- Konu Sahibi imagination forever
- #1.321
Amin canm hepimizn içn hayırlısı olsunTmm canım çok saol benim de ödüm kopmuştu kaçırdımdim diye Allah gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm hepimizn içn hayırlısı olsunTmm canım çok saol benim de ödüm kopmuştu kaçırdımdim diye Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah sen pik gördün müAmin canm hepimizn içn hayırlısı olsun
Ovu yapmadm bu ay benAmin inşallah sen pik gördün mü
Gün aşırı mı yaptınOvu yapmadm bu ay ben
Kafama göre takıldım gunlere pek bağlı kalmadmGün aşırı mı yaptın
artık olsun yaa.hsg cekılmek istemıyorum bıda gelın akıllı minişlerim anneleriniz burda sizi bekliyoorbanada yine olmadı kaplıyor içimi ama en cokta öncesi zaman su gibi geciyor sonrası gelmiyor
Hep pozıtıf kalmaya calısıyorum ama bazen zorlanıyorum işteVallahi canm o dalgalanmalari hep yaşıyoruz oldu gibide geliyor yok ya bu defada olmadı diyoruz bakalım artık hayırlısı
Zaten olacağı varsa her türlü olurKafama göre takıldım gunlere pek bağlı kalmadm
Ah ah o bıdıklar gelmiyor bi türlü ne zaman son bulacak bu bekleyiş çok merak ediyorumartık olsun yaa.hsg cekılmek istemıyorum bıda gelın akıllı minişlerim anneleriniz burda sizi bekliyoor
Hep pozıtıf kalmaya calısıyorum ama bazen zorlanıyorum işt
Ben bugün piki gördüm 10.günümdeyim daha değerlendirmeye başlayacağımAyyy napıyosunuz bebişkolarım,bana hep degerlendirmeler bitince bir hüzün çöküyorsanki yinemi olmadı falan gibicesinden.hep pozıtıf dusunuyorum ama işte bi iç sıkıntısı oluyor zaman zaman.Uğur getırelım bırbırımıze inşallah
Haydi sana kolay gelsinn kuzumBen bugün piki gördüm 10.günümdeyim daha değerlendirmeye başlayacağım
Oooh zaten pıkten sonra degerlendırme yapmak daha ıyı bebısm.hadı bu haftayı guzelce degerlendırsana cok ınanıyorumBen bugün piki gördüm 10.günümdeyim daha değerlendirmeye başlayacağım
Bak erkendende pik gordun yumoşun depar attı resmeneşine kecıboynuzunu kaynatıp içiriyosun,içine karanfılde koy tadı cok guzel.ona dekı ıcmezsen bana 200 bın ver ben tup bebek yapcam de o zaman ıcerBen bugün piki gördüm 10.günümdeyim daha değerlendirmeye başlayacağım
Yaaa hem netleşir işte ne güzel haberleri net öğreniriz canım hala adet olacakmış hissi yok diye diye getircem resmenCanm senin aklina gelmeyecekte bizm geliyor senin test yapacağın
Sağol canım kolları sıvama zamanıHaydi sana kolay gelsinn kuzum
Canımsın bir biz inanıyoruz birbirimize zaten kendimize inanmadığımız kadar yeni pik yeni umut eninde sonunda başaracağız ben de inanıyorum artıkOooh zaten pıkten sonra degerlendırme yapmak daha ıyı bebısm.hadı bu haftayı guzelce degerlendırsana cok ınanıyorum
Para olunca veriririm der az daha sabır der yine içmez ben biliyom malımıBak erkendende pik gordun yumoşun depar attı resmeneşine kecıboynuzunu kaynatıp içiriyosun,içine karanfılde koy tadı cok guzel.ona dekı ıcmezsen bana 200 bın ver ben tup bebek yapcam de o zaman ıcer
Bırak bebıskom artıkabbaaauuwww senınkı bır efsaneee vallahı benımkı zehır versem bu ne demezben senın kocan gıbıyım ama bıseyı yıyıp ıcmem ıcın cook dusunmem gerekır kolay kolay ılacmıs kürmüş hayatta içmemPara olunca veriririm der az daha sabır der yine içmez ben biliyom malımı
Çörek otunu bırakayım mı peki bu ay elimin ayarı kaçmış yarısı duruyor daha beyons
Tabikii yaa bebısmmm ne sandıııııın o gün geldiğinde yakacagız buralarıCanımsın bir biz inanıyoruz birbirimize zaten kendimize inanmadığımız kadar yeni pik yeni umut eninde sonunda başaracağız ben de inanıyorum artık
İşte aynı sen gel de sinir olma dermişim ama keşke senin gibi olsa bunun değerleri bozuk kahve sigara kötü yeme bozukluğu gırla,günde 2 bardak su anca ısrarımla içer su içmeye aciz ama havalar bin beş yüz kusursuzmuş gibi elimde kalcak bir günBırak bebıskom artıkabbaaauuwww senınkı bır efsaneee vallahı benımkı zehır versem bu ne demezben senın kocan gıbıyım ama bıseyı yıyıp ıcmem ıcın cook dusunmem gerekır kolay kolay ılacmıs kürmüş hayatta içmem