- Konu Sahibi imagination forever
- #1.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurederim hastaneleri arastirayim ben de doktor yapsin istiyorum bu arada ilk kez uygulamalarda kac kupa yapiliyor ve sirta diye biliyorum bilginiz varsa bize de katki saglarsaniz memnun olurumİstanbulu bilmiyorum orda yaşamıyorum canm bende ilk defa yaptıracağım hiç bilgim yok tabi birde ne içn yaptiracaginizda önemli bildiğim kadarıyla hastanelerde yapıyor artik
Sağlık olsun canım inşallah mart ayında olur Rabbim kucağını boş bırakmasınGünaydın kızlar negatif
Günaydın canım, gecikmiş miydi adetin? Sağlık olsunGünaydın kızlar negatif
Günaydın, kaç gün var reglineGünaydınn 0-7 çıkmış benim test sonucu regl bekleyeyim artık
Bugün gecikmede 7.günGünaydın, kaç gün var regline
Canim benim de geçen ay öyle olmuştu 10 gün sonra geldi ama kasik ağrılarım vardı doktora gitmiştim bu arada doktor 15 gün sonra bile belli olabilir demişti yani onu beklediğin için de gelmiyor başka şeylere takıl ben öyle yaptımGünaydınn 0-7 çıkmış benim test sonucu regl bekleyeyim artık
Canım sen ne yaptın sabah mesajları okudum moralim bozuldu senin kanamayı görünceSağlık olsun canım inşallah mart ayında olur Rabbim kucağını boş bırakmasın
Bakalım nasıl olacak arkadaşımın ablası da 15. Gün pozitif görmüş kan verdikten sonra daha bı saldım aslında en azından her şeyi denedim rahat ol diyeCanim benim de geçen ay öyle olmuştu 10 gün sonra geldi ama kasik ağrılarım vardı doktora gitmiştim bu arada doktor 15 gün sonra bile belli olabilir demişti yani onu beklediğin için de gelmiyor başka şeylere takıl ben öyle yaptım
Oy oy oy ay sabah sabah gözlerim doldu nasıl mutlu oldum kuşum sağlıkla ilerlesin inşallah zaten aslında sen hani ovu testim koyulasti demiştin ya ordan bi olabilirmi diye aklımdan geçti ama umut vermek istemedim ne olur ne olmaz ama oh sonunda oldu canım çok cok güzel dertsiz sıkıntısız geçsin inşallah darisida bizeKızlar ben test yaptm az önce ama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever beyons @fnd_50 @sevayd @Basakbasak1
Öğleden sonra gideceğim sadece peçeteye silince geliyor belim çok ağırıyor bakalım ne diyecek doktorCanım sen ne yaptın sabah mesajları okudum moralim bozuldu senin kanamayı görünce
goldBride Bebegim bizde surda köşede bekleyelim inşallah bize de nasip olur bu ay
Aminn canim benim inşallah sağlıkla ilerler gene ovulasyon yapacaktm hafif leke gorunce modum düştü amann gebelikte yapaym dedim dun aksm iki defa geldi leke peçeteye şuan içn yok şükür bakalm. Allahım burdaki herkese sağlıkla hayırla evlatlar nasip etisnOy oy oy ay sabah sabah gözlerim doldu nasıl mutlu oldum kuşum sağlıkla ilerlesin inşallah zaten aslında sen hani ovu testim koyulasti demiştin ya ordan bi olabilirmi diye aklımdan geçti ama umut vermek istemedim ne olur ne olmaz ama oh sonunda oldu canım çok cok güzel dertsiz sıkıntısız geçsin inşallah darisida bize
Canim benim de geçen ay öyle olmuştu 10 gün sonra geldi ama kasik ağrılarım vardı doktora gitmiştim bu arada doktor 15 gün sonra bile belli olabilir demişti yani onu beklediğin için de gelmiyor başka şeylere takıl ben öyle yaptım
Bencede canım başka şeyler düşün aklin orda olduğu için stresten gecikmiş de olabilir inşallah öyle değildir tabi hamilesindir ama başka şeylerle oyalan. Bende o yüzden pilatese tekrar yazıldım gidiyordum zaten de bu ay yeni denediğimiz için bari oyalanayim dedim kendimi dinlersem daha çok stres olurum ben kesinBakalım nasıl olacak arkadaşımın ablası da 15. Gün pozitif görmüş kan verdikten sonra daha bı saldım aslında en azından her şeyi denedim rahat ol diye
canımm tebrik ediyorum tekrar test yaptın mı çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla ilerler kuzumm sürecini kısaca anlatsana sanırım yakındı yaşlarımız falan kaç yaşındaydın canım :)Aminn canim benim inşallah sağlıkla ilerler gene ovulasyon yapacaktm hafif leke gorunce modum düştü amann gebelikte yapaym dedim dun aksm iki defa geldi leke peçeteye şuan içn yok şükür bakalm. Allahım burdaki herkese sağlıkla hayırla evlatlar nasip etisn
Yerleşmedir o kesinŞaşkınım canm inşallah sağlıkla ilerler sadece peçeteye silince geldi yarın nasil olacak bakalm olmadı giderim doktora
canımm çok güzell daha relg e de vardı zaten çok güzel görünüyor çok sevindimmGünaydın kızlar bu sabahki testim biri ilk 10 dakikada diğeri 1 saat sonraki hali gerçi 1 saat sonraki ne kadar doğrudur bilmiyorum