- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.856
- 28
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.361
Benimde bugün böyle çıktı ovü testim yarın tam pik olur herhaldeTmm canım çok saol benim de ödüm kopmuştu kaçırdımdim diye Allah gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugün böyle çıktı ovü testim yarın tam pik olur herhaldeTmm canım çok saol benim de ödüm kopmuştu kaçırdımdim diye Allah gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun canım pozitif regl kaç gün var belirtilerin varmıydıEki Görüntüle 3391508
Kızlar pozitif değil mii yanılma payı var mıdır erken gebelik testi
Çok teşekkür ederim canım inşalllah darısı isteyen herkesin başına olsun Benim normalde reglden önce göğüslerim ağrırdı ama hiç bu kadar olmamıştı bu ağrı. Sağ kasık tarafımda sürekli bişey hissediyorum ağrı gibi değil ama değişik bi his. Bir de iki gündür başım dönüyordu ama psikolojik zannediyordumHayırlı olsun canım pozitif regl kaç gün var belirtilerin varmıydı
Ay inşallaah canım benim yarın kan testineÇok teşekkür ederim canım inşalllah darısı isteyen herkesin başına olsun Benim normalde reglden önce göğüslerim ağrırdı ama hiç bu kadar olmamıştı bu ağrı. Sağ kasık tarafımda sürekli bişey hissediyorum ağrı gibi değil ama değişik bi his. Bir de iki gündür başım dönüyordu ama psikolojik zannediyordum
Hadi inşallah ben de çok istiyorum her ay bir umut bekliyorum ama hiç belirtim yok göğüslerimin dolgun olması dışında regle 6 gün varAy kizlar memelerime birseyler oluyor. Ayyy yoksaa hamilemiyim. Allahim nolur hepimize nasip et
Benim yazdığım şey tıpta genel kabul görmüş bir durum. Bütün makaleleri okuyabilirsiniz, farklı bir rahatsızlığı yoksa bir insanın günlük alması gereken folik asit miktarı bellidir. Üstelik fazlalığı çocuklarda otizme sebep oluyorken bence takılması gereken bir konu diye düşünüyorum Kanında yüksek oranda folik asit olan annelerin çocuklarının otizm olma ihtimali %15-20 daha fazla. Ayrıca astım riskini de arttırıyor. Eksikliği gibi fazlalığı da zarar. Herkes sizin gibi 3 gün kullanarak dengelemeyi düşünemeyebilir doktor verdiği için her gün içiyor insanlar. 5 mg yüksek bir doz, ben Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım düzenli olarak folik asit kullanmam gerekiyor benim kullandığım doz bile bu değil.Kızlar folık asıt olayına cok takılmayın bence.ben bır yıldır haftada 3-4 adet folbıol ıcıyorum folık asıtım en fazla 15 cıktı sımdıye kadar.doktorunuz ne dıyosa ona uymak gerek ebnce.bı arkadasım her allahın gunu 5 ay folbıol aldı hamıleyken herhangı bır sorun olmadı.fazlası ıdrarla atılıyor zaten.seçenek çok markalarda,seçim şansımız bol.hepsı faydalı sonucta.spekülatif bi konu bu,her drun tercıhı farklı,bence hepsı aynı yola cıkıyor.folbıol alanlar haftanın hergunu deılde ıkı gunde bır alabılır mesela.çözüm bu.herkese saglıklı bebekler dılıyorum @Mercan0652
Canım benım en yakın arkadasım gunde 400 lüklerden aldıgı ıcın hamılelıgınde cocugun kafatası gelısmedı malesef ve bebegını aldılar.sonrakı hamılelıgınde tum hamılelıgı boyunca ıctı o 5 mg lıgı.Sonrasında benı amelıyat eden ve bılgısıne herseyden cok guvendıgım doktorum folbıolu onerdı bana,ve ben sorgulamadım,sadece ıkı gunde bır dedi,o yüzden dıyorum de ne dıyorsa uymak gerekır cok uzerıne yorum yapmama taraftarıyım,kım nasıl etkılenır bılemıyoruz sonucta.ben oyuzden dedım fazla takılmayın dr ne tavsıye edıyorsa ordan devam diyehatta gecen baska bı dr a gıttım gun asırı ıcıyorum dedım hergun ıc dedı,(sanırım hamıle kalamadıgım ıcın uzun suredır bı yararı var yumurtalar uzerınde o yuzden oyle soyledı klomen tedavısıne baslayacagız yakında)Benim yazdığım şey tıpta genel kabul görmüş bir durum. Bütün makaleleri okuyabilirsiniz, farklı bir rahatsızlığı yoksa bir insanın günlük alması gereken folik asit miktarı bellidir. Üstelik fazlalığı çocuklarda otizme sebep oluyorken bence takılması gereken bir konu diye düşünüyorum Kanında yüksek oranda folik asit olan annelerin çocuklarının otizm olma ihtimali %15-20 daha fazla. Ayrıca astım riskini de arttırıyor. Eksikliği gibi fazlalığı da zarar. Herkes sizin gibi 3 gün kullanarak dengelemeyi düşünemeyebilir doktor verdiği için her gün içiyor insanlar. 5 mg yüksek bir doz, ben Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım düzenli olarak folik asit kullanmam gerekiyor benim kullandığım doz bile bu değil.
Hiiç sanmıyorum canım, neden engel olsun kiKızlar günaydın, soğuk algınlığı hastalıkları gebeliğe engel olur mu sizce
Kızlar günaydın, soğuk algınlığı hastalıkları gebeliğe engel olur mu sizce
Hiiç sanmıyorum canım, neden engel olsun ki
Valla baya kötüyüm ilaç almak da istemiyorum ama bağışıklığım çok kötü şu an ve ağrı kesici bile içmedim nasıl bir kafa yasiyorum şu an sizin söylemlerinizle farkettimKuzum bende şuan öyleyim her ihtimale karşı ilaç almadım burun spreyi pastil ve karadut özüyle devam ediyorum
İnsan riske atmak istemiyor kuzum anlıyorum seni ben toparladım birazValla baya kötüyüm ilaç almak da istemiyorum ama bağışıklığım çok kötü şu an ve ağrı kesici bile içmedim nasıl bir kafa yasiyorum şu an sizin söylemlerinizle farkettim
Bence çatlamış ama emin olmak için yarın da bakarsın catlamissa zaten silinir, bir de hangi uygulama bu güzelmiş, ben de yükleyeyimKızlar 3 lü olan görsel dün yaptığım ovülasyonlar en son gece 2 de yaptım. Bugün de 1 tane az önce yaptım. Sizce çatladı mı yumurta
gunaydın kuşum evet artık yeme maşallah çok erken olmuş yumurtan bol bol degerlendir hadi bakalım gol olsunPara olunca veriririm der az daha sabır der yine içmez ben biliyom malımı
Çörek otunu bırakayım mı peki bu ay elimin ayarı kaçmış yarısı duruyor daha beyons
Bol bol degerlendirn canm Hayırlı haberlerPara olunca veriririm der az daha sabır der yine içmez ben biliyom malımı
Çörek otunu bırakayım mı peki bu ay elimin ayarı kaçmış yarısı duruyor daha beyons