- 25 Ocak 2023
- 2.483
- 2.418
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.761
Öyle kuzum perşembe tekrar edicem bakalımHayirlisi olsun canim hic belli olmaz biraz daha beklemek de fayda var bence
Kuzum neden salacaksın bence salma ya randumanlı gidiyorsun işteay bilmiyorum doktora mı gitsem yoksa mübarek ay salsammı hiç bişey yapmadan oluruna bıraksam bilemedim akıl verinimagination forever O _okyanus
biliyormusun benim eşimde görmüştü rüyasında dış gebelik olduğumdaüzülmedim canım zaten bekliyordum söylemiştim bugünde benim koçiş sabah kalkmış ruya gördüm sen hamilesin kesin yok bide erkek çocugu gördüm diyor tabi test yaptıgımdan haberi yok valla bi azar cektim dogru düzgün ilişki olmadı nasıl hamileyim acaba b...k hamileyım dedim tüm hırsımı ondan cıkardım oh rahatladım
Bir test mi yapsan kuzumKizlar benim adetim gelmeye calisiyorbugun pembe lekelenme oldu arka arkaya silince peceteye de geliyor hormon ilaci da cuma bitiyor.Niye boyle oluyor ki? Adet mi oluyorum yoksa herhangi bir fikriniz var mi?
Hadi yaa o da iyiymiskız yok her ay diyor hamilesin alıştım artık
salmak derken ovu testi vitamin falan bırakcam öyle denicem eşim her ay görüyor ama benim takipliydi canım ovu yaptım biliyorsun bugün çatlamadan sonra 10. gün 3 gün sonra regl olurum olsa zaten cıkardı hiç belirtimde olmadı o yüzden eminimÖyle kuzum perşembe tekrar edicem bakalım
Kuzum neden salacaksın bence salma ya randumanlı gidiyorsun işte
biliyormusun benim eşimde görmüştü rüyasında dış gebelik olduğumda
amin canım inşallah bu ayda beraberiz yıne mart içindeyimHadi yaa o da iyiymisRabbim en yakin zamanda saglikla sihhatle nasip etsin insaallah
Yok kiz bir aydir hormon ilaci yani dogum kontrol hapi kullaniyorum once adet sonra calismalar insaallahBir test mi yapsan kuzum
Hayirlisi olsun canimcim guzel haberleri birlikte alalim insaallahamin canım inşallah bu ayda beraberiz yıne mart içindeyim
Anladım canım tsh yüksekliği mi vardı sende de. Ben de dün tahlil yaptırdım tsh normal değere gelmiş şükür kanım da yükselmiş 1 ayda 9dan 11e yükselttim naptım ettimEn son benim canim ben hormon ilaci kullaniyorum cuma gunu ilac bitiyor cumartesi adet olursam adet bitince calismalara baslicam insaallah
Kelin ilacı olsa kendine süreray bilmiyorum doktora mı gitsem yoksa mübarek ay salsammı hiç bişey yapmadan oluruna bıraksam bilemedim akıl verinimagination forever O _okyanus
bilmiyorum kuşum birbirimize fikir veriyoruz ben randevuda aldım olmazsa bi degerlerime baktırırım artık tabi adet sarkarsa o randevu da yanarKelin ilacı olsa kendine sürerbu ikilemi her ay yaşıyorum canm hatta ilk üç gün vitamin kur araştırmakla geçiyor sonra bir bakıyorum birşey yapmamism
Folik asit e devam et gerisini bırak kuzum o zaman ovüde stres yapıyor maalesefsalmak derken ovu testi vitamin falan bırakcam öyle denicem eşim her ay görüyor ama benim takipliydi canım ovu yaptım biliyorsun bugün çatlamadan sonra 10. gün 3 gün sonra regl olurum olsa zaten cıkardı hiç belirtimde olmadı o yüzden eminim
aay ben kaçırdımYok kiz bir aydir hormon ilaci yani dogum kontrol hapi kullaniyorum once adet sonra calismalar insaallah
senin belirtilerin var bide takipte yapmadın o yüzden pozitife dönebilir bakalımFolik asit e devam et gerisini bırak kuzum o zaman ovüde stres yapıyor maalesef
aay ben kaçırdıminşallaah kuzum pozitife dönmezsem sizinleyim
Hayırlısı olsun yavrum sağlıklıysa benimle olsunsenin belirtilerin var bide takipte yapmadın o yüzden pozitife dönebilir bakalım
Masallah ne guzel yukselmisAnladım canım tsh yüksekliği mi vardı sende de. Ben de dün tahlil yaptırdım tsh normal değere gelmiş şükür kanım da yükselmiş 1 ayda 9dan 11e yükselttim naptım ettim
Cok iyi anlıyorum canm seni kararsızlık her ay yaşadığımız şey. Hazır randevun varken git canm değerlere bakarlar belki o an doktor sen demeden tedaviye başlayalım der o anki psikolojine görede karar verirsin kuzumbilmiyorum kuşum birbirimize fikir veriyoruz ben randevuda aldım olmazsa bi degerlerime baktırırım artık tabi adet sarkarsa o randevu da yanar
öyle yapayım canım sen ne durumdasın ne zaman geliyor testCok iyi anlıyorum canm seni kararsızlık her ay yaşadığımız şey. Hazır randevun varken git canm değerlere bakarlar belki o an doktor sen demeden tedaviye başlayalım der o anki psikolojine görede karar verirsin kuzum
Canm adeti 2 3 mart diye tahmin ediyorm yarın leke baslamazsa yapaym test diyormöyle yapayım canım sen ne durumdasın ne zaman geliyor test
Ya canımsın üzülme boşluğa da düşme sakın ya da azcık düş o kadar da olacak napalım bizim de kaderimiz böyleymiş demekkiGünaydın kuşum senin pozitife dönebilir daha günün var bence benim olsa çıkardı artık regli bekliycem tanıyoruz vücudumuzu tutmayınca anlıyorum hayırlısı ne diyelimimagination forever O _okyanus sevayd @polen1