- Konu Sahibi imagination forever
- #1.881
Aminnn canım inşallahTebrik ederim inşallah sağlıkla büyür kucağına alırsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım inşallahTebrik ederim inşallah sağlıkla büyür kucağına alırsın canım
O zaman erken öğrenenlerdensin maşallah tütütütüAmin canim inşallah Allah hepimize saglikla nasip etsin Canm genelde 24 26 günse oluyorum 24 göre 1 mart 26 ya göre 3 mart
Yerleşme kanaması olabiliyor sizin adete kaç gün var
Yaaa ne güzel hayırlı olsun sağlıklı ilerler inşallahKızlar ben test yaptm az önce ama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd @Basakbasak1
Ay bilmiyorum ya biranda esti test yaptm yarın yada perşembe yapacaktm inşallah sağlıkla ilerler ve test yanlış değildirO zaman erken öğrenenlerdensin maşallah tütütütü
Test kesin doğru freely yalan söylemez hayırlı olsun canım benim çok sevindimKızlar ben test yaptm az önce ama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd @Basakbasak1
Sanmıyorum yanlış olacağını ama evde başka test varsa bir tane daha yapıştır gelsinAy bilmiyorum ya biranda esti test yaptm yarın yada perşembe yapacaktm inşallah sağlıkla ilerler ve test yanlış değildir
Sagol canm Allahım inşallah sizlerde nasip eder inşallah sağlıkla ilerler hepimiznkiTest kesin doğru freely yalan söylemez hayırlı olsun canım benim çok sevindim
Yaa baak havamız degıstıcok sevındım yaaanlat sımdı bu ay neler yaptın,ne zamanları degerlendırdın,ne yedın ne ıctınŞaşkınım canm inşallah sağlıkla ilerler sadece peçeteye silince geldi yarın nasil olacak bakalm olmadı giderim doktora
Perşembe yada Cuma biliyorum ama düzensiz oluyorum ben. Yumurtlamadan 12 gün geçti. Belim ağrıyor niyeyse sizde böyle olmusmuydu? OfffYerleşme kanaması olabiliyor sizin adete kaç gün var
Çok sevindim inşallah bizde boyle güzel haberler veririz..Kızlar ben test yaptm az önce ama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd @Basakbasak1
Amin inşallah canım benim hadi açılışı sen yaptın arkandan bizi de götür inşallahSagol canm Allahım inşallah sizlerde nasip eder inşallah sağlıkla ilerler hepimiznki
Yerleşme kanaması yaşıyorsun büyük ihtimal. Bariz görünüyor çizgi inşallah sağlıcakla devam ederKızlar ben test yaptm az önce ama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd @Basakbasak1
Aaayyy amanınnnnn tebrik ederim sağlıkla bebisini kucağına al inşallah darısı bizlere şu an eminim ki saf saf gülümsüyorsun herşeyeKızlar ben test yaptm az önce ama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd @Basakbasak1
@beyons kuzum nerdesın
Bu mesajıma bakar mısınızBen 17.gün yaptığım Ovulasyon sanki yumurtlama daha önce olmuş gibi değil mi çünkü 18. de silikleşmiş.ne diyorsunuz
Evet öyle görünüyor 16 17 falan pik yapmışta 18 de silinmiş gibi. Yani 17 18 de de çatlama olmuş muhtemelen, epey silik olmuş çünkü.Bu mesajıma bakar mısınız
Evet tam pık degıl gıbı duruyor onceden olmus olabılır pik.Bu mesajıma bakar mısınız
Yaaaa müthiş bir habeeeer Allah tamamına erdirsin kuzum inşallaaaahhh çok sevindiiim. Teker teker geliyor güzel haberlerKızlar ben test yaptm az önce ama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd @Basakbasak1