- 25 Ocak 2023
- 2.527
- 2.508
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.801
Bir araştırayım kuzum gerek kalırsa umarım gerek kalmazCanm tıbbi görüntüleme merkeziydi adini unuttum şimdi 2 sene oldu anestezisiz 1500 tl . İstersen anestezilide yapıyorlar
Merhaba canim biz de ilk kez deniyoruzMerhaba arkadaşlar, eşimle ilk kez bu ay karar verdik çocuk yapmaya ve denedik ilk kez. Son adet tarihim 9 şubat, 30 günde bir oluyorum. Ovülasyon testi yapmadım normalde adetlerimde hiç ağrı yaşamam ama yumurtlama zamanı çok ağrım olur ordan anlıyorm ve akıntıdan. Adetin 9. Gününden beri gün aşırı ilişki yaşadık yumurtlamam 25 iydi. Bakalm heyecanla bekliyorum. Sizleri okumak beni çok rahatlatıyor ben de ilk kez yazayım dedim. İnşallah martta hepimiz çift çizgiyi görürz
Umarim gerek kalmaz canım Tabi tabi 3 saat yolculuk yaptm hafif lekelenme oluyor 1 2 gün agrida sadece o gün oldu filmden sonra 1 2 saat parol içtim geçmiştiBir araştırayım kuzum gerek kalırsa umarım gerek kalmazgünlük yaşamına devam ettin mi film sonrası gelmişken azıcık gezerim
Teşekkür ederim kuzummUmarim gerek kalmaz canım Tabi tabi 3 saat yolculuk yaptm hafif lekelenme oluyor 1 2 gün agrida sadece o gün oldu filmden sonra 1 2 saat parol içtim geçmişti
yüksek çıkıyor gebelikte ama bunu ilk defa yapacaksan ilk bir döngüde ateşle takip etmen lazım vucut ateşini öğrenmiş oluyorsun sonrakilerde artık ölçtüğünde anlıyorsun ateşten hamile olup olmadıgını mesala adete yakın veya adet günü ateş düşüyor ama gebelik varsa düşme olmaz aksine yükseliyorKızlar ateş takibi nasıl yapılıyor gebelik varsa ya da reglye yakın yüksek mi çıkıyor ?
Anladım kuzum tabi ben hiç takip yapmadım acaba bi denesem mi yarın sabah dedim de o zaman hiç yapmıyımyüksek çıkıyor gebelikte ama bunu ilk defa yapacaksan ilk bir döngüde ateşle takip etmen lazım vucut ateşini öğrenmiş oluyorsun sonrakilerde artık ölçtüğünde anlıyorsun ateşten hamile olup olmadıgını mesala adete yakın veya adet günü ateş düşüyor ama gebelik varsa düşme olmaz aksine yükseliyor
şuan çok sağlıklı olmaz kuşum regl olunca başla istersen tüm ay kaydet ona göre yorum yaparım ben femometer kullanıyordum ona kayfdetdiyordum orda mesale kendi ateşime göre ovulasyonunu da gösteriyor bu ay ölçmedim ama gerci oda ayrı stresAnladım kuzum tabi ben hiç takip yapmadım acaba bi denesem mi yarın sabah dedim de o zaman hiç yapmıyım
O zaman hiç başlamayayımşuan çok sağlıklı olmaz kuşum regl olunca başla istersen tüm ay kaydet ona göre yorum yaparım ben femometer kullanıyordum ona kayfdetdiyordum orda mesale kendi ateşime göre ovulasyonunu da gösteriyor bu ay ölçmedim ama gerci oda ayrı stres
Evet ya gerçi 15. Gününde öğrendi bugün biri bende aceleci 6.gunde gittim kan vermeyeAyy bir an önce birileri test yapsa da pozitifi görsek yaa bize de ümit olsa
Ben de 20 ay olacak hiçbir sorun yok görünürde. Her türlü hormon testi vs yapıldı normal çıktı. Eşimin sperm testi normal. Rahim filmi çekildim bu süreçte o da temiz. Üç ay falan ben de ilaç kullandım klomen-femera vs. Yok olmadı. Aşılamayı denicez artık sanırım1 buçuk yıldır ama tam etkili olamadık 3 ay ilaç tedavisi gördüm olmadı en son rahîm filmi çekildim oda temiz çıktı bu ay da tedavi görmedim bakalım hayırlısı
Her gün sabah yataktan çıkmadan aynı saatte(ben saat 7de alarm kuruyorum o zaman ölçüyorum) dil altından ölçüp ff App diye programa kaydediyorum. Yumurtalama öncesi ateş düşük oluyor yani senin normal vücut ateşin olmuş oluyor. Benim mesela 36.2 36.3 36.4 bu civarlar yumurtlama öncesi ateşim oluyor. Bak tabloma 16.Gün 36.2 iken ateş ertesi gün birden 36.5 e fırlamış. İşte o aralıkta yumurtam çatlamış oluyor. Yumurta çatladıktan sonra ateşin yüksek devam ediyor. Adet günü ya da adete yakın ateşin düşmesi gerekiyor. Eğer adet olmayacaksan hamileysen ateşin düşmüyor.Kızlar ateş takibi nasıl yapılıyor gebelik varsa ya da reglye yakın yüksek mi çıkıyor ?
Anladımm kuzummm teşekkür ederim bilgilerin içinHer gün sabah yataktan çıkmadan aynı saatte(ben saat 7de alarm kuruyorum o zaman ölçüyorum) dil altından ölçüp ff App diye programa kaydediyorum. Yumurtalama öncesi ateş düşük oluyor yani senin normal vücut ateşin olmuş oluyor. Benim mesela 36.2 36.3 36.4 bu civarlar yumurtlama öncesi ateşim oluyor. Bak tabloma 16.Gün 36.2 iken ateş ertesi gün birden 36.5 e fırlamış. İşte o aralıkta yumurtam çatlamış oluyor. Yumurta çatladıktan sonra ateşin yüksek devam ediyor. Adet günü ya da adete yakın ateşin düşmesi gerekiyor. Eğer adet olmayacaksan hamileysen ateşin düşmüyor.
İnsan gerçekten sabırsızlanıyor günler de geçmiyor sankiEvet ya gerçi 15. Gününde öğrendi bugün biri bende aceleci 6.gunde gittim kan vermeye
Bizde de aynı durum adetimin ikinci günü gel dedi doktorum aşılama için ilaç verecekmiş aşılamada başarı oranı düşük olduğu için umudum pek yok aslındaBen de 20 ay olacak hiçbir sorun yok görünürde. Her türlü hormon testi vs yapıldı normal çıktı. Eşimin sperm testi normal. Rahim filmi çekildim bu süreçte o da temiz. Üç ay falan ben de ilaç kullandım klomen-femera vs. Yok olmadı. Aşılamayı denicez artık sanırım
Ahaha evet ya grupta pozitif göremedik henüzAyy bir an önce birileri test yapsa da pozitifi görsek yaa bize de ümit olsa
Ben varım bi tek galiba pozitif an itibari ile reglimde geçmiş bulunmaktaAhaha evet ya grupta pozitif göremedik henüz