- 8 Ağustos 2023
- 5.347
- 5.306
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.581
Bende bilemedimEn sağda bi çizgi var ama o çizginin olması gereken yer orası mı bilemedim…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilemedimEn sağda bi çizgi var ama o çizginin olması gereken yer orası mı bilemedim…
İnşallah kuzumBende en sağda bir çizgi görüyorum ama doğru yerde mi o çizgi bilemedim kuzum, inşallah test hatalı felan değildir diye umuyorum
İnşallah hamilesindir başka bi testin varsa tekrarla istersenBende bilemedim
Dışarı çıkıp alasım geliyorİnşallah hamilesindir başka bi testin varsa tekrarla istersen
Hahahahahahha bi yürüyüş yapmak niyetiyle çıkıp eczaneye uğrayabilirsinDışarı çıkıp alasım geliyor
Canım böyle görünmüyor ama fotoğraftan olabilir, sen görüyor musun?Kızlar sizce var mı? Erken gebelik testi
Amin İnşallah Siz kalp atışını duydunuz muBizim minnoslar epey yakın, sağlıkla buyusunler inşallah
Benimde rahim duvarı ile dışına yakın dedi intramural miyom olarak geçiyor dr rahim içinde olmayan miyonlarda genelde bi sıkıntı olmuyor gebeligede engel değil demişti inan dr gidinceye kadar da hiç bilmiyordum ne agrım adet dışında kanamam olmuştu şükür kurtajdan sonra da bi sıkıntı yaşamadım seninde büyük ihtimalle kurtajdan dolayı olmuş olabilir yine bi dr görün canım ne olur ne olmazDoktor rahim duvarinda diye soylemisti ama miyomlar hakkinda cok bilgim olmadigi icin o an ayrinti soramadim yeri ve boyutu onemliymis sanirim.Ocak ayi nerdeyse tamamen kanama ile gecti subat ayinda hormon ilaci kullandim oylelikle kesildi. Subatta gittigim de Doktor miyomu cok onemsememisti o daha cok kurtaj sonrasi adet duzensizligi gibi dusunuyordu birde son kontrolde kanama vs. yoktu sonradan basladi bakalim takip edicez artik. Tesekkur ederim canim senin miyomun nerde? Rahatsizlik veriyor mu? Kanama olmamasi iyiymis
Yok henüz değil, sat 15 Şubat benim, sizin 600 lerde çıktığı gün (pazartesi) benim de 1426 çıkmıştı Perşembe 4957 çıktı keseyi gördük, kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı biziAmin İnşallah Siz kalp atışını duydunuz mu
Evet muhtemelen kurtaj sonrasi oldu cunku ben her yaz Turkiye’ye gelince mutlaka jinekolog kontrolunden geciyorum ve gectigimiz yaz boyle bir sey yoktu kurtaj sonrasi ikinci adetim leke seklinde oldu sonradan da Ocak ayinda ani bir kanama basladi ve bir ay surdu doktora gittigimde miyomu ogrenmis oldum ama cok kucuk ve zararsiz oldugunu soylediler insaallah bir sorun cikarmaz. Evet kanama devam ederse tekrar giderim doktora. Cok sukur sikinti yasamamana sevindim canim kanama cok kotu oluyor miyom turlerimiz farkli demek ki takip etmek de fayda var hic sorun yasamayalim insaallahBenimde rahim duvarı ile dışına yakın dedi intramural miyom olarak geçiyor dr rahim içinde olmayan miyonlarda genelde bi sıkıntı olmuyor gebeligede engel değil demişti inan dr gidinceye kadar da hiç bilmiyordum ne agrım adet dışında kanamam olmuştu şükür kurtajdan sonra da bi sıkıntı yaşamadım seninde büyük ihtimalle kurtajdan dolayı olmuş olabilir yine bi dr görün canım ne olur ne olmaz
Bizde çarşamba günü çağırdı İnşallah gidicez kalp atışlarını duyacağız Benimde Sat 15 ŞubatYok henüz değil, sat 15 Şubat benim, sizin 600 lerde çıktığı gün (pazartesi) benim de 1426 çıkmıştı Perşembe 4957 çıktı keseyi gördük, kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı bizi
Canım bence pik günün gibi bugün, yarın yine yaptığında silikleşmiş olursa zaten belli olur artık..Kızlar en sondaki ovulasyonu bugün yaptım pik mi sizce bilemedim adetin 14. Günündeyim
Anladım canim değerlendireyim o zaman bugün teşekkürlerCanım bence pik günün gibi bugün, yarın yine yaptığında silikleşmiş olursa zaten belli olur artık..
Rica ederim canım değerlendir bugünü yarın ara verebilir diğer gün tekrar değerlendirebilirsin, bende bir dolu bir boş şeklinde gittim bakalım güzel sonuçlar elde edelim inşallahAnladım canim değerlendireyim o zaman bugün teşekkürler
İnşallah canim sende mi yapmıştın ovulasyonRica ederim canım değerlendir bugünü yarın ara verebilir diğer gün tekrar değerlendirebilirsin, bende bir dolu bir boş şeklinde gittim bakalım güzel sonuçlar elde edelim inşallah
Evet canım bende yaptım 14.gün böyle seninki gibiydi 15.gün silikleşti.. şimdi 25.gündeyim bekliyorum test felan yapmadım dahaİnşallah canim sende mi yapmıştın ovulasyon