Mart Ayı Tüp bebek

Evet herkese lekelenme yaşamıyor. Bende yaşayınca sasirdim. Hic beklemiyordum:)

Evet herkese lekelenme yaşamıyor. Bende yaşayınca sasirdim. Hic beklemiyordum:)
Burda okuduklarımdan dolayı anladığım kadarıyla kan sulandırıcı kullananlar çok karşılaşıyor lekelenme ile.
Hayırlısı olsun inşAllah hakkınızda.
Allahım kese görmeyi sonrasından kalp atışı duyup kucağınıza almayı nasip etsin minik meleği

Sonu güzel bitti mi peki:) hamile kaldılar mi:)

Kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu hemşirem kan tahlili vermemi istedi ve değerim 89 çıktı
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kahverengi lekelenme nasıldı benim suyla karışık kahve akıntım geldi öyle parçalı falan değil iç çamaşırım ıslak gibi oldu kahverengi su gibi anlamadım seninde öyle miydi

Canım bende bekliyorum 2 adet 2 gün gecikti ama benim adet normalde hiç gecikmez hep bir hafta 4 5 gün erken olur strese girdim geciktikce sancı şişkinlik yapti 10 günden fazladır ama hala yok Dr normal diyor umarım senin gecikmez

Test verdin mi canım

Maşallah sübhanallah gayet güzel artmış dilerim bu şekilde devam eder sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah

Amin kardeşim inşallah hepimiz için ben negatif sonuçlara alıştım diye düşünüyordum meğerse hepsi birbirinden daha zormuş

Canım benim sana sımsıkı sarılıyorum öyle insan diyor alıştım negatif olsa da umursamam ama her seferinde daha kötü şekilde insan yıkılıyor dilerim Rabbim senin bu özlemini hasretini en güzel şekilde müfakatlandırsın inşallah

Evet canım peçeteye silince görünüyordu yerleşme kanaması diyorlar buna. Emin olmak için biz tahlil yaptırdık. İnşallah sen de en kısa zamanda pozitifi görürsün canım

Oh hamdolsun rahatladım kuzum cevap gelmeyince tedirgin oldum gözünaydın bitanem çok güzel artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…