- 11 Aralık 2021
- 540
- 219
- 53
- 31
Evet herkese lekelenme yaşamıyor. Bende yaşayınca sasirdim. Hic beklemiyordum:)Öncelikle transferiniz hayırlı olsun
Ben yaşamadım ama belki bu şekilde veya benzer şeyler yaşayan olmuştur ve size yardımcı veya bilgi verebilirler.
Bende sadece sol tarafımca adet olacakmış gibi ağırlık doluluk ve arada saniyelik ağrı/sancı giriyor.
kanama olmadı bende şimdiye dek, kan sulandırıcı kullanmadığım için ola bilir
Burda okuduklarımdan dolayı anladığım kadarıyla kan sulandırıcı kullananlar çok karşılaşıyor lekelenme ile.Evet herkese lekelenme yaşamıyor. Bende yaşayınca sasirdim. Hic beklemiyordum:)
Sonu güzel bitti mi peki:) hamile kaldılar mi:)Burda okuduklarımdan dolayı anladığım kadarıyla kan sulandırıcı kullananlar çok karşılaşıyor lekelenme ile.
Hayırlısı olsun inşAllah hakkınızda.
Allahım kese görmeyi sonrasından kalp atışı duyup kucağınıza almayı nasip etsin minik meleği
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kahverengi lekelenme nasıldı benim suyla karışık kahve akıntım geldi öyle parçalı falan değil iç çamaşırım ıslak gibi oldu kahverengi su gibi anlamadım seninde öyle miydiKızlar benim kahverengi lekelenmem oldu hemşirem kan tahlili vermemi istedi ve değerim 89 çıktı
Canım bende bekliyorum 2 adet 2 gün gecikti ama benim adet normalde hiç gecikmez hep bir hafta 4 5 gün erken olur strese girdim geciktikce sancı şişkinlik yapti 10 günden fazladır ama hala yok Dr normal diyor umarım senin gecikmezEvet doktorum da öyle dedi rahim işlem gördüğü için dinlenme şart dedi. Bir de benim opu sonrası rahimde hafif sıvı birikmesi oluştu pcosta olunca azıcık ohss de oldum. Bakma bana konuşuyorum ama doktor haklı.
Ay keşke bende 24 günde olsam ne güzel kesin gecikir benim malımı biliyorum
Test verdin mi canımEvet düşüncesi çok güzel, pıtınpıtı minicik bir yavru
Ben bugün kan vereceğim, yarın bildireceğim doktoruma. Bayramda geldiği için dedim herhalde bayramdan sonraya kalır.
Ama E er38 perşembe cuma doktoru çağırınca acaba bir umut bayram öncesi kese sevinci veririm diye düşünmedim değil
Hayırlısıyla kan sonucum güzel çıksında
Kızlar ben ikinci kanı
İmı verdim ve sonucumu aldım
510,58 değerim (transferden sonra 13. Gün transfer günü haric]
Cuma günü 206,54 dü değerim.
iki katından fazla artmış şükür
Bi an tedirgin oldum iki katından fazla olunca
Merhaba benim 2.adet gecikmişti tarlusal içmişti bittiğinden sonra 13.gün adet olmuştumSelam kızlar opu sonrası 2. Adet gecikmesi yaşayan varmi
Tabii ki Salı tekrar tahlilim var artışına bakacağız inşallah sağlıkla ilerlerAmin canım benim inşallah Allah razı olsun dilerim hayırlısıyla o günleri görürüz inşallahson durumlarına bizi de haberdar et canım herşey inşallah sağlıklı güzel ilerler Amin
Amin kardeşim inşallah hepimiz içinben negatif sonuçlara alıştım diye düşünüyordum meğerse hepsi birbirinden daha zormuş
Evet canım peçeteye silince görünüyordu yerleşme kanaması diyorlar buna. Emin olmak için biz tahlil yaptırdık. İnşallah sen de en kısa zamanda pozitifi görürsün canımCanım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kahverengi lekelenme nasıldı benim suyla karışık kahve akıntım geldi öyle parçalı falan değil iç çamaşırım ıslak gibi oldu kahverengi su gibi anlamadım seninde öyle miydi
Amin canım inşallah çok sevindimEvet canım peçeteye silince görünüyordu yerleşme kanaması diyorlar buna. Emin olmak için biz tahlil yaptırdık. İnşallah sen de en kısa zamanda pozitifi görürsün canım
Amin amin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşallahTabii ki Salı tekrar tahlilim var artışına bakacağız inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah yerleşme kanamasıdır AminEvet herkese lekelenme yaşamıyor. Bende yaşayınca sasirdim. Hic beklemiyordum:)
Insalah. 4. Gün yerlesme kanamasi olur mu bilmiyorum. ALLAHTAN hayirlisi.İnşallah yerleşme kanamasıdır Amin
Amin bu seferki yaptıracağınız ilk transferde inşallahAmin amin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Olur canım neden olmasın birde senin ki 5. Gün embriyosu 4. Gün olabilir önemli olan artmaması amin güzel haberlerini bekliyoruzInsalah. 4. Gün yerlesme kanamasi olur mu bilmiyorum. ALLAHTAN hayirlisi.
Amin bu seferki yaptıracağınız ilk transferde inşallah
Oh hamdolsun rahatladım kuzum cevap gelmeyince tedirgin oldum gözünaydın bitanem çok güzel artmışKızlar ben ikinci kanı
İmı verdim ve sonucumu aldım
510,58 değerim (transferden sonra 13. Gün transfer günü haric]
Cuma günü 206,54 dü değerim.
iki katından fazla artmış şükür
Bi an tedirgin oldum iki katından fazla olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?