-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.221
Aynen yap ben bugün öğlen 12:30 da yaptım ikinci çizgi düne göre koyu olmuştu şimdi sağ kasığımda ağrı oldu böyle batma gibi 17:30 da yine bı tane yapayım dedim belki pik olmuştur diye ikinci çizgi çok silik çıktı ben bunlardan bişey anlamadım gitti.Bakalım bir kaç testim daha var devam edeyim yapmaya
Ben senin yerinde olsam yapmıştım vallaa hayran kaldım iradeneYarın görünüyor
Geçen ay sütten ağzım yanınca yoğurdu buzluktan yerim artıkBen senin yerinde olsam yapmıştım vallaa hayran kaldım iradene
Benim yaşadığım yerde de yok ilçedeyim burdan 1 saat uzaklıkta merkeze gideceğiz biz de mecbur ama sen sık sık gidiyorsan olmaz tabi o da sıkıntı olurKuzum yaşadığım şehirde özel hastane yok zaten ama yaptırmadım da ☺istanbulda 5500 dediler anestezili ben şok oldum zaten
Canım ben olsam bugunude degerkendırrımKizlarrr ben geldimmm normalde yaptığım ovulasyonlara göre pazartesi yumurtam çatlamışti ama hiç akıntım yoktu bugün çok fazla akıntım oldu sizce bugün mu baz alınmalı yoksa ovu testinin pazartesi günü mü
Tamamm yetoo çıkar buzluktannn testlerii haydiiiiGeçen ay sütten ağzım yanınca yoğurdu buzluktan yerim artık
Bende geriliyorum ya önümüzdeki ay doktora yumurta takibi yaptırıcam en rahat öyle oluyorumAynen yap ben bugün öğlen 12:30 da yaptım ikinci çizgi düne göre koyu olmuştu şimdi sağ kasığımda ağrı oldu böyle batma gibi 17:30 da yine bı tane yapayım dedim belki pik olmuştur diye ikinci çizgi çok silik çıktı ben bunlardan bişey anlamadım gitti.
Öyle oluyor mu kiBende geriliyorum ya önümüzdeki ay doktora yumurta takibi yaptırıcam en rahat öyle oluyorum
Oluyor canım. Ben 2 ay klomen kullandım 2 ay ara verdim bu ay doktor değiştirip femara isteyeceğim onları kullanıp yumurta takibi yaptıracağımÖyle oluyor mu ki
Sen ne zamandan beri bebek istiyorsun benim pek bilgim yok bu konulardaOluyor canım. Ben 2 ay klomen kullandım 2 ay ara verdim bu ay doktor değiştirip femara isteyeceğim onları kullanıp yumurta takibi yaptıracağım
Amiin inşallahSon değerlendırmeyıde yaptım bebişler artık güzellikler bekleme vaktiAllahımmmmmm inşallaaaaaahh çok mutlu eder emeklerımızın karsılıgını alacagız.
Aminn kuzummSon değerlendırmeyıde yaptım bebişler artık güzellikler bekleme vaktiAllahımmmmmm inşallaaaaaahh çok mutlu eder emeklerımızın karsılıgını alacagız.
Hayırlı uğurlu olsun tatlışımmSon değerlendırmeyıde yaptım bebişler artık güzellikler bekleme vaktiAllahımmmmmm inşallaaaaaahh çok mutlu eder emeklerımızın karsılıgını alacagız.
2 yıl olacak canım. Kürtaj oldum birdahada olmadıSen ne zamandan beri bebek istiyorsun benim pek bilgim yok bu konularda
Dün benimde öyleydi amaKızlar bu akşam baya kasık ağrım ve üşümem var
Benımde oyle bebısmmm sol kasıgıma bayaa belırgın sancı gırıyor.spermler yabancı gelıyor bence,yadaaaaa hamişkoooo belirtisiKızlar bu akşam baya kasık ağrım ve üşümem var
Çatladı benim kuzum ya.. pazartesi bi akıntım oldu çatlamadıysa o gün çatladı akıntım yok çünkü şuan çok hatta yine değerlendirdim..Dün benimde öyleydi amaçatlama gününüz ne zaman?
2. İhtimaal yaaa 3 ayda unutmuş olamazlar hahahahahBenımde oyle bebısmmm sol kasıgıma bayaa belırgın sancı gırıyor.spermler yabancı gelıyor bence,yadaaaaa hamişkoooo belirtisi