- 13 Ekim 2022
- 4.458
- 6.049
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.821
kuşum benim regl erken geldi ya ne durumdasınızBende yiyecektim unuttum kuzum evvelsi akşam 2 damla gördüm hemen yedimmuzla destekliyorum hem bu arada ben senii pozitiff mi gördümm yanlış mı hatırlıyorum
Heyecanla bekliyoruz inşallah pozitif çıkar
Yok canım hiç ağrım sızın bir şeyim yok. Sadece su gibi akıntım var ama Progestan fitil kullanıyorum ondan da olabilir. Ben ilk gebeliğimde de belirtim yoktu o zaman da Progestan kullanıyordum bu su gibi akıntıdan o zaman da vardı. Onun dışında bir şey yoktu. İnşallah canım inşallah artık pozitif görmek istiyorumcanım belirtin varmı çok az kalmış hayırlısı bakalım umarım pozitiftir
Ay bende hemen acaba test attımı diye baktım göremedim
test yapsan varsa cıkar aslında ama sen yapmak istemiyorsun anlıyorum seni bakalım umarım cumartesi güzel bir gün olur senin içinYok canım hiç ağrım sızın bir şeyim yok. Sadece su gibi akıntım var ama Progestan fitil kullanıyorum ondan da olabilir. Ben ilk gebeliğimde de belirtim yoktu o zaman da Progestan kullanıyordum bu su gibi akıntıdan o zaman da vardı. Onun dışında bir şey yoktu. İnşallah canım inşallah artık pozitif görmek istiyorum
Anladım canım olabilir belki ikinciye yumurtlamadır eğer öyleyse mutlaka değerlendirdaha var regle canım ya olsa da çıkmaz ki sadece bir tane kaset test var elimde biraz sonra ovu. Yapacağım belki ikinci kez yumurtlama oldu
birazdan tekrar test yapacağım canım bakalım nasıl çıkacak bana da ikinci yumurtlama gibi geldi. atarım buraya testiAnladım canım olabilir belki ikinciye yumurtlamadır eğer öyleyse mutlaka değerlendir
Yapmadım kuzum. Yapmamaya karar verdim bir kaç gün dahaParlayanGece kuzum test yaptın mıııı
Regl günün ne zaman canım
Ayyy çok silik göründü gözüme pazartesiye kadar bekleyip pazartesi kan vereceğim inşallah ya birdaha idrar testide yapmayayım diyorum hatta aman koyulaştı mı stresine girmemek içinbiliyordum pozitif olduğunu hemen kan vermelisin inşallah kanda da pozitifi göreceksin O ogretmennnhaniiimm1
Ben soracaktım benden önce davrandın canımm :) hepimiz bekliyoruz demekki
Kızlar yapmadım valla :) beklemeye aldım kendimiParlayanGece kuzum test yaptın mıııı
Prodoctor kuzum test regle tahmine göre 3 4 gün falan varhangi marka canım bu test regline kaç gün var O ogretmennnhaniiimm1
Ahh süper hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahDoğru hatirliyosun canım, darısı sizlere inşallah
kuzum bende erken yumurtladığımı düşnüüyorum ama takip etmediğim için bilmiyorum takvime göre 8 gün kaldı ama 2 akşam önce 2 damla kan geldi silincekuşum benim regl erken geldi ya ne durumdasınızsevayd
erken yumurtlama olduysa regl günü degişir takvime bakma benimde takvime göre 2 gün önce geldi. kuzum senin durumda erken ögrenmek takip için daha iyi olur yinede sen bilirsin test yaparsan etiketle merak ederimAhh süper hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahbizede dua edermisin
kuzum bende erken yumurtladığımı düşnüüyorum ama takip etmediğim için bilmiyorum takvime göre 8 gün kaldı ama 2 akşam önce 2 damla kan geldi silincebir umutlanmadım ve korkmadım değil(dış gebelikte de böyle olmuştu onda 8 gün önce olmuş) hafif ağrılarım oluyo kasıklarımda yumurtlama gününden beridir göğüslerimde acıyor. Kasıklarımdaki ağrı tam şeyimin üstünde bu kez dış gebelikte tam kasık ve bacağımın birleştiği yerdi sağlıklıysa benimle olsun değilse birşey yapmadan kendiliğinden sonlansın diye dua ediyorum iki gündür bu kez oldu gibi hissiyatım var nedense daha test yapmadım zaten kuzum