- 25 Ocak 2023
- 2.527
- 2.505
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.901
Yaaa kuzum hayırlı olsunnnnKızlar ben test yaptm az önceama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd Basakbasak1
Amin canim inşallah Allah hepimize saglikla nasip etsinCanm genelde 24 26 günse oluyorum 24 göre 1 mart 26 ya göre 3 mart
Bat yazmış canim yukarda alıntıladim o yoğundur şimdi ben söyleyeyimYaaa kuzum hayırlı olsunnnnbat kaç gün vardı
Rahim kalınlaşması iyi bir şey tabiki ama illa hamilelik belirtsi değil şu aşamada. Yumurtladıktan sonra rahim kalınlaşır ,eğer gebelik yoksa adet zamanı da dökülür kanama olarak ve incelir.2 günde bir ilişki olduysa korkma kaçırmışımdır diyr illa denk gelmiştir .ve sağlıklı bir yumurta ve sperm birleştiyse eğer rahim kalınlaşması devam edecek , olmadıysa adette dökülecek. O yüzden test gününü beklemekten başka çare yokGeç başlamıştım ovulasyon yapmaya ama allahtan bu testlerin öncesinde ve bir iki gün sonrasında 2 günde bir ilişki oldu. Birde 17. Gün yaptığım testten sonraki gün doktora gittim rahim kalınlaşmaya başlamış (10mm) gebe kalmış olabilir misin dedi anlamadım. Acaba rahim yumurta çatladıktan sonra mı kalınlaşıyor
Kuzum Bakalım yarın sabahda yapicam test nasıl çıkacakYaa baak havamız degıstıcok sevındım yaa anlat sımdı bu ay neler yaptın,ne zamanları degerlendırdın,ne yedın ne ıctın
Amin canım inşallah sağlıkla ilerler hepimize nasip olur inşallahYaaaa müthiş bir habeeeer Allah tamamına erdirsin kuzum inşallaaaahhh çok sevindiiim. Teker teker geliyor güzel haberler
Hahaaa
İnşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşalımAmin inşallah canım benim hadi açılışı sen yaptın arkandan bizi de götür inşallah
Aninnn canimmAaayyy amanınnnnn tebrik ederim sağlıkla bebisini kucağına al inşallah darısı bizlere şu an eminim ki saf saf gülümsüyorsun herşeye
Bizede dua et canımYok sadece regli olacak gibi sancı ve iki defa çok az kahverengi akıntı oldu
Kaç yaşındaAynen yumurta geliştirici iğneler yapılıyor bende adet olunca gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim deneyeceğiz he tüplü artık
Akıntı ne kadar oldu canım bende iç çamaşırında lekelenme gibi gördüm de anlayamadımMerhaba, biraz önce kahverengi akintim oldu. Sizinde olmuş. Ne zaman olmuştu. Gebelik belirtilerinde var mi? Adet mi oluyorum acaba
Canım yazdığın yarım kalmış sanırım çok anlamadım kaç yaşındasın mı dicektin 33 yaşındayımBizede dua et canım
Kaç yaşında
Akıntı ne kadar oldu canım bende iç çamaşırında lekelenme gibi gördüm de anlayamadım
Valla nasıl anlatsam 1 damla kadar ama jel gibi parlayan birseydi. Belimde ağrılar var adet olucak gibi. Insallah olmam. Adetim çok düzensiz ama 15 şubatta yumurtladigimi hissettim. 29 unda adet olmam gerekiyor. Beklemekten stres oldum. Gebelik testi yaptım negatif çıktı.Bizede dua et canım
Kaç yaşında
Akıntı ne kadar oldu canım bende iç çamaşırında lekelenme gibi gördüm de anlayamadım
Anladım canım inşallah hamiş kalırız ya benimki 1 damla olmuş du dün adetim 3 Mart test yaptım bugün çıkmadı senin gibi erken mi yaptım acabaValla nasıl anlatsam 1 damla kadar ama jel gibi parlayan birseydi. Belimde ağrılar var adet olucak gibi. Insallah olmam. Adetim çok düzensiz ama 15 şubatta yumurtladigimi hissettim. 29 unda adet olmam gerekiyor. Beklemekten stres oldum. Gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Yaaa çokkkkk sevindim çok çokKızlar ben test yaptm az önceama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd Basakbasak1
Ayyy çok güzel sağlıkla ilerler inşallah darısı başımızaŞaşkınım canminşallah sağlıkla ilerler sadece peçeteye silince geldi yarın nasil olacak bakalm olmadı giderim doktora
Çok azdı bende ama demin kanamam başlamış galiba kimyasal doktora gideceğim gün içindeBizede dua et canım
Kaç yaşında
Masaallah canim cok net gorunuyor insaallah test dogrudur. Baska markalarla da dene istersenKızlar ben test yaptm az önceama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever @beyons fnd_50 sevayd Basakbasak1