- 8 Ağustos 2023
- 5.355
- 5.318
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.761
Evetİnşallah kat kat yükselerek devam eder canım yarında test yapacaksın dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetİnşallah kat kat yükselerek devam eder canım yarında test yapacaksın dimi
Evet kuzum görüyorum inşallah daha da koyulaşır hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde çok mutlu oldum adına
Çok çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla hepimiz için. İnşallah koyulaşırEvet kuzum görüyorum inşallah daha da koyulaşır hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde çok mutlu oldum adına
Bu günde kalp atışını görmek zor olurdu zaten. Başka bir doktora daha gorunmenizi tavsiye ederim. Düşerse hiç üzülmeyin çünkü o bebek zaten sağlıklı değildir. Kanaman durduysa hala bi ihtimal var . Sağlıksız bi gebelikse Rabbım zorlaştırmadan sonuca ulaştırsın. Saglikliysa da zaten ne olursa olsun tutunacaktir. Rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.Kızlar ben hamile olduğumu geçen hafta Salı günü öğrenmiştim hatırlarsanız bugün 5hafta 6 günlükken kalp atışlarını duymak ümidiyle gitmiştik hastaneye ama sabah hafiften başlayıp çoğalan kanamayla randevuyu erken saate akıp erken gittik, kese büyümedi gerekenden küçükmüş ve düşük olabilirim bugün kanamam çoğalırsa düşük olur yarın muayene gelirsin dedi eğer olmazsa %1 ihtimalle iyi olur dediler ama umutlu bakma dedi doktor canım çok sıkkın hiç iyi değilim böyle bir durum yaşayan oldu mı şun düşük de olmadım kanamam çok az damla damla geliyor iğne vurulmuştum progestoron düzelir mi n olur bilmiyorum ne yapacağımı ben
Benim İlk hamileliğimde böyleydim durup dururken sıcaklayıp terliyordum tabi ateşimde hep 37 ve üstünde seyrediyorduKızlar sabah bir şeyim yoktu şuan ateşim 37 normal mi?
Ay inşallahBenim İlk hamileliğimde böyleydim durup dururken sıcaklayıp terliyordum tabi ateşimde hep 37 ve üstünde seyrediyordu
Bende ilk hamileliğimde öyleydim canım sıcak basıp duruyordu özellikle geceleri uyurkenKızlar sabah bir şeyim yoktu şuan ateşim 37 normal mi?
İnşallah benimde öyledir. Çok sıcak bastı bugün. Eşim dedi ben üşüdüm sen napiyosunBende ilk hamileliğimde öyleydim canım sıcak basıp duruyordu özellikle geceleri uyurken
Ahh bende gördüm senin kaç günün vardı kuzum ya sabah konuştuk ama hatırlamadım
Cumartesi bekliyorumAhh bende gördüm senin kaç günün vardı kuzum ya sabah konuştuk ama hatırlamadım
Ben yaptım birşey çıkmadı kandırdı beni test ben adeti günü olmazsam yaparım 4 gün kaldı zahtenCumartesi bekliyorum
Bende şuan çıkmış bile olsa sanki test yanlış gibi geliyor yokmuş gibi. Regl gününe kadar da inanamıcam. Daha önce silik çizgi maduru oldumBen yaptım birşey çıkmadı kandırdı beni test ben adeti günü olmazsam yaparım 4 gün kaldı zahten
Başka doktora gittik şimdi aynı şeyleri söyledi %51 sağlıksız gebelikmiş düşük olacak büyük ihtimalle çünkü kese büyümemiş hiç kalp atışınızda duymadık çünkü çok küçük 5mm düşük olacak kendi kendine veya kürtaj İnşallah düşük olur kendi kendine ben kürtaj olmak istemiyorumBu günde kalp atışını görmek zor olurdu zaten. Başka bir doktora daha gorunmenizi tavsiye ederim. Düşerse hiç üzülmeyin çünkü o bebek zaten sağlıklı değildir. Kanaman durduysa hala bi ihtimal var . Sağlıksız bi gebelikse Rabbım zorlaştırmadan sonuca ulaştırsın. Saglikliysa da zaten ne olursa olsun tutunacaktir. Rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.
Benim daha haftaya cuma bu lekelenme beni düşündürdü avokado muz falan yiyorum iyi tutunsun varsa diye hiç test yapmaya niyetim yok dahaCumartesi bekliyorum
Bende muz yiyorum sürekliBenim daha haftaya cuma bu lekelenme beni düşündürdü avokado muz falan yiyorum iyi tutunsun varsa diye hiç test yapmaya niyetim yok daha
Sizin bu kanama yumurta çatlama kanaması olabilir değerlendirinYani erken yumurtladığım için daha erkene çekti regl günümü ama işte kaç gün önceye ovü kullanmadığjm için anlayamıyorum. Ama dış gebelik geçirdiğimde de 8 gün kala olmuş kuzum. Belki şimdide öyle. Ya varsada umarım sağlıklıdır
Avokadoda tükett bakBende muz yiyorum sürekli
Yok canım geçti benim yumurtlamam adetime 9 gün kaldı takvime göre.ben erken yumurtladığımı düşünüyorum o yüzden 9dan da az olabilir dg 23ncü günündeyimSizin bu kanama yumurta çatlama kanaması olabilir değerlendirin