Mart Ayı Tüp bebek

Arkadaşlar 17 martta transfer oldum. Bugün 6. Günüm teste silik çizgi görünüyor. Sizce gebelik var mıdır ? Biliyorum biraz erken ama dayanamadım biliyorsunuz beklemek çok zor
Maşallah bariz belli hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu

Canım senin nasıl gidiyor ilaçlara başladın mı hep dualarımdasiniz burdaki bütün arkadaşlar senin kalbin gibi tertemiz süreçin olsun inşallah

Canım senin nasıl gidiyor ilaçlara başladın mı hep dualarımdasiniz burdaki bütün arkadaşlar senin kalbin gibi tertemiz süreçin olsun inşallah
Oy canım çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun dilerim hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde mucizelerimize kavuşalım reglime son 2 gün gelirse adetin 2. Güni başlayacağım nasip olursa ilaçlarımı sipariş verdim yarın teslim alacağız

A

Ayy gerçekten iyi bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki… çok fazla olumlusuzluğa kapılmıştım artık. Çok teşekkür ederim 5. Gün embriyosuydu.
Bence var hamilesiniz tebrik ederim anneciğim üzülme stres yapma seninleyim diyor minik mucizen sağlıcakla gelsin sağlıcakla ilerlesin inşallah

Hiç rahat ol çok farketmiyor

Arkadaşlar 17 martta transfer oldum. Bugün 6. Günüm teste silik çizgi görünüyor. Sizce gebelik var mıdır ? Biliyorum biraz erken ama dayanamadım biliyorsunuz beklemek çok zor
Maşallah canım, eğerki test güvenilir bir markaysa gebelik var gözüküyor
Bende transfer sonrası transfer hariç 7. Gün erken gebelik testi yapmıştım

Bence var hamilesiniz tebrik ederim anneciğim üzülme stres yapma seninleyim diyor minik mucizen sağlıcakla gelsin sağlıcakla ilerlesin inşallah
Ayy çok çok teşekkür ederim. Bu mesaj beni çok duygulandırdı. İçim kıpır kıpır oldu aynı zamanda. Dilerim siz de en kısa zamanda içinizi kıpır kıpır edecek haberler alırsınız. Gönülden dua ediyorum

Maşallah canım, eğerki test güvenilir bir markaysa gebelik var gözüküyor
Bende transfer sonrası transfer hariç 7. Gün erken gebelik testi yapmıştım
Ayy inşallah bakalım. Testin markasına baktım şimdi Predictor Early yazıyor. Nasıl sizce kaliteli bir test mi. Güvenilir bir test istiyorum demiştim eczaneden bunu vermişti.

Amin inşallah Allah razı olsun güzel duanız için onun için sakin kalın sağlıcakla değerleriniz katlansın kan verirseniz sonucunuzu buraya yazın merak ettim

Hiç rahat ol çok farketmiyor
Evet öyle dağlar uçurumlar kadar fark edeceğini düşünmüyorum bende ama yinede Salı günüde aynı yerde vereyim diyorum..
Ayy inşallah bayramdan önce bende keseyi görürüm
Benim %147 artış olmuş iki günde Bu iyimi bilemedim
Ayyy az yükselince ayrı stres anlarımda iki katından fazla oluncada bi ayrı stres oldum

Maşallah maşallah değerlere takılma şu an iyi ilerliyor bebiş annesine kavuşmak için büyümeye geçti çok şükür inşallah sağlıcakla gelsin sağlıcakla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…