- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.881
Ovulasyon hamile olanlarda hep böyle mi çıkıyor acaba ovulasyon yapmak daha mantıklı sanırım daha az hayal kırıklığıKızlar ya benim adetim muhtemelen 31 mart gibi başlaması gerekiyor pkos var bu arada. Göğüs ağrım arada karın kramplarım var evdede gebelik testi olmadığı için lh testi yapayım dedim sonuç böyle çıktı gebelik olabilir mi acaba
Evett bacakla vajinanın birleştiği kısımdan bahsediyorum gaz sorunum vardı 3 4 gündürKasık batması dediğiniz yer iki bacağın birleşim yeri mi birde alt karında gaz gibi böyle sanki adet gelecek karışımı bir şey oluyor mu
Ya şöyle lh yüksekliğin yoksa hamilelerde böyle çıkabiliyor ama garanti sonuç değil tabikiOvulasyon hamile olanlarda hep böyle mi çıkıyor acaba ovulasyon yapmak daha mantıklı sanırım daha az hayal kırıklığı
Kuzu sende varsa bi ovulasyon yapsana diğer arkadaşın orda da belli olmuş gebeliği3 gün var
Ya şöyle lh yüksekliğin yoksa hamilelerde böyle çıkabiliyor ama garanti sonuç değil tabi kiOvulasyon hamile olanlarda hep böyle mi çıkıyor acaba ovulasyon yapmak daha mantıklı sanırım daha az hayal kırıklığı
Yok gene olanda lh yükselirmiş zaten ondan dolayı sanırım. Yumurtlamaydıysan hamilesindir bir çok kişi böyle öğreniyormuşYa şöyle lh yüksekliğin yoksa hamilelerde böyle çıkabiliyor ama garanti sonuç değil tabi ki
Pkos olanlarda lh yüksekliği gebe olmasalarda olabiliyor. Yani normal zamandada lh yüksekliği varsa her zaman ovulasyon testiniz pik çıkabilir ondan dolayı dedimYok gene olanda lh yükselirmiş zaten ondan dolayı sanırım. Yumurtlamaydıysan hamilesindir bir çok kişi böyle öğreniyormuş
canım 8 aydır deniyoruz dikkat ediyorum her yolu denedik olmuyor olacağını da sanmıyroum artıkÖyle söyleme. Belki şimdi olmayacak ama bir ay sonrasını Allah'tan başkası bilemez.
Hahahaha geçenlerde bende de öyle para bulsam bu kadar sevinmezdimTam üzerimi giyinip dışarı çıkıyordum. Testleri koyduğum çekmeceye tekrar bakayım dedim. Bir laboquick kaset test çıktı. Altın madeni bulmuş gibiyim
evet canım biliyorum allah isteyen herkese nasip etsin ama benim gerçekten bi ümidim kalmadıÜzülme canım benim çoğunuz aynı durumda malesef yalnız değilsin
4 gün var canım geçmedi ama olsa hafifte olsa çıkardı çünkü ben bu ay büyük bir ihtimal erken yumurtladımRegl gününüz geçti mi
3 günlük ovulasyon testim. İlk fotoğraftaki bugünKuzu sende varsa bi ovulasyon yapsana diğer arkadaşın orda da belli olmuş gebeliği
Ya şöyle kaset testlerde çıkmıyor genelde adetinin geçmesi gerekiyor çıkması için4 gün var canım geçmedi ama olsa hafifte olsa çıkardı çünkü ben bu ay büyük bir ihtimal erken yumurtladım
canım benim ben dün lh testi yaptım bariz pik ti dün de attım buraya herkes aynı yorumlar yaptı bana da pcos da yok bende bugün gebelik yaptım negatif yani biraz karışık o durumlar kendiniz ümitlendirmeyin derimYok gene olanda lh yükselirmiş zaten ondan dolayı sanırım. Yumurtlamaydıysan hamilesindir bir çok kişi böyle öğreniyormuş
canımcım güzel düşüncelrin için çok teşekkür ederim ama hiç sanmıyorum olsa çıkardı hafifte olsaYa şöyle kaset testlerde çıkmıyor genelde adetinin geçmesi gerekiyor çıkması için
güzel düşün güzel olsun yoksa bile pes etme elbet zamanı varcanımcım güzel düşüncelrin için çok teşekkür ederim ama hiç sanmıyorum olsa çıkardı hafifte olsa
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğinAyyy çok silik göründü gözüme pazartesiye kadar bekleyip pazartesi kan vereceğim inşallah ya birdaha idrar testide yapmayayım diyorum hatta aman koyulaştı mı stresine girmemek için
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin
Yok kuzum ben değil benim zaten biraz önce arkadaşın attığı gibi t çizgisi daha silik çıkar hep t çizgisinin de çok koyu hatta c den daha koyu olması geeekirmiş diye duydum patlayacak şekilde kırmızı olacak diyorlar lh yükseliyor ya o açıdancanım benim ben dün lh testi yaptım bariz pik ti dün de attım buraya herkes aynı yorumlar yaptı bana da pcos da yok bende bugün gebelik yaptım negatif yani biraz karışık o durumlar kendiniz ümitlendirmeyin derim