- 8 Mart 2008
- 260
- 0
- 40
aman bende çok gerildim zaten. bıktım çocuk yapmak için kocama saldırmakdan!! cinsel hayatımız resmen işe döndü. hadi aşkım gel buraya çocuk yapcaz. resmen sevişmekden tiksinir oldum. öpmek bile gelmiyor içimden.
ben kazayla hamile kalanlara çok şaşıyorum valla gerçekten allahın işi benim arkadaşımın kocası ankarada askerlik yapıyodu 2-3 ayda bir yanına gidiyordu o ara hamile kaldı bide üstüne adet görmüş
2 aylıkken anladı bebeği valla bizde uğraşıp duralım bebek bebek diye kısmet işte neyin ne zaman olcağı belli olmuyo ve çok yoğun çalışıyodu akşam 10 da eve geldiğini bilirim yicek ekmeği nasibi varsa doğuyo büyüdü bile 2 yaşında afacan bi oğlu var loracım çalışmak istiyosan çalış biraz kendini dinlendir ama unutma herşeyde bir hayır vardır dediğin gibi zaman bize neler getirecek hiç belli değil
aynen canim ya sana katiliyorum millet bir gecede birlikte olup hamile kalabiliyo bizler aylarca ugrasiyoruz hele bu aralar hangi diziye baksam tek gecelik ask yasayip hamile kaliyorlar ya kafayi yiyorum bu kadar basitmiymis diyorum hamile kalmak pes dogrusu herseyin hayirlisi iste kimine tek gecede kimine aci cektire cektiree sen buyuksun rabbimmmmm
aman bende çok gerildim zaten. bıktım çocuk yapmak için kocama saldırmakdan!! cinsel hayatımız resmen işe döndü. hadi aşkım gel buraya çocuk yapcaz. resmen sevişmekden tiksinir oldum. öpmek bile gelmiyor içimden.
slm kizlar cok uzun bi suredir giremiyorum hamileligim birseyler yapmama engel oluyor cok kotuyum kizlar bulantilar beni mahvediyor hic birsey yiyemez hale geldim isin kotusu bi yedigimi bi daha yiyemiyorum bilgisayaa bakmak bile mide bulantilarina sebep oluyor ne yapabilirim kizlar bi bilgisi olan varsa paylassin lutfen
slm beyazim karari almamin sebebi hem stresten uzaklasmak hemde calismak istiyor olmam cnm eger calisisrsam ve hamile kalirsam cok zor olur biliyosun benim dusuklerim var ve tekrar hamile kalinca buyuk ihtimalle yatakta gecirecem o nedenle calisamam yani karar vermeliydim ya is ya cocuk diye bende tercihimi isten yana kullandim cunku bu kadar stresle bebebiste olmaz zaten o yuzden bu ay son sans verdim kendime senin tavsiylerine tam gaz devam yarin yada obur gun yumurtlarim artik kismet cnm
aynen canim ya sana katiliyorum millet bir gecede birlikte olup hamile kalabiliyo bizler aylarca ugrasiyoruz hele bu aralar hangi diziye baksam tek gecelik ask yasayip hamile kaliyorlar ya kafayi yiyorum bu kadar basitmiymis diyorum hamile kalmak pes dogrusu herseyin hayirlisi iste kimine tek gecede kimine aci cektire cektiree sen buyuksun rabbimmmmm
loracım beni listeden sil bugün regl başladı ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin ben bu yarışta pes ettim artık benim hiçbir zaman çocuğum olmayacağını kabullenmem lazım
inan 20 li yaşlarda olsam bir kaç yıl da beklerim
haklısın sudenaz ama kendimi o kadar yıprattımki artık dayanacak durumda değilim dün gece isyan ettim sonra tövbe ettim ALLAH beni affetsin. tüp bebekle hamile kalmıştım 1,5 aylıkken düşükle kaybettim şimdi yine tüp bebek yaptıralım diyorum ama eşim kabul etmiyor