- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
CESUR MELEK jeyyar jeyyar...ŞEKERİM GÖRMEDEN OLMAZKİ YAFFFF...AAAAAA...GÖSTERTMEN LAZIM...:dance: :dance: :dance:
Tamam yavrum aa ayıp ettin göstertezmiyim hiç bir albüm hazırlarım profilime koyayım oradan bakarsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CESUR MELEK jeyyar jeyyar...ŞEKERİM GÖRMEDEN OLMAZKİ YAFFFF...AAAAAA...GÖSTERTMEN LAZIM...:dance: :dance: :dance:
Tamam yavrum aa ayıp ettin göstertezmiyim hiç bir albüm hazırlarım profilime koyayım oradan bakarsınız :)
bende kırmızılandım bugün kızlar :teytey:
selam kizlar resimlerinizi gördum her ikinizde guzel bayanlarsiniz masallah,ne var ne yok ,benim sali regl gunum hic bi belirti yok hamislige dair ,hayirlisi
bende kırmızılandım bugün kızlar :teytey:
beyazmelek sende çok hoşsun allah senide eşin ve bebeğinle ömür boyu mutlu etsin canıma.s.
hamileyim kızlar beni hamişler listesine ekleyin ay çok sevinçliyim heryere yazıyom kızlar yaaa Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin dualarım sizlerle
hamileyim kızlar beni hamişler listesine ekleyin ay çok sevinçliyim heryere yazıyom kızlar yaaa Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin dualarım sizlerle
amin kızlar inanınki acayip sevinçliyim anlatama ALLAHen kısa zaman da sizlerede nasip etsin
ballımcığım sağol canım ama sen ayın 14'de adet olacakmışın adetin geçmeden nasıl öğrendinki belirtilerin neydi canım yazarmısına.s.
ewet canım 2 gün vardı adetime belirtimde göğüslerim acayip şişti ve ucları yara oldu başkada belirtim yok sabah test yaptım ve 2 çizgide net cıktı:sm_cool::sm_cool: