slm kızlar loracım beni listeden çıkarabilirsin dün dr gittim rahim filmmi çekildi ve tek tüp tıkalı çıktı ilaç kullanıyorum şimdi yani bu ayda yok tek tüple şansım yüzde 50 miş yoksa laroskopi yapılacakmış olmazsa moralım çok bozuk ilk doğumum sezeryan olunca amaliyatta yapıştırmışlar keşke ilk bebeğim yaşasaydı allahım herkeze nasip etsin bebek
canım karıncalanma yok malesef fakat arada bir kaşınma oluyo göğüsucunda ve ağrı oluyo adetimi 3.günü geçti bugün...biraz iş yapayım şiddetli bel ağrısı giriyo kasıklarımda ağrı falan yok ama bazen karnımda seğirme oluyo ve 3 güne kadar çok hafif saniyelik mide bulantılarım oluyo gündüz değil akşam oluyo neden bilmiyorum sanırım düşükten sonra vücudum kendini torparlıyomudur nedir.bilmiyorum artık keşke hamile kaldığımız günden 1 gün sonra öğrenebilseysik..
Kizlar Bende Adet Oldum Ama üzgün Değilim .... Bu Ay çok Iyi Hazirlancam Dermişim Ama Ben Adetim Bittikden Hemen Sonra Başliycam çalişmalarA Yok Yumurtlama Günü Yok Bilmem Ne Onlari Düşünürsem Stres Olurum.. Gün Aşiri Ilişki şeklinde Planliyorum .. Rabbim Hayilrisini Nasip Etsİn Hepimize Hamişler Tebrik Ederim Darisi Olamayanlarin Başina.....a.s.
İstiridyecim çok güçlüsün gerçekten ne kadar güzel böyle devam ettiğin sürece Rabbim mutlaka o güzel anı sana da yaşatacak. Gün aşırı ilişki etkili olabilir evet kasma kendini bence de. Sabah saatlerinde girilen ilişki de çocuk olması şansını arttıyormuş. :) dene bence öpüyorum seni
slm kızlar loracım beni listeden çıkarabilirsin dün dr gittim rahim filmmi çekildi ve tek tüp tıkalı çıktı ilaç kullanıyorum şimdi yani bu ayda yok tek tüple şansım yüzde 50 miş yoksa laroskopi yapılacakmış olmazsa moralım çok bozuk ilk doğumum sezeryan olunca amaliyatta yapıştırmışlar keşke ilk bebeğim yaşasaydı allahım herkeze nasip etsin bebek