- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.461
Dün kaset test yaptım akşam onda çıkmadı bugün eşim comfort erken gebelik testi almış 3 adet onda çıktı yarın sabah adet olmam lazım olmazsam tekrarlıcam testi bugünkü böyle cıktı anlamadım bende var mı yok muCanım bu testten sonra tekrar test yaptın mı merak ettim
Degisiklik yaptilar heralde ama garip geliyor bana eski hali daha iyiydiÖyle benimde canım
Amin canim cok iyi olmus cok sevindim senin adinaAyy canım benim nasıl rahatladım anlatamam. Hsg hep aklımdaydı zaten onu da yaptırdım aklımda soru işareti kalmadı. İnşallah güzel haberlerle gelirim canım hepimiz için dua ediyorum
Bence var canim pembe belli oluyorDün kaset test yaptım akşam onda çıkmadı bugün eşim comfort erken gebelik testi almış 3 adet onda çıktı yarın sabah adet olmam lazım olmazsam tekrarlıcam testi bugünkü böyle cıktı anlamadım bende var mı yok mu Eki Görüntüle 3402865
Ayyy soruyor musun bide bal gibi kaymak gibi hamilesin. Cok mutlu oldum insallah saglicakla devam eder. Bize de dua etBeta 634 kızlar hamile miyim
Ohooo epey de yüksek çıkmış maşallah hamilesin tabiki, sağlıkla al kucağına inşallahBeta 634 kızlar hamile miyim
Bence hayırlı olsun denir bunaDün kaset test yaptım akşam onda çıkmadı bugün eşim comfort erken gebelik testi almış 3 adet onda çıktı yarın sabah adet olmam lazım olmazsam tekrarlıcam testi bugünkü böyle cıktı anlamadım bende var mı yok mu Eki Görüntüle 3402865
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallahBeta 634 kızlar hamile miyim
Bu test brnce pozitifDün kaset test yaptım akşam onda çıkmadı bugün eşim comfort erken gebelik testi almış 3 adet onda çıktı yarın sabah adet olmam lazım olmazsam tekrarlıcam testi bugünkü böyle cıktı anlamadım bende var mı yok mu Eki Görüntüle 3402865
selam canım benim eşimde de var aynı sorun kaç çıktı ileri hız sonuçları atsana bi bakıyımKızlar eşimde ileri hareketlilik düşük çıktı. Doktor tavsiyesi argifertil önerdi. Bilginiz var mı?
İnşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah
Evet sağlık ocağından geldim hamileyim çok Şükür İnşallah dualarım sizinle Allah isteyen bu haberi şu mübarek aylarda tez vakitte sağlıkla nasip etsin İnşallahAyyy soruyor musun bide bal gibi kaymak gibi hamilesin. Cok mutlu oldum insallah saglicakla devam eder. Bize de dua et
İnşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah sağlıkla huzurla mutluluklaOhooo epey de yüksek çıkmış maşallah hamilesin tabiki, sağlıkla al kucağına inşallah
Attım kuzu özeldenselam canım benim eşimde de var aynı sorun kaç çıktı ileri hız sonuçları atsana bi bakıyım
Yaa tüh Allah yardımcın olsun canım, inşallah sorunsuz atlatirsinYine kanamam başladı yine hastanedeyim bu hamilelik yatarak geçecek gibi duruyor
İnşallah canım bir ay rapor verdiYaa tüh Allah yardımcın olsun canım, inşallah sorunsuz atlatirsin
Yaa epey de uzunmuş, bol bol dinlen, Allah kolaylık versinİnşallah canım bir ay rapor verdi
Benim de bu değerlere yakın çıkmıştı canım. Hayırlı olsunBeta 634 kızlar hamile miyim