- 20 Mart 2024
- 45
- 16
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.801
Allahım hepimize nasip etsin inşallah bebişlerimizi isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı, güzel haberlerle gelCanım beklemedeyim yarın aşılamanın 13. Günü. Test yapmadım yapmayacağım. Adet olmazsam cumartesi 15. Gün kan vereceğim
Ay test aldım ama çok kararsızım yapıp yapmamak arasında negatif görürüm diyePikin piki bence test yapmalısınız
Heyecanla bekliyoruz inşallah pozitif çıkarAy test aldım ama çok kararsızım yapıp yapmamak arasında negatif görürüm diye
İnşallah pozitifdir canım ne zaman yapıcaksınAy test aldım ama çok kararsızım yapıp yapmamak arasında negatif görürüm diye
İnşallah canım teşekkür ederimHadi hayırlısı, güzel haberlerle gel
Bende yiyecektim unuttum kuzum evvelsi akşam 2 damla gördüm hemen yedim muzla destekliyorum hem bu arada ben senii pozitiff mi gördümm yanlış mı hatırlıyorumBen de yumurtlama zamanı hep avokado yemiştim
Yaaa Olsun bir sonraki ay a inşallahParlayanGece geldi kırmızılar benim kuzu
Kızlar sabah yaptım ilk idrarla eğer kafayı yemediysem böyle aşırı silik bi çizgi var fotoğrafta çıkmıyor parlıyor çekemedim beklenen adetimede 4 gün kaldı cumartesi tekrar yapacağımHeyecanla bekliyoruz inşallah pozitif çıkar
Regl günün ne zaman canımKızlar sabah yaptım ilk idrarla eğer kafayı yemediysem böyle aşırı silik bi çizgi var fotoğrafta çıkmıyor parlıyor çekemedim beklenen adetimede 4 gün kaldı cumartesi tekrar yapacağım
Doğru hatirliyosun canım, darısı sizlere inşallahBende yiyecektim unuttum kuzum evvelsi akşam 2 damla gördüm hemen yedim muzla destekliyorum hem bu arada ben senii pozitiff mi gördümm yanlış mı hatırlıyorum
Pkos olduğu için net tarihim yok ama tahmini 31 mart 1 nisan gibi olmam gerekiyorRegl günün ne zaman canım
Merhabaa umarım vardır ama kan testi vermeden önce erken gebelik testi yapmanızı öneririmMerhabalar öncelikle Umarım bu ayı güzelliklerle senelerdir hayalini kurduğum minik melegimle kapatırım. Kızlarım test yaptım tam emin olamadım 2 gün aralıkla yaptım testi. Düzensiz bir adet dönemim var 2 kere klomen tedavisi gördüm başarısız oldu bende saldım pskolojimi rahatlatmak istedim hamdolsun daha iyiyim daha umutluyum sizlere sormak istedim sizce testte olumlu sonuç varmı kızlarım birazdan kan testi vermeye gidicem inşallah şimdiden tatlı yorumlarınız için çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 3408122
Testler iki gün arayla böyleyse bizede hayırlı olsun demek düşer. İnşallah kanda da pozitifi görürsünMerhabalar öncelikle Umarım bu ayı güzelliklerle senelerdir hayalini kurduğum minik melegimle kapatırım. Kızlarım test yaptım tam emin olamadım 2 gün aralıkla yaptım testi. Düzensiz bir adet dönemim var 2 kere klomen tedavisi gördüm başarısız oldu bende saldım pskolojimi rahatlatmak istedim hamdolsun daha iyiyim daha umutluyum sizlere sormak istedim sizce testte olumlu sonuç varmı kızlarım birazdan kan testi vermeye gidicem inşallah şimdiden tatlı yorumlarınız için çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 3408122
Ben soracaktım benden önce davrandın canımm :) hepimiz bekliyoruz demekkiParlayanGece kuzum test yaptın mıııı
canım belirtin varmı çok az kalmış hayırlısı bakalım umarım pozitiftirCanım beklemedeyim yarın aşılamanın 13. Günü. Test yapmadım yapmayacağım. Adet olmazsam cumartesi 15. Gün kan vereceğim
Ay bende hemen acaba test attımı diye baktım göremedimBen soracaktım benden önce davrandın canımm :) hepimiz bekliyoruz demekki