..hormonlarını duzenler nısana kadar..ınsallah faydasını goruruz..:teytey:
ınsallah canım..unutmadan gelecek ay yumurtlama zamanında bırak adacayı ıcmeyı..:sm_confused:Kız bu adacayı hem hormonlarımı düzenliycek hemde strese birebir psikolojıme .2 İŞİ BİRDEN TAMİR EDİYORUM heheheeh hopaaa :teytey:faydasını görücez inşallah bende sende canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?