- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.861
Olsun olsunn bişey olmaazzBende de kasik ağrısı ama göğüs sızıntısı falan hiç yok
Olsun mu yahu ne desem kiiyiler tabi benim eşim inatçı biraz şimdi inatçı bebis de çok zor
Yaaa görmedim bildirimleri mi kaçırdım acabaKuzum benimkileri gördün mü etiketlemiştim
Regliye 1 hafta kala ve 3 gün kala olmuştuMerhaba, biraz önce kahverengi akintim oldu. Sizinde olmuş. Ne zaman olmuştu. Gebelik belirtilerinde var mi? Adet mi oluyorum acaba
Yerleşme kanaması olabiliyor sizin adete kaç gün varRegliye 1 hafta kala ve 3 gün kala olmuştu
Şu anda hızlı yürürsem ağrım oluyor mecburen çok dikkat ediyorum zor bir hamilelik oluyor benimkisi
Bende akrebim küçük oğlum zamanında doğsaydı oda akrepti ama 1 ay daha durmadı beyefendi turtu terazi oldu buda öyle olur kesin ben ayımda doğuramıyorum erken doğum oluyorAyy niye öyle diyorsunuz bende akrebim çocuklarimiz da olmasın mıyay da Kasım sonu aslında yay da çok isterim olsun
Benim de 13. gün, femometerde belirti ekleyince bugünü yumurtlama günü yaptı ama ovulasyon testim negatif.Bugün yumurtlama görünüyor benim femometerde ama ovu yapayim dedim yumurtlama falan yookk .D biraz daha beklicem galiba
Yaaa inanamıyorum ohaa çok sevindimKızlar ben test yaptm az önceama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever beyons fnd_50 sevayd Basakbasak1
Canm bende inanamadm ama ilk defa böyle çıktıYaaa inanamıyorum ohaa çok sevindimAllah ım ne olur sağlıkla devam etsin canım benim gözün aydın inşallah devam etsin sağlıkla
Canm bende inanamadm ama ilk defa böyle çıktıyarın sabah yaparm diyordum biranda yapasm geldi ama hafif lekede geldi peçeteye inşallah sağlıkla ilerler canım inşallah hepimize hayırlısıyla Allah nasip eder
Ayy allahım ınanmıyorumm cokk mutlu oldum canım benıııımmmmKızlar ben test yaptm az önceama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever beyons fnd_50 sevayd Basakbasak1
valla hissediyordum diyecem klişe olacak ama gerçekten hissetmiştim Canım yarın kan tahlili yapıp hemen bir doktora git bence lekelenmende varsa belki progestereron falan verirler. Yaa vallahi çok mutlu oldum şimdi bütün gün dışarda enerjisiz gezerken resmen yaşama sevincim geri geldi gibi oldu
Şaşkınım canmAyy allahım ınanmıyorumm cokk mutlu oldum canım benıııımmmmyerımmm senıı.Dogru tabıkı testın yarın dr a gorun ama leke gelıyorsa belkı progestron fln verır doktor.
Ayyy çok sevindim inşallah hayırlısıyla iyi haberler de alırsınKızlar ben test yaptm az önceama hafif lekede geldi peçeteye bilemedm test doğrumu yanlışmı imagination forever beyons fnd_50 sevayd Basakbasak1
Şaşkınım canminşallah sağlıkla ilerler sadece peçeteye silince geldi yarın nasil olacak bakalm olmadı giderim doktora
Ben de çok merak ediyorum şu anAyyy çok sevindim inşallah hayırlısıyla iyi haberler de alırsınbat kaçtı kaçıncı gün yaptın
Amin canim inşallah Allah hepimize saglikla nasip etsinAyyy çok sevindim inşallah hayırlısıyla iyi haberler de alırsınbat kaçtı kaçıncı gün yaptın