bende aynı şekilde dıptısdıptıs gecen hafta sinirlendim girdim banyoya saçımı kestim herkez kuaförde kestirdim sandı bende sevindirik oldum ablam da dün dediki benim saçlarıda kes onun saçlarınıda kestim kuaför dükkanı mı açsam ii olur aslında heheh bugün günümüz vardı oraya gittim bi teyze geldi bana dediki sen hamilemisin yüzüne hamilelik güzelliği çökmüş bende dedimki azından bal damlıyo teyze Allahmı konuşturdu seni bu aralar bu lafı diyen çok bak umutlanmaya başlıyom hadi hayırlısı kızlar
eser sen hamiş kalmamışmıydın ....benmi yanlış hatırlıyorum...CADIARZU
canim adet olacagin gunu yaziyoruz ne zaman adet olacagini yaz ekleyim senide
aman bende çok gerildim zaten. bıktım çocuk yapmak için kocama saldırmakdan!! cinsel hayatımız resmen işe döndü. hadi aşkım gel buraya çocuk yapcaz. resmen sevişmekden tiksinir oldum. öpmek bile gelmiyor içimden.
kızlar bende gittim saçlarımı boyattım kestirdim süslendim :roflol: sarı ve belime kadardı sıkıldım çikolata kahve yaptırdım bide katlı kestirdim kocişin ağzı açık kaldı :roflol: bencede süper oldu. akşama koyarım albüme resimleri ehuehuehu :roflol: seviyorum kuaförleri yahuuu haydi hop hop :teytey:
hehehe albüme koydum resimleri profilde var :roflol: bu değişiklik yaradı bana ayrıca hala adet olmadı anlamadım neden. işin garibi hiç adet belirtimde yok. aslında bugün olmam lazımdım :roflol:
dıptıscığım saçların çok yakışmış allah seni ve eşini mutlu etsin inşaallah güzel bide bebişiniz olunur onunda resimlerin albümüne katarsın canım hayırlısıylaa.s.
AMİN CANIM BENİM. İNŞALLAH BEBİŞİMİZDE GİRER BU ALBÜMLERE Şeniz BU ARADA GECE GARİP BİR RÜYA GÖRDÜM. KUCAĞIMA ÇIPLAK UFACIK BİR BEBEK VERMEK İSTİYORLAR. İNATLA ALMAK İSTEMİYORUM. SONRA ZORLA ELİME TUTUŞTURUYORLAR AMA ELİME ALINCA FENALAŞIYORUM. SONRADA ALIŞIP BEBEĞİ SEVİYORUM. UYANDIĞIMDA BİR GARİP OLDUM :roflol: SABAHDA BİZİM KAPI ÇALDI. ÜST KOMŞU YENİ DOĞUM YAPMIŞTI O GELMİŞ. HAYIRLI OLSUNA GELECEKMİŞ KOMŞULAR SENDE GELSENE DEDİ. UFAKLIĞIDA TUTUŞTURDU HEMEN ELİME :roflol: AZCIK SÜRÜNDE SENİNDE OLSUN DEDİ :dance:
hehehe albüme koydum resimleri profilde var :roflol: bu değişiklik yaradı bana ayrıca hala adet olmadı anlamadım neden. işin garibi hiç adet belirtimde yok. aslında bugün olmam lazımdım :roflol:
AMİN CANIM BENİM. İNŞALLAH BEBİŞİMİZDE GİRER BU ALBÜMLERE Şeniz BU ARADA GECE GARİP BİR RÜYA GÖRDÜM. KUCAĞIMA ÇIPLAK UFACIK BİR BEBEK VERMEK İSTİYORLAR. İNATLA ALMAK İSTEMİYORUM. SONRA ZORLA ELİME TUTUŞTURUYORLAR AMA ELİME ALINCA FENALAŞIYORUM. SONRADA ALIŞIP BEBEĞİ SEVİYORUM. UYANDIĞIMDA BİR GARİP OLDUM :roflol: SABAHDA BİZİM KAPI ÇALDI. ÜST KOMŞU YENİ DOĞUM YAPMIŞTI O GELMİŞ. HAYIRLI OLSUNA GELECEKMİŞ KOMŞULAR SENDE GELSENE DEDİ. UFAKLIĞIDA TUTUŞTURDU HEMEN ELİME :roflol: AZCIK SÜRÜNDE SENİNDE OLSUN DEDİ :dance:
Selam kızlar dünden beri hamişlik haberi yayınlanmamış ama, herkesx bir pozitif, bir olumlu valla çok hoşuma gitti. Loracım işin hayırlı olsun diyelim şimdiden bakalım iş mi önce gelecek bebek mi? Dıptıscım sen de iyi yapmışsın, imaj değişikliği iyidir her zaman, bende hamile kalmadan önce son ay değişiklik yapmıştım kendimde, o ay böyle çok sıkılmıştım kendime bakmadığımı farkettim, saçlarım sarı röfleli, omuzuma kadardı, küt gibiydi modeli, gittim kısacık kestirdim, böyle hiphopcılar gibi jöleleyim dikiyorum saçları havaya valla pek rahat oluyor, bir de kızıla boyattım oooh :dance:
ne kısmetsiz başladık nisan ayına inşallah sonu bereketli olur:):)