- Konu Sahibi imagination forever
- #1.381
canm test yaparsan alıcaz hayırlı haberiGünaydınn hayırlı haberler almak dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm test yaparsan alıcaz hayırlı haberiGünaydınn hayırlı haberler almak dileğiyle
Evet canım birazdan yine yapacağım bakalım. Femometer evet güzel bi uygulama lh takip edebiliyorsunBence çatlamış ama emin olmak için yarın da bakarsın catlamissa zaten silinir, bir de hangi uygulama bu güzelmiş, ben de yükleyeyim
Bariz bı şekilde var burdayım diyorKızlar bugün sabah ilk idrarda yaptım bugün daha net çıkmış
Rabbim hepinize nasip etsin inşaşlahBariz bı şekilde var burdayım diyor
gunaydın kuşum evet artık yeme maşallah çok erken olmuş yumurtan bol bol degerlendir hadi bakalım gol olsun
İnşallah canlarım önce siz sonra ben müjdeleriz inşallahBol bol degerlendirn canm Hayırlı haberler
İnşallah aminRabbim hepinize nasip etsin inşaşlah
Yengem sağolsun ondan sonra günüm geldiğini biliyor test aldırdı birazdan yapacağım bekleyecektim ne güzelcanm test yaparsan alıcaz hayırlı haberi
Hadi yapta canım sendende güzel haber alalımYengem sağolsun ondan sonra günüm geldiğini biliyor test aldırdı birazdan yapacağım bekleyecektim ne güzel
Kaç gün var canım bataSilik bile çıkmadı
İkinci gün bugün olmam gereken iki gün geçti yaniKaç gün var canım bata
Geç döllenme ihtimali varmı?İkinci gün bugün olmam gereken iki gün geçti yani
Bilmiyorum ki öyle olursa ne zaman yapmam gerek o zamana kadar gelir mi bilmiyorum gelecek gibi de görünmüyorGeç döllenme ihtimali varmı?
Evet ben de yükledim bu uygulamayı, hadi tekrar dene bakalım silinmiş olacak mıEvet canım birazdan yine yapacağım bakalım. Femometer evet güzel bi uygulama lh takip edebiliyorsun
Hayırlı olsun yumurtlama sonrasi kaçıncı gunundu?Kızlar bugün sabah ilk idrarda yaptım bugün daha net çıkmış
Bir kaç gün bekle inşallah geç döllenmedirBilmiyorum ki öyle olursa ne zaman yapmam gerek o zamana kadar gelir mi bilmiyorum gelecek gibi de görünmüyor
Teşekkür ederim ben bu ay 2 defa yumurtlamışım birde adet söktürücü kullanıyordum gebeliğe yardımcı olduğunu bilmiyordum nasılsa yumurtlama dönemim geçmiş diye rahat davrandımHayırlı olsun yumurtlama sonrasi kaçıncı gunundu?
Tebrik ederim Ay bende bu ay 2 defa yumurtladım inş olur bir şeyler benim de kaç gün arayla oldu canım yumurtlama? T C den koyu muydu ikisinde de?Teşekkür ederim ben bu ay 2 defa yumurtlamışım birde adet söktürücü kullanıyordum gebeliğe yardımcı olduğunu bilmiyordum nasılsa yumurtlama dönemim geçmiş diye rahat davrandım
İnşallah pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalımBir kaç gün bekle inşallah geç döllenmedir