Mart Ayı Tüp bebek

Selam kızlar opu sonrası 2. Adet gecikmesi yaşayan varmi

Aleyküm selam canım bunun için doktor bir ilaç vermedi mi adet olman için kaç gün oldu gecikiyor gecikenler oldu ama doktor adetleri gelsin diye ilaç yazmıştı ondan sonra oldular olmasa sende ilaç yazdır vakit kaybetmeden hayırlısı olsun inşallah

Maşallah sübhanallah gayet güzel artmış dilerim bu şekilde devam eder sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah
Oh hamdolsun rahatladım kuzum cevap gelmeyince tedirgin oldum gözünaydın bitanem çok güzel artmış
Cuma günü ilçedeki devlet hastanesinde acilde vermiştim.
Bugün gittim aynı yere laboratuvar arızalıymış, merkeze gittim mecburen.
Salı günü tekrar merkezde kan vereceğim, ki ikiside aynı laboratuvarda olmuş olsun diye

Buradaki ilçedeki fark etmez dedi ama doktorum aynı yerde olsun dedi diye Salı tekrar vereceğim her ihtimale karşı.

İnşallah Salı günü de güzel sonuç alırsın darısı keseye olsun inşallah

Genelde gecikme olur derler. Benimki hep geciktiği için bilemedim açıkçası
L Lotus3801 ben mesela ikinci adetimi 36. Gün olmuştum.
Doktorumu 30-31. Gün aramıştım adet olmadım diye bu haftayıda bekleyelim demişti ve o hafta pazar adet olmuştum.

Daha öncesinde konuştuğumuzda ben sormuştum adetim gecikirse ne olacak çünkü hem çok çok gecikirdi
bekleyelim eğer çok gecikme olursa sana o zaman adet söktürücü veririm demişti. Ama gerek kalmadı şükür söktürücüyr

Canım yarın arayım Dr en iyisi belki adet söktürücü verir sancı şişkinlik duramıyorum belim ortadan ikiye ayriliyor

Aynen gülüm yarın arayacağım bugün Pazar diye aramadim opu öncesi kullanmıştım Dr demişti evde var kullanmayı düşündüm ama Dr sormadan olmaz dedim kendi kendime papatya kekik çayı içiyorum iki gündür 2 su bardağı zararlı olurmu onuda bilmiyorum adet gecikmesi yasamadigim için hiç netten onları diyorlar adet söktürücü

İnşallah sabaha kadar adet olmuş olursun Amin

Kadın olmak nekadar zor gülüm ya adet oluruz üzülürüz olmayıp bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Normalde gebelik oluşmadığı için gelince insan üzülüyor bu sefer de gelsin diye bekliyorsun tedavi aksamaması için adetlerin düzenli gelişi bize şükretmeyi öğretti gerçekten yalnız değilsin emin ol çoğumuz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…