- 11 Aralık 2021
- 540
- 219
- 53
- 31
Olabilir demen bile yüzümü güldürdü. ALLAH razı olsun:)Olur canım neden olmasın birde senin ki 5. Gün embriyosu 4. Gün olabilir önemli olan artmaması amin güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir demen bile yüzümü güldürdü. ALLAH razı olsun:)Olur canım neden olmasın birde senin ki 5. Gün embriyosu 4. Gün olabilir önemli olan artmaması amin güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Olabilir demen bile yüzümü güldürdü. ALLAH razı olsun:)
Selam kızlar opu sonrası 2. Adet gecikmesi yaşayan varmi
Devam ediyordu hamilelik ama sonrasında takip etmedim açıkcasıSonu güzel bitti mi peki:) hamile kaldılar mi:)
Genelde gecikme olur derler. Benimki hep geciktiği için bilemedim açıkçasıSelam kızlar opu sonrası 2. Adet gecikmesi yaşayan varmi
Maşallahsübhanallah gayet güzel artmış dilerim bu şekilde devam eder sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah
![]()
Cuma günü ilçedeki devlet hastanesinde acilde vermiştim.Oh hamdolsun rahatladım kuzum cevap gelmeyince tedirgin oldum gözünaydın bitanem çok güzel artmış![]()
Cuma günü ilçedeki devlet hastanesinde acilde vermiştim.
Bugün gittim aynı yere laboratuvar arızalıymış, merkeze gittim mecburen.
Salı günü tekrar merkezde kan vereceğim, ki ikiside aynı laboratuvarda olmuş olsun diye
Buradaki ilçedeki fark etmez dedi ama doktorum aynı yerde olsun dedi diye Salı tekrar vereceğim her ihtimale karşı.
L Lotus3801 ben mesela ikinci adetimi 36. Gün olmuştum.Genelde gecikme olur derler. Benimki hep geciktiği için bilemedim açıkçası![]()
İnşAllah canım, darısı tüm bekleyenlereİnşallah Salı günü de güzel sonuç alırsın darısı keseye olsun inşallah![]()
Ah canım ya inşallah hemen gelirCanım bende bekliyorum 2 adet 2 gün gecikti ama benim adet normalde hiç gecikmez hep bir hafta 4 5 gün erken olur strese girdim geciktikce sancı şişkinlik yapti 10 günden fazladır ama hala yok Dr normal diyor umarım senin gecikmez![]()
Canım yarın arayım Dr en iyisi belki adet söktürücü verir sancı şişkinlik duramıyorum belim ortadan ikiye ayriliyorL Lotus3801 ben mesela ikinci adetimi 36. Gün olmuştum.
Doktorumu 30-31. Gün aramıştım adet olmadım diye bu haftayıda bekleyelim demişti ve o hafta pazar adet olmuştum.
Daha öncesinde konuştuğumuzda ben sormuştum adetim gecikirse ne olacak çünkü hem çok çok gecikirdi
bekleyelim eğer çok gecikme olursa sana o zaman adet söktürücü veririm demişti. Ama gerek kalmadı şükür söktürücüyr
Benim hep erken olur ben daha 30 günü hiç görmedim bazen 40 günde 2 defa adet olurum en geç adet olmamda 26 gün felan gecikme hiç olmaz günlerdir zorlaniyordum sancıdan iki gündür de belim kırılıyor sankiGenelde gecikme olur derler. Benimki hep geciktiği için bilemedim açıkçası![]()
Aynen gülüm yarın arayacağım bugün Pazar diye aramadim opu öncesi kullanmıştım Dr demişti evde var kullanmayı düşündüm ama Dr sormadan olmaz dedim kendi kendimeAleyküm selam canım bunun için doktor bir ilaç vermedi mi adet olman için kaç gün oldu gecikiyor gecikenler oldu ama doktor adetleri gelsin diye ilaç yazmıştı ondan sonra oldular olmasa sende ilaç yazdır vakit kaybetmeden hayırlısı olsun inşallah![]()
Selam kızlar opu sonrası 2. Adet gecikmesi yaşayan varmi
Kaç gün gecikti canimMerhaba benim 2.adet gecikmişti tarlusal içmişti bittiğinden sonra 13.gün adet olmuştum
Aynen gülüm yarın arayacağım bugün Pazar diye aramadim opu öncesi kullanmıştım Dr demişti evde var kullanmayı düşündüm ama Dr sormadan olmaz dedim kendi kendimepapatya kekik çayı içiyorum iki gündür 2 su bardağı zararlı olurmu onuda bilmiyorum adet gecikmesi yasamadigim için hiç netten onları diyorlar adet söktürücü
Eşim buradayken dua ediyordum adet olmayim diye şimdi gecikti diye ortalıkta geziyorumSelam canım benim 7 gün gecikmişti normal olduğunu söyledi doktorum ilaç kullanmadım kendi gelsin diye bekledim ben
Kadın olmak nekadar zor gülüm ya adet oluruz üzülürüz olmayıp bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdiİnşallah sabaha kadar adet olmuş olursun Amin![]()
Kadın olmak nekadar zor gülüm ya adet oluruz üzülürüz olmayıp bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi![]()