- 14 Haziran 2023
- 6.285
- 4.995
- 23
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.841
Yaaaa ama niye dört gözle seni bekliyordumYapmadım kuzum. Yapmamaya karar verdim bir kaç gün daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ama niye dört gözle seni bekliyordumYapmadım kuzum. Yapmamaya karar verdim bir kaç gün daha
Kuzu ya regl olursam diyorum. Sizi de umutlandırmış olursam. Testlere inancınızı kırmak istemiyorum açıkçası ama yap göreceğiz derseniz yaparım bugünYaaaa ama niye dört gözle seni bekliyordum
Nasıl istersen canım inşallah her şey gönlünce olurAyyy çok silik göründü gözüme pazartesiye kadar bekleyip pazartesi kan vereceğim inşallah ya birdaha idrar testide yapmayayım diyorum hatta aman koyulaştı mı stresine girmemek için
Aminn Allah'ım hayırlısıyla isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah verdiğim kan testlerimdede pozitifi görürüm çok teşekkür ederimTestler iki gün arayla böyleyse bizede hayırlı olsun demek düşer. İnşallah kanda da pozitifi görürsün
yaaa evet daha düşük çıkar diye hemen kan vermeyeyim diyoruummBenim de böyleydi kan verdim 32 çıkmıştı canım, bence hayırlı olsun O ogretmennnhaniiimm1
Ya onuda yapmak geldi aklıma ama heyecanla gidip eczaneden bunları aldım kan verip geldim bakalım umarım hakkımda hayırlısı olurMerhabaa umarım vardır ama kan testi vermeden önce erken gebelik testi yapmanızı öneririm
Akıntıya göre erken oldu ama tam hangisinde sulu akıntı oldu hatırlamıyorum evet kuzum direkt kan vermem gerek belkide 3 kez falan artışa bakmak lazım. Erken gebelikte yok bende eşimede sürpriz olsun diye aldırtmıyorum 1 nisan tatil olursa hem test alayım pozitif çıkarsa kan vereyim diye düşünüyorum akşama büyük şaka diye açıklarımtabiki etiketlerim kuzum bak senin şans dönecek nisanda inşerken yumurtlama olduysa regl günü degişir takvime bakma benimde takvime göre 2 gün önce geldi. kuzum senin durumda erken ögrenmek takip için daha iyi olur yinede sen bilirsin test yaparsan etiketle merak ederim
Yap kız her türlü olacağına varıyor eğer varsa (inşallah vardır) sen o testi yapsanda öğreneceksin yapmasanda öğreneceksin oyüzden kendini kasmaya gerek yok. Tabi yine de sen bilirsin içinden nasıl geliyorsa öyle yap zorlamakda istemiyorumKuzu ya regl olursam diyorum. Sizi de umutlandırmış olursam. Testlere inancınızı kırmak istemiyorum açıkçası ama yap göreceğiz derseniz yaparım bugün
Amin canım kan verdin miAminn Allah'ım hayırlısıyla isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah verdiğim kan testlerimdede pozitifi görürüm çok teşekkür ederim
Tamam. Kaset yaparım. Biraz tutayım idrarımı. Atarım size öğleden sonra :)Yap kız her türlü olacağına varıyor eğer varsa (inşallah vardır) sen o testi yapsanda öğreneceksin yapmasanda öğreneceksin oyüzden kendini kasmaya gerek yok. Tabi yine de sen bilirsin içinden nasıl geliyorsa öyle yap zorlamakda istemiyorum
Amiiinn inşallah hepimizinnNasıl istersen canım inşallah her şey gönlünce olur
Regle 3 4 gün var tahminimce:) göğsüm ağrımaya başladı normalde reglde ağrımaz göğsüm birde çok nadiren bi batma oldu kasıklarımda başka belirtim olmadıAhh hayırlı olsun regl kaç gün var ? Belirtileriniz nelerdi
amiiiinn inşallahYa onuda yapmak geldi aklıma ama heyecanla gidip eczaneden bunları aldım kan verip geldim bakalım umarım hakkımda hayırlısı olur
Evet verdim çok şükür normalde 1 tüp alıyorlardı bugün 3 tup aldılar bide idrarda aldılar ah çok heycanliAmin canım kan verdin mi
İnşallah hayırlı haberlerlerleEvet verdim çok şükür normalde 1 tüp alıyorlardı bugün 3 tup aldılar bide idrarda aldılar ah çok heycanli
inşallah canım pazar akşamı gizli test al yap kuşum varsa ona göre kan verirsin 1 nisandaAkıntıya göre erken oldu ama tam hangisinde sulu akıntı oldu hatırlamıyorum evet kuzum direkt kan vermem gerek belkide 3 kez falan artışa bakmak lazım. Erken gebelikte yok bende eşimede sürpriz olsun diye aldırtmıyorum 1 nisan tatil olursa hem test alayım pozitif çıkarsa kan vereyim diye düşünüyorum akşama büyük şaka diye açıklarımtabiki etiketlerim kuzum bak senin şans dönecek nisanda inş
Sonucu ne zaman çıkacakmış. Çıkar çıkmaz bizede haber verEvet verdim çok şükür normalde 1 tüp alıyorlardı bugün 3 tup aldılar bide idrarda aldılar ah çok heycanli
Canım benim vermemmi sonuç ne olursa olsun insallqh haber edicem yarın çıkarsa inşallah eğer çıkmazsa pazartesi dedi doktor şimdi bol bol e nabizi kontrol etme vakti gazabimiz mübarek olaSonucu ne zaman çıkacakmış. Çıkar çıkmaz bizede haber ver
Sağlık ocağında verdiysen bir gün sonraya çıkar kuzumCanım benim vermemmi sonuç ne olursa olsun insallqh haber edicem yarın çıkarsa inşallah eğer çıkmazsa pazartesi dedi doktor şimdi bol bol e nabizi kontrol etme vakti gazabimiz mübarek ola