Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar az evel kan verdim 14,30 gibi çıkacak ve fakslıycaklar heyecnala bekliyorum sonuçu hemen yazarım sizedee
slm sudenazcim eger gercekten iyi bir is bulup calisirsam ara vermekte ciddiyim malesef.bebek olmuyor bari para olsun dimi heheh bide su isi olayina gelince bence isinmaya calissan iyi olur cunku ben isi sayesinde hep anladim hamile oldugumuda olmadigimida cnm ayrica yumurtlamada da cok etkili bir yontem bence sende olcmeye baslasan iyi olur sudenazcigim
arkadaslar az evel kan verdim 14,30 gibi çıkacak ve fakslıycaklar heyecnala bekliyorum sonuçu hemen yazarım sizedee
hayır geç yumurtlayınca gec adet diye birsey yok olurmu hiç oyle sey, ben kendimi bildim bileli 26-27 gunde bir ade olurum yani gencç kızlıgımı hatırlamıyroum bile 11 yıllık evliyim. hep bu sekilde ve son birkaç aydır dr kontrollerinde anladımkı benim yumurtlama 17, gun gibi oluyor. ve oglumdada dr gec dollenme olmuslafını kullanmıstı hiç unutmamo zaman cahillik yas 21 :) o da ne ya falan oldumdu kotu birseymi kadın anlatmıstı demek benim metabolizma boyel diye zaten biliyorum. adetim hiç geçmez ama bu sabahta test yaptım çıkmadı sinir geldi bana iyice.
kulak cinlaması olayıda dtamamen garip gulunc gelsede banada oldu ama çok erken donemdi tesaduf sanırım benimki bir hafta evel falan oldu 5 gunluk rahme yerlesmis bebek hormon salgılamazken test çıkmazken kulagımımı çınlatcak :))))
arkadaslar ne yazıkkı sonuç negatif
hcg değerim 2 cıktı
5 den yuksek olması gerekiyormus
sizleride kendimide bosa heyecanlandırdım kusura bakmayın
bu ay hiç umutlu değildim adet olunca uzulmeycektim dr yumurtalık iltihabın var dedi ant igneler verdi 7 gun onları olmak için adetolmayı bekliyordum
ama geçikince ki hiç hayatımda 4 gun geçikme yasamadım çok umutlandım saskınım su an napalım. acayip sogudum su an bu olaylardan hiçbirin dusunmek ist emiyorum.
iste boyle ..
kızlar bişey sorabilirmiyim.idrarla gebelik testleri kesin sonuç verirmi.mesela benim bugün adet olmam gerekiyordu.negatif çıktı.aynı gün belli olur yazıyor üzerinde.yanılma şansı yüzde kaç?
kızlar benim umudum kalmadı :1no2: bugün 3. günüm adet olmadım hala! test yaptım negatif cıktı beni silebilirsin loracım :çok üzgünüm:
kızlar benim umudum kalmadı :1no2: bugün 3. günüm adet olmadım hala! test yaptım negatif cıktı beni silebilirsin loracım :çok üzgünüm:
Kızlar moralim çok bozuk senağlama bugün doktora gittim,yumurtalarımda bir değişiklik yok dedi... 14mm 13mm Niye olgunlaşmıyo bunlar yaaa senağlama Yarından sonra tekrar gidicem bakalım,,,hiçççç umut yok ama yine de gel dedi doktor :1no2:
Bu ay da yattı bizim bebek kafamçokkarıştı
güzelim çoğu testler 1 hafta sonra sonuç veriyor...hemen karamsarlığa düşme....belli olmaz bu işler...yerimseniben