- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.961
Kaç gün var canım bata
Büyük ihtimalle pazar günü canım bat , beklemedeyim şuan kan verdim negatif çıkınca umudum kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var canım bata
Umudunu yitirme canımBüyük ihtimalle pazar günü canım bat , beklemedeyim şuan kan verdim negatif çıkınca umudum kalmadı
İnşallah canım çok sağolCookk sevindim canım inşallah hayırlı haberler alirsin
Canım kaset test değilde erken gebelik testi yapsan belkide geç döllenmeBeni bata 6 gün var bugün kaset test yaptım yine negatif
Umudunu yitirme canım
Tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah canım❤İnşallah canım , bakalım hayırlısı olsun
Tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah canım❤
Hayırlı olsun canım regl den kaç gün önce test yaptın
Yoruldum canım ya adet tarihine kadar bekliyecem sonrasında duruma göre bakarım olmadıCanım kaset test değilde erken gebelik testi yapsan belkide geç döllenme
Sağol canım 5 gün kala bugünde gecikmenin ikinci günüHayırlı olsun canım regl den kaç gün önce test yaptın
Hsyırlısı ile gelsin o zaman canımYoruldum canım ya adet tarihine kadar bekliyecem sonrasında duruma göre bakarım olmadı
Hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin herhangi bir belirtin var mıydı?
Sağol canım yok herhangi bir belirti yoktu canımHayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin herhangi bir belirtin var mıydı?
Canm öyle belli başlı belirti yoktu pazar günü şeffaf değil ama uzayan akıntı geldi P.tesi aksami ovu yaptm acaba yenidenmi yumurtluyorum diye 1 2 gündür hafif mide bulantısı ama 1 2 dakikalık süren çok ciddiye almadim çünkü adet öncesi de olurdu başka hatırladığım yok canim
Bendede tam bir kuruluk vardı herkeste farklı demek ki kan verdinizmiCanm öyle belli başlı belirti yoktu pazar günü şeffaf değil ama uzayan akıntı geldi P.tesi aksami ovu yaptm acaba yenidenmi yumurtluyorum diye 1 2 gündür hafif mide bulantısı ama 1 2 dakikalık süren çok ciddiye almadim çünkü adet öncesi de olurdu başka hatırladığım yok canim
pazar p.tesi ıslaklık hissi vardı çogunluk bugünlük o kadar yok herkeste farklı belirtiler tabiBendede tam bir kuruluk vardı herkeste farklı demek ki kan verdinizmi
Kuzucum eger bı hastalıgın kan sulandırıcı fln kullanman gerekmıyorsa hemen kan verme bence daha cok kucuk 30 falan cıkar betan.Cuma gunu verırsın,sonra takıp ıcın salı bıda verırsın ıyı yukselırse bıda keseyı kalbı dınlemeye gıdersın Allahın ıznıylepazar p.tesi ıslaklık hissi vardı çogunluk bugünlük o kadar yok herkeste farklı belirtiler tabi
daha vermedim kan cuma c.tesi adet günüm o zaman vereyim dedim ama heran değişebilir fikrim :))