- 26 Mart 2024
- 676
- 823
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.781
Cok geçmiş olsun. Rabbım tekrar kucağınıza doldursun. Korkmayın hiç inşallah kendi düşer. Öyle olmazsa da korkmayın zaten bayıltip yapılıyor kürtaj. Uyandığında hiç bisey hatirlamiyor olacaksın. İnan Rabbım hayırlısını biliniyor.Başka doktora gittik şimdi aynı şeyleri söyledi %51 sağlıksız gebelikmiş düşük olacak büyük ihtimalle çünkü kese büyümemiş hiç kalp atışınızda duymadık çünkü çok küçük 5mm düşük olacak kendi kendine veya kürtaj İnşallah düşük olur kendi kendine ben kürtaj olmak istemiyorum
E süper o zaman inşallah yerleşmedirAvokadoda tükett bak
Yok canım geçti benim yumurtlamam adetime 9 gün kaldı takvime göre.ben erken yumurtladığımı düşünüyorum o yüzden 9dan da az olabilirdg 23ncü günündeyim
İnşallah canımE süper o zaman inşallah yerleşmedir
Bizim sebepsiz infertilite var 1. Aşılamamı 5 martta olmuştum negatif oldu. Yarın doktora gidicem yumurta sayımına . Çok güzel haberler alalımdün kızım olursa ismini başak mi koysam diye düşünmüştüm çok güzel bi isim bence
Çok üzgünüm çok hayırlısCok geçmiş olsun. Rabbım tekrar kucağınıza doldursun. Korkmayın hiç inşallah kendi düşer. Öyle olmazsa da korkmayın zaten bayıltip yapılıyor kürtaj. Uyandığında hiç bisey hatirlamiyor olacaksın. İnan Rabbım hayırlısını biliniyor.
Aşırı pikkk. OlabilirKızlar ya benim adetim muhtemelen 31 mart gibi başlaması gerekiyor pkos var bu arada. Göğüs ağrım arada karın kramplarım var evdede gebelik testi olmadığı için lh testi yapayım dedim sonuç böyle çıktı gebelik olabilir mi acaba
Pkos olunca bi bilemedim yinede yaAşırı pikkk. Olabilir
Yarın aynı saatte tekrar yap bakalımPkos olunca bi bilemedim yinede ya
Gebelik varsa çıkar mı acaba ya erken gebelik testindeYarın aynı saatte tekrar yap bakalım
Yarın yap kuzum çıkabilirGebelik varsa çıkar mı acaba ya erken gebelik testinde
Birazdan bi nöbetçi eczane arayayım ben ya en iyisi duramadımYarın yap kuzum çıkabilir
Acaba sipariş getirirler miBirazdan bi nöbetçi eczane arayayım ben ya en iyisi duramadım
Yok sanmıyorum kendim gideceğim mecburenAcaba sipariş getirirler mi
Pikin piki bence test yapmalısınızYok sanmıyorum kendim gideceğim mecburen
Canım çok üzüldüm ama muhakkak bir hayır vardır. Sağlıksız gebelikse vücut bir şekilde atabiliyor, saglikliysa da inşallah sana sımsıkı tutunsunBaşka doktora gittik şimdi aynı şeyleri söyledi %51 sağlıksız gebelikmiş düşük olacak büyük ihtimalle çünkü kese büyümemiş hiç kalp atışınızda duymadık çünkü çok küçük 5mm düşük olacak kendi kendine veya kürtaj İnşallah düşük olur kendi kendine ben kürtaj olmak istemiyorum
Ben de yumurtlama zamanı hep avokado yemiştimBenim daha haftaya cumabu lekelenme beni düşündürdü avokado muz falan yiyorum iyi tutunsun varsa diye hiç test yapmaya niyetim yok daha
Allah kalbine selamet versin, 2 defa kürtaj oldum, seni çok iyi anlıyorum, merak etme acın taze kalmayacak ve tabiki Allah'tan ümit kesilmezÇok üzgünüm çok hayırlıs
Canım beklemedeyim yarın aşılamanın 13. Günü. Test yapmadım yapmayacağım. Adet olmazsam cumartesi 15. Gün kan vereceğimfnd_50 canım nasılsın? Aşılama olmustun, sonuç belli mi? Test yaptın mı?
En iyisini yapıyorsun önceden testle strese girmektense test gününü beklemek daha az yıpratıyor. İnşallah sonucun pozitifdir eskilerden takip edyordumCanım beklemedeyim yarın aşılamanın 13. Günü. Test yapmadım yapmayacağım. Adet olmazsam cumartesi 15. Gün kan vereceğim