-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.721
Bir de alt karın kısmım hassas onu anlamadımBenimde goguslerimde ağrı var. Sudyeni çıkarınca agriyor baya. Benim 29 u senden 3 gün önce. Gogudlerim 4 gün önce başladı. Bugün hapsirinca sol kasigim sızladı baya.
22 Şubatti canım hiç olacak gibi değilim ilk defa bu kadar geciktimAdet tarihin ne zaman canım belirti filan varmı
İnşallah canım valla artık olsun Allahın izniyle ne zamandır istiyorsunuzBenim de bat 3 Mart ikimiz için de olumlu olur inşallah
Evet onu diyorum ya düşünsene o da onlar gibi düşünseydi Allah korusunAllahtan eşim yanımda canım hep arkamda. Yoksa hepten delirirdim.
Ay evlerden ırakEvet onu diyorum ya düşünsene o da onlar gibi düşünseydi Allah korusun
1 buçuk yıldır ama tam etkili olamadık 3 ay ilaç tedavisi gördüm olmadı en son rahîm filmi çekildim oda temiz çıktı bu ay da tedavi görmedim bakalım hayırlısıİnşallah canım valla artık olsun Allahın izniyle ne zamandır istiyorsunuz
Kan tahlilinde kesin çıkar bir ver kafan rahat eder22 Şubatti canım hiç olacak gibi değilim ilk defa bu kadar geciktim
Oda ertesi gün çıkıyormuş ayrı bir belirsizlikKan tahlilinde kesin çıkar bir ver kafan rahat eder
Kızlaaar bat 1
Cok uzucu olmus velinin tavri cok yanlis. Yasadiklarini tahmin edebiliyorum.Ben de bir sene ozel bir anaokulun da calismistim ama velileri anlamak gercekten cok zor. Allah sana kolayliklar versin canimKızlar benim bu duygusallık nolucak yaaa aşırı duygusalım. Velimin biri aramış çocuğu benim onu sevmediğimi söylemiş çok üzülmüş ‘anne olsanız anlardınız’ demesin mi dedim ki anne olmaya gerek yok ben onlarla 10 saat beraberim hemen hemen dedim tel kapattıktan sonra bir ağladım şuan yoldayım gözlerim dolu dolu allah bazı insanlara üslup vermemiş anca bizim kalbimizi kırmayı biliyorlar ve bu insanlara hizmet vermek zorunda olmak beni çok yoruyor
Senin cocugun olmuyor degil ki kac tane kayip yasadin bunu en iyi onun bilmesi gerekir ne insanlar var yaaa akil sir ermiyor. Diyelim ki olmuyor nasip denen bir sey var Rabbimiz vermedikten sonra kim ne yapabilir.Her duyulan her soylenen niye yapilsin ki ayrica belki kotu gelicek belki dokunacak. Sen zaten elinden geleni yapiyorsun yaninda olup destek olsa cok daha faydali olur aslindaNefret ediyorum bazı insanlardan nefreeeeeeeettt…
Kadının teki kaynanamı aramış “senin gelinin de çocuğu olmuyor, bak komşumuzun kızı şöyle şey yapmış (dediği koca karı yöntemleri abuk sabuk) hamile kalmış, senin gelinde yapsın” demiş kaynanamda oturup dinlemiş. Sonra bana diyor sende yap diye yapmıycam öyle abuk sabuk şeyler istemiyorum diyince “sen benim hiçbir dediğimi yapmıyorsun, söyleneni kötülük olarak algılıyorsun” diyor, çektim kapıyı çıktım sinirimden tek kelime edemedim
Bizi paralarıyla alabiliyorlar sanıyorlar işte o kadar acı ki.. amiiin kuzum çokk sağolCok uzucu olmus velinin tavri cok yanlis. Yasadiklarini tahmin edebiliyorum.Ben de bir sene ozel bir anaokulun da calismistim ama velileri anlamak gercekten cok zor. Allah sana kolayliklar versin canim
Hayırlıısı olsunn kuzum artıkGünaydın canım bence de pastile devam et forumlarda neler neler var bu iş hiç belli olmaz