İnşallah çok güzel geçerİyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlarcevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım
Hayırlı Akşamlar canım hoşgeldinİyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlarcevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım
Şöyle oluyor toplanacak yumurtaların sayısına bağlı kaç tane olgun çıkar kaçı döllenir ona göre 3. Gün yada 5. Güne götürürler bunu senden toplanacak yumurtaların gidişatına göre karar verirler inşallah 5. Güne ulaşırlar sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir inşallahArkadaşlar bu şey aklıma takıldı ya 3gun ve 5 gün embriyosunu koyulacağın'a doktor mu karar veriyor? Nasıl oluyor mesela ben 5gun embriyosu istersem
Ben Ankara’dan alıyordum tüp bebek doktorum yazıyordu. Kaldığım yerde sordum ala bilirsiniz hatta aile sağlık merkezindeki doktorunuzda reçete ede bilir dedi.Arkadaşlar Estrofemle ilgili sıkıntı yaşayan var mı.İlacim bitti .reçeteli 4 nisana kadar alamıyorum.Eczaneler reçetesi vermiyor.
Anladım canım teşekkür ederim inşallahŞöyle oluyor toplanacak yumurtaların sayısına bağlı kaç tane olgun çıkar kaçı döllenir ona göre 3. Gün yada 5. Güne götürürler bunu senden toplanacak yumurtaların gidişatına göre karar verirler inşallah 5. Güne ulaşırlar sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir inşallah
İyi akşamlar canım, hoş geldin ve inşAllah toplama işlemin hayırlı geçerİyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlarcevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım
Anladım canım teşekkür ederim inşallahsen de biran önce tedâviye başlayıp güzel sonuç alırsın Yumurtalar çok büyümüştü ya cuma günü ama doktor iğneye devam et dedi bi şey anlamadım ki cumartesi pazar da çalışmadıkları için cumartesi çatlatma iğnesini yaptım bakalım nasıl oluyor
Canım sende yurtdışındasın galiba yanlış anlamadıysamAmin canım inşallah zaten dün yaptıysan çatlatma iğnesini bir gün mola veriyorsun ertesi gün sabah erken Opu oluyor benimde öyle oluyor bende mesela sabah iğnemi yapıyorum akşam dedikleri saatte ovitrelle vurup ertesi gün mola veriyorum hiç iğne yapmadan onun için endişe etme
Evet Almanya’dayım canımCanım sende yurtdışındasın galiba yanlış anlamadıysamhangi ülkede
Orda nasıl durumlar? Ben Fransadayim ve burda çok soğuklar ya doktorun hiç umrunda bile değil artık 2ci doktorEvet Almanya’dayım canım
Görürsün Allahın izniyle canımAyyy çok teşekkür ederim inşallah ben de kan testinde görürüm
Çok uçuk değil kuzum hesapla bence 2.5katı falan olmuş çok normalEvet öyle dağlar uçurumlar kadar fark edeceğini düşünmüyorum bende ama yinede Salı günüde aynı yerde vereyim diyorum..
Ayy inşallah bayramdan önce bende keseyi görürüm
Benim %147 artış olmuş iki gündeBu iyimi bilemedim
Ayyy az yükselince ayrı stres anlarımda iki katından fazla oluncada bi ayrı stres oldum
Aynen öyle kuzum kesedir kalp atışıdır diyene kadar böyle benceSanırım bu dönemde iyi giden birşeyde de insan bir acaba mı diye düşünüyor gereksiz yere.
Dediğin gibi takılmamak gerekir aslında..
Çok şükür doktorumdan ve ekibinden memnunum çok sıcak ve içtenler şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluklarını görmedim embriyologum da Türk doktor Rabbim bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah gerçekten böyle süreçte iyi insanlara denk gelmek büyük şansOrda nasıl durumlar? Ben Fransadayim ve burda çok soğuklar ya doktorun hiç umrunda bile değil artık 2ci doktorama bunlar böyle işte
Çok şükür canım sevindim senin adına inşallah AminÇok şükür doktorumdan ve ekibinden memnunum çok sıcak ve içtenler şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluklarını görmedim embriyologum da Türk doktor Rabbim bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah gerçekten böyle süreçte iyi insanlara denk gelmek büyük şansdilerim Allahım sağlıcakla mucizelerimizi bize nasip eylesin inşallah
Sagol canım sürecimiz güzel geçsin mucizelerimize kavuşalım gerisi önemli değilÇok şükür canım sevindim senin adına inşallah Amin
Ben oksapar kullanmıştım sadece bir kutu. Diğerini duymadım hiç. Oda mı kan sulandırıcı?Kızlar doktorum ilaçların reçetesini verdi. Oksapar veya clexane yazmış. Hangisini alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?