- 15 Mart 2022
- 214
- 176
- 53
- 29
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.441
Amin canım teşekkür ederim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun bu duyguBen ilk üç gün çok ağır iş yapmadan hareket ediyordum iki gün duş yapmadım yapsanda ılık suyla yıkanırsın sonradan yemeğimi falan yapmıştım birde kabak çekirdeği badem ceviz kuru kayısı bol su tüketmiştim en önemlisi düşünmemek ve stres olmamak gerekiyor dilerim minik mucizen sıkı sıkı tutunur inşallah
Yanlış emojiAa hadi bakalım o doktorda istediğin gibi çıkar umarim
İnşallah canım birkaç gün dikkat edersin yine hafif hareketlerin olsun kan dolaşımı için sonradan kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle hareket et çok ani eğilme yapma ben yerden birşey alacağım zaman yavaşça oturarak alıyordum normal eğilmedim çok ağır işler yapmadım birde oldu mu olmadı mı düşüncesini çıkartmak gerekiyor nasibi varsa tutunacaktır yoksa da ne yap boş dilerim vakti gelmiştir inşallahAmin canım teşekkür ederim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun bu duygu
Hadi inş canım benim su gibi gelsinSon 1 gün diyelim artık gece yarısı oldu
Bitane buldum bakalımAa hadi bakalım o doktorda istediğin gibi çıkar umarim
İnşallah canım sagolHadi inş canım benim su gibi gelsin
Hadi Hayirli olsun bakalim inşallah sana göre bir doktordurBitane buldum bakalım
Kız yok daha bugün çok konuşulmadı bile sen girmeyince birikmiştirUla vicdansizlar sadece pazar akşam saatlerinden sonra girmedim. Bu kadar sayfa ne konuştunuz oku oku bitmedi. Okurken birde uykum geldi
Çok konuşmanızı düşünemiyorumKız yok daha bugün çok konuşulmadı bile sen girmeyince birikmiştir
Bu daha sakin hali sen hesap etÇok konuşmanızı düşünemiyorum
Olabilir yarın söyler doktorunuzYani bende sadece bir yumurta vardı. Dün baktı hatta bi tane vardı. Sonradan öyle bişey olabilir mi ?
Öyle olcakak gibi duruyorİlk adet geciyor da ikinci adet gelmiyor sanki
Amin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah canım birkaç gün dikkat edersin yine hafif hareketlerin olsun kan dolaşımı için sonradan kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle hareket et çok ani eğilme yapma ben yerden birşey alacağım zaman yavaşça oturarak alıyordum normal eğilmedim çok ağır işler yapmadım birde oldu mu olmadı mı düşüncesini çıkartmak gerekiyor nasibi varsa tutunacaktır yoksa da ne yap boş dilerim vakti gelmiştir inşallah
Ben transfer günü akşam evde oldum zaten pek birşey yapmadım.Transfer günü ve sonrası nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi acaba
Evet ben de sıkıntı yaşıyorum, gunde 4 tane kullanmama ragmen devlet 1 tane veriyormuş. Recetesiz de alınmıyor. Dr yazdi, 1 tanesini ödedi diger 3 kutuyu parayla aldim.Arkadaşlar Estrofemle ilgili sıkıntı yaşayan var mı.İlacim bitti .reçeteli 4 nisana kadar alamıyorum.Eczaneler reçetesi vermiyor.
Evet o kadar çok dua ettim ki çok şükür ki ettiğim her duayı er ya da geç bana yaşattı RabbimAy canim gözünaydinyuce rabbim ne güzel kulum benden ümidi kesme diyorsun sen artik gelsin kese görmeler kalp sesleri ohhh mis
Amin gülüm rabbim en sağlıklı en güzel şekilde bu süreçte yanında olsun dualarim seninle altın embriyolarin olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlarcevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?