- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.841
Rica ederim bu alanda uzman oldum aylardır uğraştığım için ateşle ilgili her soruya açığımAnladımm kuzummm teşekkür ederim bilgilerin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim bu alanda uzman oldum aylardır uğraştığım için ateşle ilgili her soruya açığımAnladımm kuzummm teşekkür ederim bilgilerin için
Hahahaha ama yine strese bağlanıyo malum bilemedim bende yarın sabah ölçeyim dedim ama sabit ateşimi bilmiyorumRica ederim bu alanda uzman oldum aylardır uğraştığım için ateşle ilgili her soruya açığım
Uzun süreç gerektiriyor bir ayda anlarsın ne olduğunu bir iki günlük ölçümle çok olmaz canımHahahaha ama yine strese bağlanıyo malum bilemedim bende yarın sabah ölçeyim dedim ama sabit ateşimi bilmiyorum
Kuzum benimkileri gördün mü etiketlemiştimBugün test yapan oldu mu
Canım senin bat ne zaman kaç gün oldu yumurtlama üstüneBenimde yarın test yapmaya niyetim var yeter artık
İnşallah hamişsindir canım Allah ta sana al bir akrep derKizlarrrr ağrılarım var kasiktan vuruyor bir yanım diyor ki sanırım bu ay o ay diğer yanım diyor ki kendi kendine umutlanma Hayır o değil tüm akrep burcu çocuğu olan arkadaşlarımla dalga geçtikten sonra bir kaç aydır deniyoruz olmuyor acaba kınadığımi yaşamak için mi diyorum bir yandan da acilll ışınlanma istiyorum hafta sonu olsa da test yapsak bu nasıl gün
Ay senin 10 günden fazla olmuş ya çıkmaz mı testte benim senden 3-4 gün sonra o yüzden diyorum hafta sonuTahmini bat 1 Mart canım, 13 Şubatta ovulasyonda çifti yakaladm 14 Şubattada çatladı silikleşti hangisinden itibaren sayicaz bilmiyorum
Benim yumurtlama 19 Şubat ama asıl akıntı 21 Şubat'ta oldu yani 4-5 Mart falan beklentim
Ahhahahah eşim de akrep yazık değil mi bana ya aslında bu ay pas gecmeyi düşünüyordum sonra aman dedim nolcak sanki falanİnşallah hamişsindir canım Allah ta sana al bir akrep der
Senin belirti var mı pekiArtık çıkma ihtimali var sanki o zaman sen bir tık daha bekle canım
Bende öyle aman aman bir belirti yok valla canım sadece hafif göğüs ucu sızısı ama o da dediğim gibi çok hafif başka tık yok ondan dolayı acaba olmadımıkine diye düşünmüyor değilim sende var mı belirtiler?Senin belirti var mı peki
İnşallah hamişsindir canım Allah ta sana al bir akrep der
Ayy niye öyle diyorsunuz bende akrebim çocuklarimiz da olmasın mı yay da Kasım sonu aslında yay da çok isterim olsunKizlarrrr ağrılarım var kasiktan vuruyor bir yanım diyor ki sanırım bu ay o ay diğer yanım diyor ki kendi kendine umutlanma Hayır o değil tüm akrep burcu çocuğu olan arkadaşlarımla dalga geçtikten sonra bir kaç aydır deniyoruz olmuyor acaba kınadığımi yaşamak için mi diyorum bir yandan da acilll ışınlanma istiyorum hafta sonu olsa da test yapsak bu nasıl gün
Bende öyle aman aman bir belirti yok valla canım sadece hafif göğüs ucu sızısı ama o da dediğim gibi çok hafif başka tık yok ondan dolayı acaba olmadımıkine diye düşünmüyor değilim sende var mı belirtiler?
Olsun mu yahu ne desem ki iyiler tabi benim eşim inatçı biraz şimdi inatçı bebis de çok zorAyy niye öyle diyorsunuz bende akrebim çocuklarimiz da olmasın mı yay da Kasım sonu aslında yay da çok isterim olsun
Merhaba, biraz önce kahverengi akintim oldu. Sizinde olmuş. Ne zaman olmuştu. Gebelik belirtilerinde var mi? Adet mi oluyorum acabaYok sadece regli olacak gibi sancı ve iki defa çok az kahverengi akıntı oldu