- Konu Sahibi imagination forever
- #3.481
Amin canım sağol 3 yaşında oğlum var baya yoruyor münkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorumYaa epey de uzunmuş, bol bol dinlen, Allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sağol 3 yaşında oğlum var baya yoruyor münkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorumYaa epey de uzunmuş, bol bol dinlen, Allah kolaylık versin
BeeennKızlar aranızda d vit takviyesi kullanan var mı
Hangisini kullanıyorsunnnBeeenn
Bu canım günde bir damla. Eğer unutursam bi kaç gün 2 damlaHangisini kullanıyorsunnn
Yumurtlama zamanın olabilir mi ?Aşırı kasık ağrım var henüz 12 gün var adetime bu durumu yaşamam normalmi ilk kez oluyor. Korunmayı geçen ay bıraktık. Kafamda deli sorularrr
2 gün önce yumurtlama bitti ovülasyon dönemi bitti yani. Programla takip ediyorumYumurtlama zamanın olabilir mi ?
Bazen programa göre olmaya biliyor ama bilemiyorum canım2 gün önce yumurtlama bitti ovülasyon dönemi bitti yani. Programla takip ediyorum
Anladım canım teşekkür ederim cevabın içinBu canım günde bir damla. Eğer unutursam bi kaç gün 2 damla
merhaba durumunuz nedir acaba kan vermiştiniz en sonBugün de kan vermistim bugün çıkmadı malesef
Cnm inşallah yüzün guler, bnada haber et, etıketle bniİnşallah canım benim çok teşekkür ederim
Beta 1426 çıktı pazartesi, yarın kese için gideceğim inşallahmerhaba durumunuz nedir acaba kan vermiştiniz en son
Yaa ne güzeell hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bizlerede dua edinBeta 1426 çıktı pazartesi, yarın kese için gideceğim inşallah
Evet dün doktora gittiğimizde gördük keseyi gayet iyi yerindeymiş haftaya çarşamba da kalp atışlarını duyacağız İnşallahBenim de bu değerlere yakın çıkmıştı canım. Hayırlı olsun cuma günü vajinal kese görünür
Tamam canım bekliyorum günler geçmiyor ya haftaya cuma kan vereceğim 15. Gün olmuş oluyor. Beklicem valla. Haber ederim inşallahCnm inşallah yüzün guler, bnada haber et, etıketle bni