- 8 Haziran 2023
- 800
- 1.070
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.421
Ooo süper gelişmeler, hadi inşallah bu ay güzel haberi alacağız bence sendenCanım bende bayadır girmedim 9 martta adet oldum. Eşimde bende şöööööyle bir güzel bütün testlerimizi yaptırdık. Şükür bir sorun çıkmadı ikimizde de. Bide adetim biter bitmez Hsg çektirdim meğer iki tüpümde de hafif tıkanıklık varmış veee işlem sırasında ikisi de açıldı. Belkide bütün problem tüplerdeydi. Ek olarak doktorum içinde inositol, folat olan multivitamin, b12, d vitamin verdi bunlar yeter dedi. Bende durumlar böyle
Bende orayı araştırmıştırdım zaten şuan sende benim içimi rahatlattın kuzum allah razı olsunYok kuzum Cevat bey yapmadı. Ama içeri girdiğim andan itibaren gerek personeller gerek doktorlar çok ilgiliydi. Personeller gerekli bilgileri aktarıp bekleme odasına alıyor. Sarışın bir kadındı doktor. Yaptığı işlemleri her adımda anlattı.Gayet rahatlatıcıydı. Girerken çok korktum ama asla acımadı. Ya tam hatırlamıyorum ama 7-8 dakika civarı sanırım. Doktor zaten merak etme şimdi bitiyor diyerek rahatlattı. Sonra aynı gün hafif lekelenmem oldu ve bitti. Verilen parayı hakeden bir firma.
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimGüzel haberlerini bekliyoruz, inşallah tutmuştur
Umaeım gerek kalmaz. Ama gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Bende orayı araştırmıştırdım zaten şuan sende benim içimi rahatlattın kuzum allah razı olsunumarım gerek kalmaz ama kalırsa da oraya giderim
Anladım kuzum çokk iyi yapmışsınanestezi alarak mı oldun ? Birde istabulda yaptırdıysan ne kadara yaptırdın acaba ? İnşallah bir daha aynı şeyler yaşanmayacak
Evet canım rahim filmi. Yok o dediğin ultrason usg. Bunda bir sıvı enjekte edip rahiminin filmini çekiyorlar tıkanıklık polip vs var mı diye genelde sanırım 1 sene çocuk deneyip olmayanlara öneriyorlar banada doktor dış gebelik geçirdiğim için önerdi ama uçuk bir fiyatla özelde devlete gittim hamile kalmakla ilgili problemin var mı dedi bende hayır dedim (1.5 ayda hamile kalmıştım o zaman) 6 ay dene olmazsa o zaman isterim dedi
İnşallah canım içim kıpır kıpır umut dolu olucak Rabbimin izniyleOoo süper gelişmeler, hadi inşallah bu ay güzel haberi alacağız bence senden
Umaeım gerek kalmaz. Ama gönül rahatlığıyla gidebilirsin.
Tabi canım da neden istedin anlamadımKuzum hsg filmin fotosu varsa atar mısın rica etsem
Teşekkür ederim canım Bende çektirdimde karşılaştırmak istedim oyüzdenTabi canım da neden istedin anlamadım
Anladım kuzucum yarında eşimin sperm testi var. Tüplerim açık ama 5*6 mm polibim varmış. Eşimin işlemi de bittikten sonra doktora tekrar gideceğim. BakalımTeşekkür ederim canım Bende çektirdimde karşılaştırmak istedim oyüzden
Benimkinde hafif tıkanıklık varmış açıldı çok şükürAnladım kuzucum yarında eşimin sperm testi var. Tüplerim açık ama 5*6 mm polibim varmış. Eşimin işlemi de bittikten sonra doktora tekrar gideceğim. Bakalım
Valla raporum bu şekilde. Yeri nerede hiç bilmiyorum.Benimkinde hafif tıkanıklık varmış açıldı çok şükür
Kuzum polipin konumuna göre gebeliğe engel olabiliyor diye biliyorum.
İnşallah kuzummİnşallah eşinin sonuçlarıda iyi çıkar canım
Ayyyy canım bende anlamadım sen en iyisi doktorunla konuş.Valla raporum bu şekilde. Yeri nerede hiç bilmiyorum.
İnşallah kuzumm
Hakkında hayırlısı olsun kuzum.Kızlar bugün Kan verdim sağlık ocağına sonuçlar yarın öğlen çıkarmış bekliyorum heyecanla, daha erken çıkma şansı var mı e nabızdan kontrol edeyim mi
İnşallah çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun kuzum.
Kontrol etmeden durabilcen miiiİnşallah çok teşekkür ederim