- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
hamileyim kızlar beni hamişler listesine ekleyin ay çok sevinçliyim heryere yazıyom kızlar yaaa Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin dualarım sizlerle
ewet canım 2 gün vardı adetime belirtimde göğüslerim acayip şişti ve ucları yara oldu başkada belirtim yok sabah test yaptım ve 2 çizgide net cıktı:sm_cool::sm_cool:
cnm benim tebrikkkkkklerrrrrr dun soyluyodun sohbette goguslerim yara oldu diye demek hamileliktenmis bacim bak bir belirti daha ogrendik sayende allahhh kucagina almayi nasip etsin isalllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim ballim ,hele sukur cikdi nisan hamisimiz ,Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim,erken gebelik testindenmi tespit etdin?yine erken cikmis sende ne guzel benimde sali gunu reglim insallah benimde gelmezde alirim guzel haberi bende bi umutle bekliyorum ,benimde karnimin usdunde bacaklarimda bir suru kucuk kirmizi noknalar cikmisdi alerji gibiydi ama gecdi bir gun surdu ve gecdi ,ondan supheleniyorum belirti olabilirmi die,hayirlisi artik...
ewet canım 2 gün vardı adetime belirtimde göğüslerim acayip şişti ve ucları yara oldu başkada belirtim yok sabah test yaptım ve 2 çizgide net cıktı:sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar hamileyimmm
inanamıyorum yaaa hala şoktayım
her listeye yazıyorum ben hamileyimmm:sm_cool:
arkadaşlar hamileyimmm
arkadaşlar hamileyimmm
hamileyim kızlar beni hamişler listesine ekleyin ay çok sevinçliyim heryere yazıyom kızlar yaaa Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin dualarım sizlerle