Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yok maalesef ve sabah transfer var geçen ay yapılacaktı transfer opu sonrası kist oluşmuş ilaç verdi ve geçti opu ya kadar hep bakıyordu kanıma ama bu aşamada bakılmalı diye düşünüyorum ve çok stres oldum evet değerlerim de sorun yoktu ama kullanılan ilaçlar ters etki yapabilir bilmiyorum endişeliyim çok

Ay evet bir yandan seviniyorum bir yandan emin olamıyorum bir kaç gün daha bekleyip kan tahlili vermeyi düşünüyorum bakalım. İnşallah güzel haberlerle tekrar yazarım
6. Güne göre gayet belirgin belli canım gebelik var Allah'ın izniyle değerlerinde çok güzel artar sağlıkla kucağına alırsın minnnosunu buraya da yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah öyledir ya

Şimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sağlıklı güzel geçer bebişin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle

İlk adet geciyor da ikinci adet gelmiyor sanki

Transfer günü ve sonrası nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi acaba
Ben ilk üç gün çok ağır iş yapmadan hareket ediyordum iki gün duş yapmadım yapsanda ılık suyla yıkanırsın sonradan yemeğimi falan yapmıştım birde kabak çekirdeği badem ceviz kuru kayısı bol su tüketmiştim en önemlisi düşünmemek ve stres olmamak gerekiyor dilerim minik mucizen sıkı sıkı tutunur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…