Lora Beni Hamiş Ler Listesine Ekleye Bilirsin Dün Test Yaptim Ve çikti Yaşasin Hamişimmmmmmmmm :))))
regl oldum kızlar.üzgünüm
arkadaşlar bugun regl günümdü.sadece 1-2 damla pembe renkte kanamam oldu.devamı yok.adet olup olmadıgımı anlayamadım
kıslar bende şunu söyleyeyim biraz önce komşumdaydım ve ilçede bizim bi arkadaş var sır ağrısı tutmuş üşüttüm diyerekten dr gitmiş önce idrsr testi yapılmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama bu arkadaş bu ay adet görmüştü yani aynı benim gibi normal adetinizide görebilirsini dikkat edin kendinize herşey olabiliyo tedbiri elden bırakmayın..
bedef senden ne haber adet olmadinmi daha beklemedemisin
nurcum kanamanin devami gelmediyse buyuk bi ihtimal hamissindir cnm isallah hamisindir haberini bekliyoruz
canım kanama gün içinde devam etti.ama her wc ye gidişimde 1-2 damla ve rengi pembe.üstüne görme bu sekilde olabilir mi?insallah hamişimdir canım ya,bu durum kafamı çok karıstırdı.test yapsam çıkar mı yoksa beklemeli miyim?:uhm:
canım kanama gün içinde devam etti.ama her wc ye gidişimde 1-2 damla ve rengi pembe.üstüne görme bu sekilde olabilir mi?insallah hamişimdir canım ya,bu durum kafamı çok karıstırdı.test yapsam çıkar mı yoksa beklemeli miyim?:uhm: