- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.381
İnşallah hayırlı güzel haberi alırsın canımDün aşılamamı oldum kızlar 30 martta kan vereceğim duanızı eksik etmeyin olur muimagination forever melegim can melisaa93 glowb Papatyamaviss T TASUU golden-snitch Tikabasa edahandro bebekheyecani
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alalım canımİnşallah hayırlı güzel haberi alırsın canım
Dualarım seninle canımDün aşılamamı oldum kızlar 30 martta kan vereceğim duanızı eksik etmeyin olur muimagination forever melegim can melisaa93 glowb Papatyamaviss T TASUU golden-snitch Tikabasa edahandro bebekheyecani
Canım inanıyorum ilk aşılamanda güzel haberini alacaksınDün aşılamamı oldum kızlar 30 martta kan vereceğim duanızı eksik etmeyin olur muimagination forever melegim can melisaa93 glowb Papatyamaviss T TASUU golden-snitch Tikabasa edahandro bebekheyecani
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın ya 34 haftalık olmuşsun sanırım vay be zaman akıyor daha dün gibi he. Cinsiyet neydiDualarım seninle canıminşallah güzel haberlerle geleceksin
Benim etiketim hep heyecanlandırıyor herkes hamilelik haberi vermemi bekliyorCanım inanıyorum ilk aşılamanda güzel haberini alacaksın❤ dualarım seninle. Etiketleyince çok heyecanlandım umarım sağlıkla yerleşir bebişin göbüşüne
Amiin canım benimm inşallahİnşallah canım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın ya 34 haftalık olmuşsun sanırım vay be zaman akıyor daha dün gibi he. Cinsiyet neydihayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzum
Yaa oldun mu ay hadi hayırlısıyla tutsun inşallah yaaaDün aşılamamı oldum kızlar 30 martta kan vereceğim duanızı eksik etmeyin olur muimagination forever melegim can melisaa93 glowb Papatyamaviss T TASUU golden-snitch Tikabasa edahandro bebekheyecani
Hadi inşallah kuzum benim geliyor gelmekte olanDün aşılamamı oldum kızlar 30 martta kan vereceğim duanızı eksik etmeyin olur muimagination forever melegim can melisaa93 glowb Papatyamaviss T TASUU golden-snitch Tikabasa edahandro bebekheyecani
Hayırla gelsin çok sevindim kuzumAmiin canım benimm inşallahevet valla geçmiyor gibi geliyor zaman ama şöyle bir bakınca da hızlıca akıp gitmis oğlumuz olacak nasipse
Yaa oldun mu ay hadi hayırlısıyla tutsun inşallah yaaa
Yaaaa ainşallah çok umutlandım bu ay bakalım inşallah sonucu da güzel olur mübarek Ramazan ayındaHadi inşallah kuzum benim geliyor gelmekte olan
Amin canım inşallahHayırla gelsin çok sevindim kuzum
Canm inşallah hayırlı haberi alırsınfnd_50 canımm hayırlı olsunnnn inşallah tutacak inanıyorum canlarım neler yapıyorsunuz ramazan bizi bayaa ayırdı benim ovü başladı 2 gündür bir istek artışım var dün akşamı değerlendirdik muhtemelen bu akşamda olur takvime göre yumurtlama perşembe beyons Candy7777 sevayd Bright-1619 Mercan0652 ParlayanGece
Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzfnd_50 canımm hayırlı olsunnnn inşallah tutacak inanıyorum canlarım neler yapıyorsunuz ramazan bizi bayaa ayırdı benim ovü başladı 2 gündür bir istek artışım var dün akşamı değerlendirdik muhtemelen bu akşamda olur takvime göre yumurtlama perşembe beyons Candy7777 sevayd Bright-1619 Mercan0652 ParlayanGece
Ahh canım teşekkür ederimmCanm inşallah hayırlı haberi alırsındualarım sizinle bol degerlendrmeler
İnşallah canımm hepimizz hayırlı haberler alalım bu ayAy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzBende uygulama ovulasyon döneminde gösteriyor. Ama hala pik olmadı. Ya da ben kaçırdım bilmiyorum. Yarın eşimin doktor randevusu olduğu için bir kaç gün ara verdik. İnşallah kaçırmamışımdır
Yarın artıkAhh canım teşekkür ederimminşallah bu ay bizde senden oluruz❤ hayırlısıyla
İnşallah canımm hepimizz hayırlı haberler alalım bu ayinşallah kaçırmamışsındır yinede değerlendirebilirsin