mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

al bendende okadar dıptısım ne o öle mıç mıçŞeniz üf olsada kurtulsak sex makinası gbi olduk :dance:zevkten değil mecburiyetten yapıyoz valla:icecream:

ben kazayla hamile kalanlara çok şaşıyorum valla gerçekten allahın işi benim arkadaşımın kocası ankarada askerlik yapıyodu 2-3 ayda bir yanına gidiyordu o ara hamile kaldı bide üstüne adet görmüş
2 aylıkken anladı bebeği valla bizde uğraşıp duralım bebek bebek diye kısmet işte neyin ne zaman olcağı belli olmuyo ve çok yoğun çalışıyodu akşam 10 da eve geldiğini bilirim yicek ekmeği nasibi varsa doğuyo büyüdü bile 2 yaşında afacan bi oğlu var loracım çalışmak istiyosan çalış biraz kendini dinlendir ama unutma herşeyde bir hayır vardır dediğin gibi zaman bize neler getirecek hiç belli değil

aynen canim ya sana katiliyorum millet bir gecede birlikte olup hamile kalabiliyo bizler aylarca ugrasiyoruz hele bu aralar hangi diziye baksam tek gecelik ask yasayip hamile kaliyorlar ya kafayi yiyorum bu kadar basitmiymis diyorum hamile kalmak pes dogrusu herseyin hayirlisi iste kimine tek gecede kimine aci cektire cektiree sen buyuksun rabbimmmmm

evet kesinlikle kısmet herşeyin zamanı var ne önce nede sonra tam zamanında veriyor rabbim bize düşen sabırla beklemek elimziden başka bişey gelmez sağlık olsun diyelim önce sağlık:1hug:

kis diptis allah seni emi cok guldurdun beni yok anam ben oyle cocuk yapalim diye fazla yipratmadim hic kendimi tam tersi ben isterdim hep ama ilk defa bu ay kisitlama yaptik bizde kurallara uyuyoruz malesef bu ayy((

loracim senin meslegin varmi?VARSA SANSLISIN almanyada mesleksiz cok zor,benim yok malesef,birde burda yeni kanunda,calisirken hamis kalirsan yaklasik bir sene calisirsan kazandigin maasin yuzde 60 ini veriyorlar 1 sene boyunca,bence yabana atilir gibi deil ,aslinda hakkimiz olan kanunlardan faydalanmak akillica.biliyorsun burda alman bayanlari kariyer falan diye cocukda yapmiorlar,cocuk yapsin nufus cogalsin die kanun cikariyorlar ,yapmayan yine yapmiyor ,hic olmasa burda calisan turk bayanlarina bi faydasi olsun demi yayerimseniben

slm kizlar cok uzun bi suredir giremiyorum hamileligim birseyler yapmama engel oluyor cok kotuyum kizlar bulantilar beni mahvediyor hic birsey yiyemez hale geldim isin kotusu bi yedigimi bi daha yiyemiyorum bilgisayaa bakmak bile mide bulantilarina sebep oluyor ne yapabilirim kizlar bi bilgisi olan varsa paylassin lutfen

canım benim zor bi hamillik geçiriyosun sanırım...ama bildiğim kadarıyla aşırı mide bulantılarına dr.lar ilaç veriyor..dr.unla görüş bi istersen....ve sürekli dinlenmen gerek...a.s.

Artık dediğin gibi kısmet loracım senin için hangisi hayırlıysa o olsun bakalım. Ruh durumunu en iyi sen bilirsin, hangi durum daha iyi hissetmeni sağlayacaksa onu yap. Zaten kısmetse korunurken bile hamile kalan insanlar var. Ama yine de benim içimden geçen bu ay. Bu ay olsa çok iyi olacak :icecream: bebeğim sanal kardeşlerini bekliyor.

hah aynen lora dizilerdeki tek gece birlikte olup hamile kalanlar bende uyuz oluyorum:) dizilere bile uyuz olur hale geldim ya kendime inanamıyorum:)))
birde tecavuze ugrayıp hamile kalanlar kısmı var gazetelerin uçuncu sayfa haberlerinde denk geliyorum bazen ne acı kader ..

loracım beni listeden sil bugün regl başladı ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin ben bu yarışta pes ettim artık benim hiçbir zaman çocuğum olmayacağını kabullenmem lazım

loracım beni listeden sil bugün regl başladı ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin ben bu yarışta pes ettim artık benim hiçbir zaman çocuğum olmayacağını kabullenmem lazım

HİÇ YAKIŞTIRAMADIM CANIM...

PES ETTİM KABULLENİYORUM DEMEKTE NE?

ALLAH BÜYÜK KİME NERDE NEZAMAN VERECEĞİNİ O DAHAİYİ BİLİR...HELEKİ TIBBEN MÜMKÜN OLMAYAN ÇİFTLERİN BİLE YERİ GELDİĞİNDE HAMİLE KALDIĞINI OKUYUNCA BÖYLE DÜŞÜNMEK ÇOK YANLIŞ...

HİÇBİR ZAMAN İNANCINI KAYBETME,SEN HER ZAMAN ELİNDEN GELENİ YAPTA..GERİSİNİ BIRAK

YANİ HAYALİ BİLE MUHTEŞEM OLAN ANNELİK DUYGUSUNU YİTİRME...RABBİM O GÜZEL DUYGUYU İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN....

haklısın sudenaz ama kendimi o kadar yıprattımki artık dayanacak durumda değilim dün gece isyan ettim sonra tövbe ettim ALLAH beni affetsin. tüp bebekle hamile kalmıştım 1,5 aylıkken düşükle kaybettim şimdi yine tüp bebek yaptıralım diyorum ama eşim kabul etmiyor

Esingül'cüm yıpratma kendini, biraz zamana bırakın, ara verin bakalım, korunmayın ama, çocuk olsun diye de uğraşmayın. Birkaç ay kendini toplayana kadar böyle gitsin. Eşinde sende daha rahat hissettiğiniz zaman, tüp bebek mi istersiniz, yoksa normal mi olur karar verirsiniz. Hem bakarsın bu ara verme sürecinde bebeğin sana sürpriz yapar hiç belli olmaz. Yeterki umutlarımızı yitirmeyelim. a.s.

canım benim hiç üzme kendini...Allah büyük bir bakmışsın doğal yollarla kalmışsın...amaherşeyin başı sabır ve karşılıklı destek tabiki...eşinle oturup tam olarak ne yapabileceğinize karar vermeniz gerek..birbirinizi üzmeden...Şeniz Şeniz

dilerim herşey düzelir canım ve istediğin gibi olur a.s.

lora canım ben ani bir kararla yarın memlekete gidiyorum 1,5-2 ay kadar burda olmayacağım memlekette netcafeler yok olsaydı ordan devam ederdim haber vereeyim dedim çünkü sonra beni burda bilip sonucu söylemiyor sanmasınlar istersen ben gelene kadar adımı sil ben gelince nasıl olsa yazdırırım:))))hadi Allaha emanet olun ben gelene kadar bol bol çalışın geldimmi çok hamiş haberi almak istiyorum ona göresizleri seviyorum arkadaşlar Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…