Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim
guleycim inanki benle alaksi yok ben ekliyorum ama siteye ne olmussa kaydetmiyor sanirim yoksa ben kimseyi atlamiyorum isallah hamis olursunuz kizlar opuldunuz
loracım sanırım benim adet günüm geldi.lekem geldi ama bakalım eğer çoğalmazsa test yaparım.aslında ilk hamileliğimde üstüne görmüştüm ve geç yumurtlamadan kalmıştım istersen sen beni listeden çıkart.adet olsamda bitince test yapıcam.
ben bu ay yumurtlama olacağını ve belki hamile kalacağımı düşünüyordum dün dr gittim bana gebelikte kalan iki folikül olduğunu söyledi bir sonraki adetten başlamak üzere doğum kontrol hapı verdi onda sonraki ay tedaviye başlayalım diyor ben galiba hiç bir zaman anne olamıyacağım (bu folikül çatlayıp yumurta oluşmazmı acaba bir umut)
günaydın kızlar.hamişlerimizi tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı bizlerin başına . istiridye canım üzülme.birdahaki aya inşallah. benim karnım ve belim inanılmaz ağrıyor. sanki hastalanıcakmışım gibi. 11 gün var ama kaç gündür sanki heran hastalanıcakmışım gibi oluyorum. içimde sol kasığımda gece yattığımda içimde birşeyin pırpır attığını hissediyorum. bir umutla bekliyorum. hamişler listesinde olmayı çok istiyorum
kızlar diğer sayfalarda da yazmışlar adaçayı ile ilgili bişeyler bende kullanıyorum adaçayı hormonları düzenlediği için göğüs ağrısı yapar mı?bende 15 gündür varda
slm kızlar loracım beni listeden çıkarabilirsin dün dr gittim rahim filmmi çekildi ve tek tüp tıkalı çıktı ilaç kullanıyorum şimdi yani bu ayda yok tek tüple şansım yüzde 50 miş yoksa laroskopi yapılacakmış olmazsa moralım çok bozuk ilk doğumum sezeryan olunca amaliyatta yapıştırmışlar keşke ilk bebeğim yaşasaydı allahım herkeze nasip etsin bebek
slm kızlar loracım beni listeden çıkarabilirsin dün dr gittim rahim filmmi çekildi ve tek tüp tıkalı çıktı ilaç kullanıyorum şimdi yani bu ayda yok tek tüple şansım yüzde 50 miş yoksa laroskopi yapılacakmış olmazsa moralım çok bozuk ilk doğumum sezeryan olunca amaliyatta yapıştırmışlar keşke ilk bebeğim yaşasaydı allahım herkeze nasip etsin bebek
canım karıncalanma yok malesef fakat arada bir kaşınma oluyo göğüsucunda ve ağrı oluyo adetimi 3.günü geçti bugün...biraz iş yapayım şiddetli bel ağrısı giriyo kasıklarımda ağrı falan yok ama bazen karnımda seğirme oluyo ve 3 güne kadar çok hafif saniyelik mide bulantılarım oluyo gündüz değil akşam oluyo neden bilmiyorum sanırım düşükten sonra vücudum kendini torparlıyomudur nedir.bilmiyorum artık keşke hamile kaldığımız günden 1 gün sonra öğrenebilseysik..
Bedefcim benim adetim geçeli 6 gün oldu göğüs uçalrımda hala bir değişiklik yok yani koyulaşma gibi falan. Sadece karıncalanma var o da çok fazla değil zaten. Kasık ağrısına dikkat et ama. Benim belim çok ağrıyor hala daha devam ediyor.
Kizlar Bende Adet Oldum Ama üzgün Değilim .... Bu Ay çok Iyi Hazirlancam Dermişim Ama Ben Adetim Bittikden Hemen Sonra Başliycam çalişmalarA Yok Yumurtlama Günü Yok Bilmem Ne Onlari Düşünürsem Stres Olurum.. Gün Aşiri Ilişki şeklinde Planliyorum .. Rabbim Hayilrisini Nasip Etsİn Hepimize Hamişler Tebrik Ederim Darisi Olamayanlarin Başina.....a.s.
İstiridyecim çok güçlüsün gerçekten ne kadar güzel böyle devam ettiğin sürece Rabbim mutlaka o güzel anı sana da yaşatacak. Gün aşırı ilişki etkili olabilir evet kasma kendini bence de. Sabah saatlerinde girilen ilişki de çocuk olması şansını arttıyormuş. :) dene bence öpüyorum seni
İstiridyecim çok güçlüsün gerçekten ne kadar güzel böyle devam ettiğin sürece Rabbim mutlaka o güzel anı sana da yaşatacak. Gün aşırı ilişki etkili olabilir evet kasma kendini bence de. Sabah saatlerinde girilen ilişki de çocuk olması şansını arttıyormuş. :) dene bence öpüyorum seni
Canım benimde sol tüpüm tıkalı!Doktor bir problem olmaz dedi!!Laporoskopi oldum ama açılmadı.Bu ay ilk aşılamamı olucam allah kısmet ederse:)Umarım allahım yüzümüze güler de hamişler listesine katılırız...
loracım beni çıkarabilirsin listeden ben artık adet olduğuma inanıyorum.inşallah yine üstüne görmüyorumdur.neyse artık bu ay daha sağlıklı davranırım adet oldum ya ona göre çalışmalara devam ederim en azından günlerimi bilirim...